BravoSabina, Artu ! Flori liliac mai-iun-2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 13
bubu30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui veronicach il intreb de dr mea...se enerveaza un pic imi spune ca aici, in spital, ea nu are competente, ea ma urmareste in afara spitalului 34+ Matei ... |
cel care se enerveaza e seful sectiei, Muresan D ?
ca la mine el s-a zburlit cand i-am zis ca dr meu a zis ca ma lasa acasa, asa ciuda i-a fost ca parerea lui nu conteaza si atunci nervos i-a zis unei rezidente sa imi scrie in foaia de iesire ca plec fara recomandarea medicului si sa semnez pe proprie raspundere.
Ruxi 33 + cu
AMR ... cine stie ?
bubu30 spune:
Da,Vero intr-adevar cel mai important e ca sunteti bine tu si bb si ca esti acasa din nou.
Mai citisem la iepurasi, acum vreo 2 luni cred, despre o graviduta a dr tale care se plangea pe forum la fete si le zicea ca nu mai are ce sa faca acum, mai avea vreo 2 sapt si nastea, si o sa ii suporte doctoritei toate capriciile (ca e dificila si nu poate comunica cu ea)dar ca se consoleaza cu ideea ca nu mai are mult si scapa de ea.
Asa ca si tu nu trebuie sa o pui la suflet si sa te concentrezi pe sanatatea voastra ca scapi si tu de ea si la urmatorul bb stii sa te feresti
Ruxi 33 + cu
AMR ... cine stie ?
r_ocsy spune:
Vero : povestea e ingrozitoare dar macar sunteti bine. Multa nesimtire in spitale !
Legat de mancarea slaba calitativ si cantitativ , se pare ca peste tot e problema asta ( eu am crezut ca Clujul sta mai bine decat Brasovul ).
De ce sunt tratate gravidele asa de urat, ce e gresit in a face copii ? Am un cuvant pentru cum se comporta cu noi dar nici nu pot sa il pronunt ! In loc sa fim menajate suntem umilite si pline de nervi si nu numai de dr ci si de femei mai in varsta ca noi care au deja copii mari !!!
Poti sa le ceri ceva la cele care au uitat cum e sa fi insarcinata? Asta apropo de faptul ca mi-am facut analizele iar in sala de asteptare cele 2 locuri erau ocupate de 2 balene care pentru nimic in lume nu mi-ar fi cedat locul sau macar sa intrebe daca doresc sa stau jos . Si tot lor le-a fost ciuda cand dupa 10 minute ma vede asistenta si imi da prioritate in fata lor !
R_ocsy 33 + Ana Sofia
AMR 6 saptamani !
bubu30 spune:
Oh, legat de ce zicea Rocsy cu prioritatea gravidelor - azi am fost la un dr de familie sa vorbesc pt inscrierea bb-ilor mei si acolo scria mare pe usa ca gravidele au prioritate.
Bun. Cand m-au vazut toti oamenii de la usa au inceput sa vorbeasca intre ei de cat timp stau ei acolo ca sa aud eu si nu cumva sa vreau sa intru inaintea lor.
Si cum iesea cineva din cabinet se napustea altul sa intre cu o viteza in cabinet sa nu cumva sa intru eu.
Deci scuze, dar nu pot decat sa ii cataloghez ca fiind niste supernesimtiti, mai ales ca am o burta supermare, mai mare decat au multe la 40 sapt si se vedea ca abia suflam si nu puteam sta pe banca aia tare de lemn ca mi se intarea burta si trebuia sa stau si in picioare, dar nu ii interesa...
Asta e , ce sa faci, asa-i romanul...
Ruxi 33 + cu
AMR ... cine stie ?
bubu30 spune:
Vai Sorana saracul tau Mateiut cum nu ii place lui la gradi si cum zici ca e tristut.
Cred ca te doare sufletul cand il lasi acolo
Ruxi 33 + cu
AMR ... cine stie ?
bubu30 spune:
Bia felicitari pt bb asa de mare
Rocsy eu am avut doar o nunta acum si m-am enervat ca trebuie sa decartez banutii, dar tu cu 5 ???
