Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!!(33)
Raspunsuri - Pagina 4
danaisa20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crina-s Fetelor sa stiti ca nu va las pana cand nu mai imi spuneti cateva marci de crema ptr corp+burtica recomandate ptr noi, intrucat prietena mea ma tot sacaie. Mi-ati dat de dimineta cateva exemple dar mai vreau. 15+ crina cu |
Crina eu mi-an comandat acum de la Chicco (mi-am luat doua - pt burtica si coapse si alta pt sani). Si mi-am luat si unt de Shea pe care il folosesc imediat dupa dus, pt ca intra bine in piele!
danaisa20 11+
lucianna_83 spune:
trebuie neaparat ulei de migdale, crema (lapte de corp) de migdale nu e bun? e pt bb de fapt, o buna perioada de timp cu aceasta crema i-am facut masaj, numai ca se gaseste doar in DM in real si e o sticluta mica, ca o mostra. dar alta firma pe baza de migdale si pt burtici nu stiu, e vreuna pe la noi?
11+ si mamica de 22.08.2008
georgescu oana spune:
Buna seara burtici ,ma alatur si eu in sfarsit.
Spun in sfarsit pentru ca va citesc irucum de la inceputul lui Februarie.
UM 05.01.2010,DN 30.08.1977, DPN12.10.2010,sarcina 13 s dupa UM si cu 4 zile mai mica dupa eco.
Analize am facut ,pentru DT merg peste o saptamana sa iau rezultatul iar caruciorul este inca alb
Mai am o fetita de 6 ani si am fost la Mamici de Martie Aprilie 2004, stau in Drumul Taberei si lucrez in Victoriei.
Daca mergeti la bazin am si eu o curiozitate costum intreg sau din doua piese?
Gata pe nerasuflate sper ca nu am uitat nimic
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
georgescu oana spune:
Tot am uitat ceva .. Era imposibil ,o sa nasc la Maternitatea Cantacuzino cu dr.Toma Adrian ,cu el am trecut cu bine si de prima nastere
va pup
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
fulguta28 spune:
Maria Ta, multumescu-ti tie pentru iertare!
Hai ca vin cu vesti bune, DT-ul a iesit super,super bine! Risc scazut. Acum m-a apucat cheful de pictat, dar am sa mai trag si cu ochiul la ce discutati.
uta28 este 13+
andra_b spune:
Salut
Am intrat sa va salut! dupa ceva pauza
Bun venit noilor burtici si felicitari pentru vestile bune ce le-au adus fetele!
Eu sunt nerabdatoare pana la eco de sapt ce vine!
Sunt nerabdatoare in general...
Va pup pe toate cu drag
Ale
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------
14+ cu bebe mic
ionela.n spune:
Fulguta, felicitari pt DT
As merge si eu la inot, dar imi e frica de apa , cred ca o sa merg la gimnastica prenatala, dar cred ca de luna viitoare
--------------------------------------------------
In al , sunt in 13+
crina-s spune:
Oana bine ai venit in odiseea noastra. Sa ai o sarcina usoara!
Fulguta felicitari pentru rezultatul perfect!
15+
crina cu