Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!!(33)
Raspunsuri - Pagina 14
anna_ivan spune:
azi la 6 avem prgramare la eco si DT. Doamne ajuta
va imbratisez. stiu ca scriu rar dar va citesc cat pot de des
12+ cu
bebe mic
http://blog.photostories.ro/
chichiutza spune:
Buna dimineata burtici dragute! ca de obicei, pregatesc pentru toata lumea somnoroasa o cafeluta, un laptic sau un ceiut!
Asteptam cu drag multe vesti bune astazi! ![]()
Bafta multa la intalnirile cu bebeii!
va pup si va urez o zi minunata!

Cristina
14+
oramona spune:
Azi sunt lenesa si cu mare placere accept o cafea de la Chichiutza
.Ce ma bucur ca e vineri
si doua zile facem pauza cu munca. Ma duc sa-i vad si eu pe ai mei, pe tatic si scumpetea noastra poznasa
.
Multa bafta
care isi vad azi comorile din burticute.

mamica de fetita si
14+
eveline spune:
Buna dimineata!
Saru' mana de cafeluta, Chichiutza
Anna Ivan bafta azi la eco, te asteptam cu vesti bune!
Va doresc o zi minunata!
14+
si mamica de
Bianca
lucianna_83 spune:
Buna dimi!
Felicitari tuturor fetelor pt vestile bune de ieri, asa vesti daca ar fi zilnic ar fi minunat.
Dar eu tot am o gramada de emotii pentru marti. Problema e ca n-as prea suporta sa-mi spuna nici macar ca am colul scurt sau chiar ca s-a deschis....alerg toata ziua dupa piticul meu si am destule momente cand trebuie sa-l iau pe sus. :(
pupici si sa aveti o zi superba....mai ales ca e vineeeeeeeri 

11+ si mamica de
22.08.2008
oramona spune:
Fetelor, vreau la eco si nu mai am deloc rabdare. Si ar trebui sa ma duc pe 1 mai, 3-4 pe acolo. Offf, peste foarte mult timp. Eu de vomat nu am vomat in sarcina, doar dimineata, la spalatul pe dinti si atunci numai niste apa, ca atat era in stomacelul meu.Dar de doua zile si lucru acesta a incetat si ma cam doare si inteapa burtica. Sunt stresata si incordata ca un arici de vreo doua zile, asta sa fie cauza intepaturilor. Oare cat de daunator este stresul mamei pentru bebic la varsta asta?
Va pup, vreau la eco. 

mamica de fetita si
14+
eveline spune:
Oramona, la varsta asta a sarcinii e normal sa nu mai ai greturi, ar trebui sa te bucuri
. Si intepaturile mai mult ca sigur sunt din cauza intinderii ligamentelor...eu zic sa nu mai fii stresata, eventual, daca te deranjeaza tare ia un no spa. E o perioada minunata din viata oricarei femei, ar trebui sa ne bucuram de ea, pacat sa stam in permanenta stresate...nu zic sa ignoram orice dar nici sa ne panicam in permanenta. Hai, fi barbata!
14+
si mamica de
Bianca
ionela.n spune:
Pianna, sa creasca mare jucausul/jucausa din burtica si sa fiti amandoi sanatosi ![]()
--------------------------------------------------
In al
, sunt
in 13+
Klarisse spune:
Buna dimineata fete scumpe, ma alatur si eu voua la o cafeluta si o vorba.
Azi mergem la eco la 3, abia astept sa mai vad minunea.
Va pup
Klarisse
graviduta 13+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Fistiq spune:
Buna dimineata!
Sa aveti o zi si un week-end extra, iar fetelor cu eco si analize multa bafta, si mult calm. Cred ca nu vor fi probleme, doar emotii pozitive.
Eu am avut o noapte agitata, m-am foit si am transpirat foarte mult. Sper sa nu racesc.
Am primit o invitatie la ecografie de la nasa de cununie. Probabil ca abia marti o sa pot merge.
Ea e medic, nu ginecolog, dar se ocupa si cu ecografii abdominale. Singura mea dilema e ca urmatoarea eco oficiala este pe 20 si ma tot gindesc daca n-or fi prea apropiate pt simburel si siguranta dumnealui? Of, of, dar oare trebuie sa va mai spun cit de mare este tentatia? Mai ales ca ultimul control a fost tocmai pe 16.03...
-------------------------------------
cu burticuta bleo de 14 +