BravoSabina, Artu ! Flori liliac mai-iun-2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 11
n_a_n_a spune:
Vero , tare ma bucur ca sunteti bine si acasa!
Nana 34+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -6
arturicii spune:
nana, stai lini ca o sa citesc eu din urma; vroiam sa stiu pe scurt ceva de Sabina si Carla
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 5 zile
bubu30 spune:
Artu felicitari pt. o bblina absolut superba.Doamne ce dulce este
Ce bine ca sunteti acasa deja
Dar totusi nu pot sa cred ce se intampla la voi in spitale
Ma plang eu de conditiile din spital de la noi, sunt execrabile, dar macar medicii au total alta atitudine.
Bebeii de la 34 sapt incolo sunt ok cat de cat, dar Doamne ce au riscat cu tine...
In tara te bagau in cezariana de urgenta.
Aaa, si eu sunt ff curioasa sa ne spui cum au primit-o baietii pe Sabina ?
Le e drag de ea ?
Ruxi 33 + cu
AMR ... cine stie ?
bubu30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui veronicach hello burticutze i-am back home se pare ca nu s-a confirmat nimic, lichidul amniotic este de ajuns, placenta este bine..nimic nu se pierde ma duc in capitolul precedent sa citesc din urma experienta din spital....hmmmm..pot povesti o zi intreaga... dar mai tarziu...acum sa ma pun la curent cu noutatile va imbratisez 33+ Matei ... |
Vai Vero ce ma bucur ca esti bine si din nou acasa.
Eu chiar azi le ziceam fetelor ca nu cred ca o sa te tina avand in vedere ce ne-ai zis marti dupa eco.
Dar totusi ce a fost acolo?
Ce a vazut doctorita ta de te-a speriat asa ?
Sa ne povestesti si din spital... cat de minunat a fost
Ruxi 33 + cu
AMR ... cine stie ?
arturicii spune:
ehee, baietii inca sunt distanti; nu si-au schimbat comportamentul(in mai nazdravani decat sunt ei) insa om vedea
Ioana,
n_a_n_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii nana, stai lini ca o sa citesc eu din urma; vroiam sa stiu pe scurt ceva de Sabina si Carla Ioana, Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 5 zile |
Ioana, eu am trimis deja PM - pentru o informare rapida .
De Carla stiu ca e e bine, si ea si fetitele. Mai multe ne poate spune Vero.
Chiar Vero, n-ai noutati?
Nana 34+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -6
arturicii spune:
asaa...scriu cu o mana ca a papat Sabina si face nani pe burta mea; am o urma de net in camera unde stau cu ea..
despre cum e aici....m-au monitorizat f atent, des, de ex nu mi-au facut transfuzie insa imi luau sange la o ora sa vada cum e hemogl; dupa op a stat non stop cu mine o tanti si si-a notat non stop ce si cum e cu mine; cand mi-a scazut tensiunea la 50 cu 20, daca se aruncau sa o ridice ma terminau; insa stiau cat e normal la mine si vazand ca sunt ok (exceptie tremuratu) nu au actionat
aici sunt altfel, asa e; si cum noi suntem invatati ca in tara e greu sa ii accepti; insa au ei dreptatea lor.
Lapele, adica sanii plini rau, i-am avut marti dim (am nascut samb dim)
-alaptez la cerere
-inante de alaptat, acum, cand sunt sanii plini si tari, pun compresa cu apa calda
-dupa pun compresa cu apa rece
-nu mulg ptr ca stimulez si mai mult lactatia
-mananc orice (dieteticienii de aici zic ca nu influenteaza pe bb daca mananci corect; deci nu spicy, alcool, etc)
Ioana,
mommy_to_be spune:
Super Artu!!! Ma bucur ca ti-a venit usor laptele si ca nu ai probleme cu alptatul. Si e bine ca poti manca orice, in afara de exceptiile pe care le-ai mentionat. Doamne... de cand ti-am vazut-o pe Sabina, astept si mai tare sa ma intalnesc si eu cu minunea mea!