Nati nu mai fi suparata ca o sa fie bine bblina.Vezi ca toate fetele care se pricep zic ca nu e pericol in burtica.
Tatyana am ras in hohote la replica sotului tau
Nana ai gasit pana la urma tampoane ?
Ruxi 33 + cu
AMR ... cine stie ?
Ioana5255 spune:
Artu felicitari. Nu imi vine sa cred ca am nascut in aceeasi zi. Sa va traiasca micuta Sabina. Aici in spital nu pot vedea pozele si nu pot incarca poze cu fetele. Promit sa o fac cand ajung acasa.
NAti nu stiu ce sa zic cu cordonul. Mie dr mea ce imi facea eco zicea ca nu e asa de grav. Totusi trebuie tinut sub control. Sunt sigura ca va fi bine.
Vero eu nu sunt asa luptatoare cum crezi tu. Merci de apreciere, dar nu sunt asa. Nasol cu experienta ta din spital. Sper sa fie bine pana la capat si sa vina dr la nastere. Poate totusi incerci sa gasesti pe altcineva. Cine stie.
Rocsy nasol cu nuntile, mai ales acum cand aveti nevoie de banuti.
Nana ai grija cu contrctiile. Eu fiind invatata cu ele nu le-am dat importanta, si cele premergatoare ruperii apei au f foarte nasoale. Eram la prohod, inconjuram biserica, tare greu mi-a fost, am vrut chiar sa renunt, dar am zis ca mai e un pic. aveam dureri si cu rece pe sina spinarii, iar cam la 2 ore mi s-a rupt apa.
Mary mai clachez si eu uneori. Azi sunt mai bine, sper sa ne lase pe duminica, luni acasa. Oricum fetele sug la san, primesc si completare. Iustina e pe linie ascendenta deja. Speram sa fie bine.
Tatiana ce povestesti tu acolo seamana cu Euroclinic. Ma bucur ca gasesti asemenea conditii si in spitalele de stat. Cine te vede Vladareanu sau Tutunaru?
Eu am facut o dermatita de contact f urata, sunt toata arsa pe fund de la aleze si am numai spuzeala pe mine, dar pe fese e cel mai naspa. Sper sa imi treaca curand. In rest suntem bine si asteptam sa ajungem acasa. Dureri nu prea mai am, per ansamblu ma simt bine si am trecut mai usor peste a doua cezariana. MI-a fost mai usor. De data asta am facut rahianestezie si parca a fost mai bine decat rahi epidurala. Laptele fata de prima cezariana a venit intr-adevar dupa 3 zile. Bine ca e, am avut emotii ca nu o sa fie deloc. Ce ma bucur Artu ptr voi, bine ca ai scapat.
Laurita ce faci, nasti?
Ma intrebat de bcg. nu se face, evident. cand ajung acasa incerc sa fac rost de el pe sub mana cu pediatra noastra. habar nu am.
Fetele au avut scor apgar 8 si 9 la nastere si dupa screenig 10 fiind perfect maturate si adaptate la viata.
Fug la somn. Noapte buna. Va pup pe toate
Sabina 37+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - cateva zile
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Aniska80 spune:
BUNA FETELOR!!!VAI,NU AM MAI INTRT DE 2 ZILE SI DEJA NU MAI DOVEDESC CU CITITUL!
ARTU,BINE AI REVENIT ACASA,AI O FETITA SUPERBA,SA VA TRAIASCA!!!
CARLA,CE MAI FACI,SUNTETI OK???
IOANA5255,MA BUCUR CA SUNTETI BINE,SPER SA IESITI CAT MAI REPEDE DIN SPITAL SI SA FITI LA VOI ACASICA!!!
LA MULTI ANI CELOR CARE SI-AU MAI SERBAT ZILELE DE NASTERE!!!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&34+cuMELISSA
Aniska80 spune:
VERO MA BUCUR CA SUNTETI BINE,MAI TINE-L PE BEBE LA CALDURICA!!!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&34+cuMELISSA