Aspirante optimiste > 20 ani (470)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

bebelu , tAre simpatica ai fost cu raspunsul la post.
Madutza....eehehei ce polemici am dus eu cu soacra-mea despre post. eu recunosc ca nu pot tine post de niciun fel, nu critic nici pe cei ce tin nici pe cei ce nu tin, in schimb de fiecare data daca trec pe langa o biserica intru, ma bag intr-un coltisor si ma rog singurica. Am incredere in Dumnezeu, el ne iubeste mult...si tot ce trebuie sa facem e sa fim buni...si atunci vom putea sa si iubim si sa si fim iubiti.
Cosminutza, si colega mea va pleca de saptamana viitoare in concediu....foarte nasol sa fi singur in birou.
Bebelu, nu te mai supara.....stiu ce e in sufletul tau....
Nu am sa uit sensatia aia cand vedeam rosu pe bikin in viata mea. Ma treceau caldurile si plangeam direct. insa aceasi sensatie am avut-o si cand am vazut doua liniute
DARRRRR Hai sa va povestesc: Eu m-am casatorit in 2004, de prin martie 2005 am incercat sa facem sa vina bebe. Nu stiam prea multe despre zile fertile, chestii, pozitii pana am descoperit DC. Eu am crezut ca din prima va iesi si uite ca m-am trezit in 2006 ca nu s-a intamplat nimic.
GAta-mergem la medic. Imi zice ca e totul in regula mici chisturi pe un ovar si........imi da trei luni anticonceptionale (am crezut ca si lesin cand aud, pai eu vreau copil si ea imi da pilule?????) In fine ma resemnez, iau pastile 3 luni dupa care imi da DUphaston in zilele 16-26 ale CM. AM remarcat ca difera zilele in care trebuie luate, in functie de ce se doreste a fi rezolvat. M-am linistit cand am vazut ca la mine era exact in perioada fertila. Intre timp disperata cum eram am dat de ceaiul minune si m-am pus si pe baut. In august 2006 am fost tare bolnava.....iar spre disperarea sotului am refuzat toate medicamentele pe motiv ca sunt insarcinata. Cum aparea cu vreun medicament citeam prospectul....NU_I BUN. II FACE RAU LA BEBE. el saracu------ mai scumpa mea ia te rog, ai febra, tusesti, eu NU SI NU.....si BINE am facut pentru ca in septembrie am vazut deja liniutele.......deci BEBE era acolo din august.
In tot anul ala cand mi-am dorit bebele am realizat multe, mi-am facut practica, m-am angajat, am reusit sa am un loc de munca bunicel......deci stia DOAMNE DOAMNE de ce e "INCA NU".
Asa ca fiti vesele, optimiste, si curajoase ca de aceea suntem aici la ASPIRANTE OPTIMISTE , nu?????

Roxy, .
Hai ca saptamana trecuta era o veselie.......MAI VREAU!!!!!!

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

bebelu Autogara Filaret-Romexpo sau Autogara Militari-Romexpo?care dintre autogari e mai aproape de Romexpo?mersi

Prin vara speram sa-i dam semnalul de start berzeiIl vrem neaparat pe
TTC Ticker
Marriage ticker

Mergi la inceput

Neatza vas mare dreptate ai in tot ce ai spus mai sus

TTC Ticker
Marriage ticker

Mergi la inceput

Fetele,nu se mai poate schimba titulatura ca am vrut sa pun un emoticon si nu se vede?trebuie sa ai alte 1000 de puncte oare?

TTC Ticker
Marriage ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetelor!

paula , camcris, fete vrednice! intordeuna la "datorie" dimineata

vas, povestea ta este atat de asemanatoare cu a mea , si eu m-am casatorit in 2004 si am inceput sa ne punem pe treaba in 2005, dar la noi bebe a venit cu 1 an mai tarziu decat la tine - in 2008. Ai dreptate si noi am avut realizari inainte de nasterea copilului, in 2007 sotul si-a gasit un job f bun, iar in 2008 ne-am facut casa .
Si acum radem cu prietenii ca baiatul nostru a venit mai tarziu pt ca vroia casa lui. Al doilea nu stiu ce asteapta ...

bebelu, ce faci? mai esti suparata?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

buna dimineata vas adevarat "graiesti"
dar este asa geru cu asteptarea asta pentru
ce ceai minune ai descoperit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetele
paula , micul dejun si cafeluta au fost
vas, ai dreptate cu ce ai scris, nu trebuir sa ne mai stresam atata, bebe o sa vina la momentul potrivit
bebelu te tuc sa nu mai fi suparici
camcris, sorinake, madutza
azi am inceput si eu munca, n-am nici un chef

Vreau sa fiu

Mergi la inceput

'Neata roxy!

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata fetele

Paula e mai aproape cea de la Militari. asta Filaret e departe si complicat sa pleci de aici. multumim pt cafeluta si papica

Camcris bine ca ai reusit sa ai si tu net sa mai stam la palavre

Da Maduta, uite k nu mi-am dat seama, se tineau si atunci posturi, dar nu erau ca acum bine stabilite, fiecare tinea cand simtea nevoia cam 40 zile.

Vas, Roxy, Cosminuta

m-am trezit mai bine, desi am visat cam ciudat, si ffff mult.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta

Mergi la inceput

bebelu, se zice ca atunci cand visezi si iti aduci aminte, inseamna ca te-ai odihnit f bine

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput