BravoSabina, Artu ! Flori liliac mai-iun-2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

CAM TARZIU INTRU SI EU.....
ARTURICII....bine ai revenit...cat de dulce e sabinuta, sa de-a dd sa fie sanatoasa si norocosa si sa va bucure sufletele.un pik horror povestea cu spitalul, bine ca totul sa terminat cu bine....
VERO ce bine ca bb e ok si nu mai trebuie sa stai in spitalul ala cu dr infecti....uneori ma intreb de ce se fac medici.....
MIRA abia astept sa vad ce ai crosetat...si mamei mele ii placea tare mult...imi facea o gramada de chestii super...pe care inca le pastrez....
NATI sper ca esti ok
fetelor am o durere de ligamente...zici ca am stat in spagat toata ziua....oare se dilata oasele ca sa-i faca loc bebelinei?
somnik usor si mai vb maine....

MARIA SUPER FERICITA 33 CU ANDREEA ANTONIA
AMR:CAT O VREA BEBELIKA....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Am dat si eu gata cu cititul!
Sa nu va suparati daca nu mentionez pe toata lumea: ma voi axa pa mamici si burtici cu probleme!

Arturicii: ma bucur nespus ca ai iesit invingatoare din toate cite ai avut de intimpinat! Felicitari inca o data pentru frumusetea de fetita adusa pe lume! Nu am cuvinte, fata de cele deja spuse de fete: micutza este superba, are niste trasatuuri!:) Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de realizarile Sabinei!

Vero: cum am mai spus, incepe sa ma dezamageasca ideea ca medicii de la Cluj sunt cu mult superiori altora, pt ca asa merge "vorba" prin tara... se pare ca nu e deloc asa... insa ma bucur ca ai iesit si tu invingatoare din aceasta experienta!

Sabina, imi pare tare rau pentru dermatita ta. Ce unguent ti-au recomandat? Ma gindesc si la faptul ca nu ti-e deloc simplu sa aplici o cremutza pe acolo: doar cu ajutorul cuiva: infirmiera, sotz, etc...
Te intrebasem...sau am intentionat numai: sper sa nu te sicii: ce inseamna secretie mai viscoasa? ce culoare, ... aspect? Erai constienta ca sunt "bucati" de dop gelatinos? Ca asa... fiecare din noi avem o secretie pe care nu suntem sigure de ce etiologie este, cred! Sau poate tie ti-a confirmat medicul faptul ca ai inceput sa pierzi din dop? Medicul meu nu este adeptul consultului pe "calul balan"... si ma intreb daca nu exista dezavantajul ca nu ar vedea una-alta acum, spre finalul sarcinii?! E drept, pe mine ma incinta ca nu ma invita pe capra... altfel as pati ca Vero cred...

inchei aici, va salut si va pe toate... ma invinge somnul!
Miine mergem la analize iar luni la echo.... Doamne ajuta sa iasa totul bine!:)

Marlena (Mary)33+cu minune de Tudor Mateo

AMR 6 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Vero... bine ca ai scapat cu bine din spital si nu a trebuit sa stai mai mult. Cu toate ca stiu cam cum sta treaba prin spitale, ma revolt de fiecare data cand aud asa niste tampenii... Imi pare tare rau ca nu esti multumita de doctora ta. Sa speram ca la nastere va veni. Voi sa fiti sanatosi! Tu si bebe. Bine ca nu ai de stat mai mult prin spitale!

Mira fericita 33+cu Maya Alesandra

AMR 7 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata scumpele

Eu sunt in deplasare la mama ca barbatemiu e de garda si nu-mi place sa dorm singura...d-aia nici nu am intrat
Sabina ce ma bucur ca ai laptic, sper sa te tina un an de zile!! si cu spitalul, te cred ca te-ai saturat...hai ca mai ai putin. Cand se preconizeaza sa va dea drumul?
Madutza, sorana, Bubu, dana 81 pentru aprecieri la adresa burticii.
bubu scumpa, ai dreptate, ieri am fost la eco, am programat cezariana pentru 19 aprilie. Conform grraficului a iesit ca Ilinca ar avea 2800 si ceva, dar dl dr a spus ca e mai mare de 3 kg cf burtii...ca are capul mic, femurul mare...
Vivela imi pare rau ca ai trecut pe verdeturi, eu nu as putea...incep zilele cu ciocolata si am pus 14 kg deja!
mai recuperez si revin

