Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!!(33)
Raspunsuri - Pagina 15
oramona spune:
Dar nu de bebe sunt eu stresata. Ma gandesc ca stresul meu sa nu-l afecteze si pe el. Iar pe mine burtica nu m-a durut si nici nu m-a intepat pana acum. Doar sapt trecuta cand iar am fost tare suparata si acum din nou.
. Stiu ca-i normal sa nu mai am greturi, dar nu era decat de la spalatul pe dinti si treceau tot atunci. Asa ca nu m-au chinuit. Singura problema era ca mai intai trebuia sa fac operatiunea descrisa si apoi sa iau pastila pt tiroida, ca sa fiu sigura ca ramane in stomacel. As vrea sa ma bucur in totalitate de sarcina, dar lucruri mai vechi nu-mi dau pace si pe cuvant ca incerc sa ignor tot ca sa nu stresez bebelul, dar nu merge
. Asa ca-mi vreau inapoi starea de rau de la spalatul pe dinti sau tare as vrea sa-l simt cum misca 
. Offf, mi-am dorit atat de mult acest copilas si tare as vrea sa fie totul ok. Oricum imi face tare bine sa vorbesc cu voi aici. 

mamica de fetita si
14+
Klarisse spune:
Oramona iesi la plimbare, bucura-te de soare si de primavara, fa chestii care sa te destreseze. Stiu cum e sa iti doresti sa iti fie rau ca sa simti ca totul e in ordine ca nici eu nu am avut simptomele clasice de sarcina. Gandeste-te ca Dumnezeu vegheaza la toate burticile si o sa avem toate sarcini la termen si bebei sanatosi.
Klarisse
graviduta 14+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Klarisse spune:
Hehe..va rog sa observati schimbarea de semnatura
..imi sta bine tare![]()
Klarisse
graviduta 14+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
eveline spune:
Klarisse felicitari pentru semnatura si bafta la ecograf! Te asteptam sa ne aduci vesti minunate!
14+
si mamica de
Bianca
oramona spune:
Klarisse multumesc de incurajari, deja ma simt mai bine
. Afara nu prea pot sa ies ca-s la servici. Multa bafta la eco si te asteptam cu vesti bune, bune, cat mai curand. E tare frumos cand iti schimbi semnatura, iti da si mai multa incredere, 

mamica de fetita si
14+
crina-s spune:
Buna dimineata dragutelor!
Cum ati dormit?
Chichiuta multumim de laptic.
ANA si KLARISSE

multa bafta la eco. Aspept cu nerabdare vestile bune. Da KLASRISSE iti sta bine cu noua semnatura.
Sa aveti o zi minunata!

15+
crina
cu 
crina-s spune:
ORAMONA nu te mai stresa ca-l stresezi si pe bebe. Sunt sigura ca durerile sunt de la intinderea ligamentelor intrucat acum e perioada cand uterul se mareste din ce in ce mai mult.
Hai fii cumintica.

15+
crina
cu 
crina-s spune:
BUBURUZA iar te plimbi?
Bucura-te cat poti de mult de vizita parintilor tai. Te asteptam cu povesti si poze.

15+
crina
cu 
tanamera spune:
Buna dimineata burtici si prietene dragi
!
De cand m-am inscris pe DC si scriam la aspirante optimiste,speram sa fac parte cat mai repede dintr-o odisee.El bine vestea ca vine barza si la noi am aflat-o in 13 februarie si de atunci tot incerc sa imi fac curaj sa ma iscriu.Si azi am reusit
!
Datele mele sunt DN 15.06.1980,UM 17.01.2010 si DPN 24.10.2010.
O zi frumoasa
!
Bafta celor care merg azi la eco!
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png