Mira fericita 33+cu Maya Alesandra
AMR 7 saptamani
minunea mea
veronicach spune:
ruxi as vrea sa-ti multumesc in mod special ca ai tinut fetele la curent
Madamar, dana81, n_a_n_a, Reallaura, moni_or, mamanati, Ioana5255, Alinutzaa, cris_09,Vivela, cristina_26, madutza09,Crissy_C,maribell multumesc pentru gandurile bune...am omis cel putin cateva persoane dar va rog sa ma iertati...si va multumesc pt tot, v-am simtit alaturi
anamariam79 ce sotior si tatic iubitor...felicitari..ma bucur sincer ca petreceti aceste clipe unice impreuna
Ioana5255 felicitari pentru sosirea lapticului...
felicitari si pentru alegerea inspirata a medicului..din pacate eu am ramas tare dezamagita de a mea(ii doresc multa sanatate )
Alinutzaa superbe pozele...wow!
Vivela si eu sper ca David sa nu fie gelos pe miculut ci din contra sa-l iubeasca, pupaceasca si ocroteasca.
felicitari pentru schimbarea prefixului
NicoletaB din cate stiu eu fluctuatiile tensiunii sunt periculoase..eu de regula am 90/60 si mi se spune ca e mica...insa atat timp cat e constanta si eu ma simt bine nu vad de ce ar fi probleme
cristina_26 sper ca presimtirile tale sa fie false iar Matei Stefan sa stea in burtica lui mamii macar pana la 38 de sapt
cris_09, r_ocsy ce vise
taty_anafelicitari pentru inca o saptamana castigata de micutza ta, in burticutza...
mommy_to_be te sunt sigura ca nu e deloc usor fara sotz... dar suntem alaturi de tine
ce frumos, tricotezi....ehe eu nu am un astfel de talent..de fapt cele gospodaresti aproape ca imi lipsesc cu desavarsire
maribell felicitari pentru bebelusa maricica
bubu30 si tu esti o mamica eroina...eu sunt sigura ca dr va veni la cezariana si noaptea..nu stiu de ce am impresia ca majoritatea nasterilor sunt in timpul noptii(poate e o chestie ancestrala noaptea fiind mai lipsita de pericole decat ziua )
nikolett2445 ce albina salbatica...nu a vazut ca esti gravi?!
wow arturicii ce poveste...m-am ingrozit sincer..acum parca nu ma maipot plange asa de tare pentru experienta din spital...se pare ca medicii nu sunt asa cum ner imaginam noi.Oricum felicitari pentru fetita grasuta si sanatoasa si pt recuperarea rapida Dumnezeu sa va dea in continuare multa sanatate
wow si ce frumoasa este..are dreptate Cristina nu pare deloc o ferita prematura...ma bucur enorm pt voi
biajitaru felicitari pentru vestile bune de la eco
r_ocsy gandeste-te la cata distractie te asteapta...eu mi-am trimis socrii la nunta
mamanati eu cred ca pt siguranta ai fost sfatuite sa monitorizezi si nu pentru ca ar fi in pericol
de altfel cu toate ar trebui sa monitorizam miscarile bebeilor, zilnic
34+ Matei ...
taty_ana spune:
woooow Artu ce printesa frumooooasa si bucalata aiiti vine sa-i mananci obrajorii....sa-ti traiasca,sa fie sanatoasa si mancacioasa
m-a impresionat povestea nasterii tale,ai fost tare curajoasa
fetelor va dati seama ca la sf lui mai cati bebei o sa fie pe aici??ma ia cu frica....mai avem putin majoritatea dintre noi...
eu i-am zis sotullui la tel sa-mi pregateasca bagajul de spital...replica lui fiind "pai tu nu esti in spital?"
apropo de sfarcuri...citind ce ati sris am inceput sa mi le cercetez si eu sa vad ce si cum....am vazut ca am asa ca niste crapaturi...alea sunt canalele??intreb si eu ca habar n-am
apropo de bagajul de spital....am vazut liste interminabile si am ramas uimita ca de 3 luni de cand sunt in spital au fost destule gravide la mine in salon si cu o zi inainte de cezariana venea neonatoloaga si le zicea exact ce le trebuie....extreeem de putin fata de listele vazute pe aici
33 fix cu