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 37+ Ilinca Sabina

AMR 15 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Nana felicitari pentru vestile bune de la eco, pentru grasunica!! Super!
Crissy C daca te linisteste cu ceva, eu am pus 2 kg de Paste... asta e si stresul meu, ca pun kg la 2 zile!
Sorana si eu nasesc maine!! dar o sa fim nasi de botez. Gravida cu Mirci, cu 5 zile inainte sa nasc am nasit de cununie. Iti dau orice info te intereseaza. Ah, nici noi nu stateam bine financiar, nici atunci, nici acum, nah, cu toate cheltuielile aferente nasterii &Co. La 2 luni cu bb martisor la tzitzi o sa fie f greu, dar sunt chestii pe care nu prea poti sa le refuzi cand e vorba de prieteni...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 37+ Ilinca Sabina

AMR 15 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

'Neata burtici !

Imi este din ce in ce mai greu sa trec peste noptilie astea... Dorm super aiurea, cand reusesc sa adorm. In plus daca atipesc sforai si nu mai doarme sotul. M-am saturat!

Vero , horror! Imi imaginez ce pierduta te poti simti, scoasa din elementul tau si inconjurata cu ostilitate de-a dreptul! Imi pare rau pentru experienta neplacuta si pentru dezamagirea provocata de doctorita ta! Curaj, insa, mai e un pic si scapi!

Ruxi, n-am fost dupa tampoane, o sa trimit o prietena sa vada de ele. Ieri nu m-am miscat din pat, si ma doare infiorator si stomacul (din cauza asta am si stat de sase azi noapte). Sincer, dupa patania Ioanei cu hemoragia, sunt cam speriata si incerc sa urmez sfatul medicului - adica "muuuult pat" - ca sa citez, chiar daca imi vine sa ma urc pe pereti.

Sabina, nasoala faza cu dermatita, sper sa treaca repede ! Contractiile fac parte integranta din peisaj si la mine, m-au si internat pentru ele de cateva ori, asa ca la fel ca si tine, ma mai fac ca nu le bag in seama... De fapt sarcina asta a fost cu dureri de burta si alte neajunsuri de cand am ramas gravida, asa ca eu habar nu am cum trebuie sa se simta o NORMALA. Insa de data asta medicul mi-a zis sa-l sun de urgenta pentru orice serie de contractii dureroase, ca cica sansele sa se intample ceva sunt fff mari de acum incolo...

Nana 34+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -6

Mergi la inceput

Laurita ! Cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

SABINA

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 5 zile

Ioana, bine ai revenit printre noi! Ma bucur ca odiseea ta a avut un final fericit si atat de frumos
Sa fiti in continuare sanatoase si la fel de puternice!

Vero, ma bucur ca esti bine, acasa. Toata lumea zice ca durerile si experienta negativa din spital raman amintiri vagi si neimportante, dupa ce apare minunea pt care ai trecut prin toate chinurile. Eu pe asta contez

Felicitari tuturor fetelor cu vesti bune de la eco, bebei grasuni si sanatosi!

Noi saptamana aceasta am facut poze cu burtica in studio. Abia astept sa vad ce a iesit si sa vi le arat si voua. Experienta a fost foarte placuta, tipa care m-a fotografiat e tare draguta si m-am simtit bine cu ea, relaxata. Bineinteles ca fata de toate zilele cand sunt balonata si umflata de-mi zice toata lumea ca am burta prea mare pt termenul meu, in ziua de pozat eram supla ca o floare Daca te uitai fix din fata la mine, NU SE VEDEA ca sunt insarcinata

Ieri am primit coletul cu hainutzele comandate de pe luanababymall - sunt asa simpatice si de o calitate f buna!

Revin cand mai am vesti, iar pana atunci va citesc cu drag!

Corina 28s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Neata burtici..Va servesc cu o cafeluta cu lapte..
astazi schimbam prefixul,da Doamne sa fie bine pana la capat

Si eu dorm foarte rau, nu imi mai gasesc nici o pozitie, am numai perne pe langa mine..
Mie mi se intareste burta cand ma ridic din pat, daca stau in picioare si o simt asa tensionata parca, e normal sau ar trebui sa ma ingrijorez???

Elena 30+ Luca

Mergi la inceput

Corina, abia asteptam sa vedem pozicile! Si eu am programata o sedinta foto, dar la ine se vede in orice pozitie, chiar si din avion cat sunt de gravida.

Elena, felicitari pentru schimbarea prefixului ! Cu intaritul burticii cred ca e normal, la mine asa se intampla de muuuult, si doare rau daca am si vezica plina... Dar hai sa mai asteptam si alte pareri, ca nu stiu daca sunt un exemplu potrivit

Mergi la inceput