BravoSabina, Artu ! Flori liliac mai-iun-2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Ioana felicitari pt fetita frumasa e o dulceata, m-am topit..ce bine ca ii dai laptic de la san..bravo voua...tu cum te mai simti dupa operatie??

Nati eu nu cred ca trebuie sa-ti faci prea multe griji, eu zic ca e bine acolo in burtica..cat despre kg eu am luat 12 pana acum

Elena 29+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

hello burticutze
i-am back home
se pare ca nu s-a confirmat nimic, lichidul amniotic este de ajuns, placenta este bine..nimic nu se pierde
ma duc in capitolul precedent sa citesc din urma
experienta din spital....hmmmm..pot povesti o zi intreaga... dar mai tarziu...acum sa ma pun la curent cu noutatile
va imbratisez

33+ Matei ...

bun venit acasa,bine ca e totul ok,

fetita mamei
NIKOL34+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Artu-wellcome back! Ma bucur ca sunteti ok dupa asemenea peripetii!
Nikolett- acu cat ai tensiunea? Eu acasa o am 13/7-8. O sa ma monitorizez dimineata si seara si miercuri ma duc la doctor (ca sa prind si ginecoloaga si medicul de familie pe tura) sa vad cum iese glicemia si cer si trimitere la cardio!
Bia-felicitari pt bebel garsunel! Al meu e mai mic cu o saptamana ca al tau si are 1 kg!
Rocsy-trebuie sa mergi la toate petrecerile?
Mira-sanatate si eu tot vraiste sunt de raceala!
Nana- fuga repejor la doctor daca intampini episoade nasoale cu sarcina! Aveti grija de voi!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Veronica bine ai revenit..ce ma bucur ca e totul in regula..sa inteleg ca nu a fost prea placuta experienta in spital???
O intrebare: acum, la 30 de sapt. daca incep sa fac masaj cu prsopul dupa dus pot provoca contractii?? oare de ce nu am facut pana acum

Elena 29+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Nati- un pupic pt printesa! Nu-ti mai face griji daca doctora zice ca e ok!
Theo- a fost gretos! Noroc ca mi-am luat o carte de citit ca altfel tampeam 4 ore!
Eu nu ma pot epila cu ceara inghinal cu ceara decat pe margini, cum ma apropii de zonele mai sensibile raman cu ceara pe mine! asa am patit o data! Trebuia sa trag de ea sa o despic ca sa fac pipi, caci se lipise si eu nu suportam sa mai ma atinga/ating sa scot ceara!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Artu, slava Domnului ca avem vesti dela tine si ca sunteti ok amandoua. Ma tot gandeam la voi!!! Ti-am citit povestea nasterii cu sufletul la gura si nu-mi vine sa cred ce tratament ti-au aplicat medicii de acolo intr-o tara asa civilizata. Oricum, cel mai importnat e ca sunteti bine, iar Sabina... Domane... n-am cuvinte. E perfecta! Nu zici ca s-a nascut la 35 de saptamani. Ma bucur muuuult sa aud ca e cumintica si nu plange. Baietii cum au primit-o? Laptele la cate zile ti-a venit? Ma bucur mult, mult, pentru voi!

Bia, felicitari pentru bebel grasunel.

Nati, eu zic sa nu te stresezi totusi, cu circulara. Si mie mi-a zis doctorita ca Maya are circulara, insa nu a zis si ca ar fi o problema. Bine ca e sanatoasa si totul e in regula

Vero, tare ma bucur sa aud ca te-ai externat si ca esti bine. Acum incearc asa uiti de exprienta urata din spital, ca sa nu te stresezi si amarasti degeaba.

Mira fericita 33+cu Maya Alesandra

AMR 7 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

NicoletaB acum tensiunea mea e 11-12cu 70-85,iau si tratament cu dopeggit,dimi si seara
si tensiunea ta e buna e super ok,sa nu sara de 14 cu 90-95

tigruta nu stiu poti incerca ,oricum declansezi cotractii de pregatire a uterului Brexton,nu declansezi contractii dureroase pregatitoare de nastere,incearca azi un pic maine un pic

fetita mamei

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Nico, m-am tot tinut sa-ti raspund si am uitat. Probleme cu tensiunea am si eu. Pe mine m-a diagnosticat doctorita cu disgravidie tardiva. Cand mi-a luat tensiunea la cabinet (dupa ce ma urcasem si ma dadusem jos de pe masa, e adevarat) aveam 150/90. De atunci iau Dopegyt, mananc fara sare si mai iau si Furosemid pentru eliminarea apei, de doua ori pe saptamana. Vad ca asa reusesc sa-mi mentin tesiunea undeva pe la 13, 14. Oricum, inainte de problemele astea, tensiunea mea normala era undeva la 10, 11. Daca ma agit prea mult sau manac sarat, tensiunea creste pana la 16. Cu toate astea, mie nu mi s-a recomandata un cardiolog.

Mira fericita 33+cu Maya Alesandra

AMR 7 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamanati

Buna burticute,

Am venit si eu de la doctor si sunt putin ingrijorata. Vazuse ginecoloaga ca bebelina are circulara de cordon si m-a atentionat sa urmaresc mereu miscarile fetale. Si eu care credeam ca atat cat e in burtic nu are ce sa i se intample nici cu 3 circulare. Fetele care au asemenea problema, ce va zice doctorul?! Mi-a zis sa nu-mi fac griji doar sa monitorizez miscarile. Eu nu stiu ce sa mai cred. Saptamana viitoare merg iar la eco.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 30+

nati si noi avem circulara si de la tine am prins incredere ca e totul ok,nu am mai fost la eco de trei sapt,ma duc luni sau miercuri,o sa mai intreb doctora ce si cum

fetita mamei

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Theodora, Nati, Nico

Nati, si eu stiam ca nu-i problema cu circulara pana la nastere...

Ioana, o sa caut postarile Sabinei si o sa-ti trimit pm cu ele. Pozici inca nu avem...

Nana 34+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -6

Mergi la inceput