Aspirante optimiste > 20 ani (470)
Raspunsuri - Pagina 5
JoAnn spune:
prin zona
tocmai ma gandeam la , cum nu am cu cine schimba un rand...
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
bebelu86 spune:
tot in bucatarie te gasesc?
e cam liniste pe aici. fetele vad k nu au chef de vb. ori s-au pus pe treaba, ori cine stie
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
madutza_bra spune:
Gata, am termnat cu baita si am culcat baiatul
A fost o zi destul de agitata azi. fetele stiti ceva ca nu e bine sa spalam sapt asta? Vreau sa bag maine la spalat si ma innebuneste matusa-mea ca cica nu e bine in sapt Luminata...
la toate fetele
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
bb_yasmi spune:
mada...habar nu aveam.. eu am spalat de 2 ori azi... dar eu nici nu prea le am cu astea.... m-am cam dat dupa sotz
de ex in vinerea mare eram in perioada fertila....si eu zic : "macar in vinerea mare de am respecta..ca in rest....:( "....la care el :'pai o facem dupa ora 00 cand e sambata deja "
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si poate cat de curand
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
bebelu86 spune:
al meu zice k e ok.
sigur sunt vb din batrani cum ca nu ar fi bine. nu scrie nicaieri k nu ai voie. vineri e Izvorul Tamaduirii, e cu cruce rosie, deci atunci clar nu
noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
bebelu86 spune:
fetele ...sunt asa trista pe de=o parte si pe cealalta fericita.
tocmai am aflat de inca cineva care are II. nu e de pe DC. e o cunostinta.
e asa ciudat. ca nu poti sa te bucuri din tot sufletul ...ca iti doresti si tu sa fi in locul ei, ma plang si eu la voi k al meu e la meci, si nici nu vreau sa ma vada asa,
stau si poate ma mai descarc un pic.
stiu ca faceam pe viteaza zilele trecute si va sustineam si va incurajam ca va veni si vremea noastra..dar..nu mai pot
noi2
nunta noastra
cos_minutza spune:
Buna seara
Dragutza cum au spus si fetele,esti aproape de Bucuresti...Mai bine ai cauta un medic de acolo sunt sigura ca sunt mult mai competenti.
Ukume ma bucur enorm ca ne-ai scris.Imi pare rau ca nu ai avut o perioada stralucitaMulta sanatate tatalui!Dupa cum ti-a zis si Bebelu,dupa Duphastone in max 10 zile trebuie sa apara si menstruatia.Te mai asteptam pe la noi si tin pumni sa vina bebe cat mai repede!!!
Moni bine ai revenit,mi-a placut faza cu sotzulDar sunt sigura ca o sa-l convingi,mai ales daca ai asul in maneca
Roxi deci e si afrodisiac napraznicul asta,musai sa cumpar si eu
Anca mereu pe faza si ajutatoare
Paula,Talida rockeritzelePoate va si intalniti pe la concerte
Vas sa dea Domnul sa fie cum zici ca tare frumos ai zis
Camcris poate fi si de la o ovulatie mai puternica aceea scurgere.Edit: intre timp cad ca te-a lamurit Sorinake.
Sorina ma bucur sa te vad.Cum esti?
Bebelu sunt sigura ca daca va fi nevoie o sa-l poti lamuri pe sotzul tau cu spermograma.Sper totusi sa nu fie nevoie si sa vina bebe cat mai repedeAi reusit sa te programezi la medic?
Madutza eu zic ca se poate spala,ca nu stiu sa fie vreo sarbatoare.Stiu ca doar cand e cruce rosie nu se spala.Ce face Cristi?
Yasmi si noi am prestat de SarbatoriSa ne ierte Dumnezeu da era pt o cauza nobila
Joann,Dragutza multi
Ufff in sfarsit am reusit sa va ajung din urma...ati fost tare harnicutzeNici azi nu am putut sa stau mai mult cu voiAbia saptamana viitoare vine colega din concediu
Gata placinta
Cosmi
cos_minutza spune:
Off Bebelu daca ai stii cat te inteleg,taman si eu am aflat ieri de o verisoara ca e gravidutzaMa bucur pt ea ca se chinuiau si e de ceva timp.Numai ca ieri nu eram asa bine dispusa din cauza vestilor,asa ca si eu am tras o tura de .Macar m-am descarcat un pic si azi sunt mai bine
Cosmi
bebelu86 spune:
sincer nu mai am chef de nimic
nu imi mai arde sa ma duc nici la doctor, nici tratament, nici nimic.
lasa k mai e maine si vineri si dupa urmeaza week-end-ul si te odihnesti
noi2
nunta noastra
cos_minutza spune:
Asa e Bebelu chiar ca nu-ti mai arde de nimic dupa un timpDar ce sa facem,mergem cu sperante mai departe.Numai maine ma duc la servici ca vineri sunt libera,cel putin asa sper
Cosmi