Aspirante optimiste > 20 ani (470)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clara_s spune:

Fetelor, va scriu aici pentru ca si eu eram in randurile voastre pana de curand (aspiranta) si cred ca mi-ar fi prins bine sa vad sfatul asta din partea cuiva: daca ramaneti gravide si vi se pune un diagnostic mai putin obisnuit (de ex. sarcina ectopica), mergeti la 10 medici inainte de a lua orice decizie radicala in privinta puiutului pe care l-ati asteptat atat...

Eu tocmai am avut o experienta traumatizanta cu o sarcina care mi-a fost diagnosticata ca fiind ectopica si mi s-a recomandat s-o opresc din evolutie pentru ca este foarte periculoasa si BB oricum nu poate evolua mai mult de cateva saptamani. Dupa ce am luat Metotrexat (un citostatic puternic cu rol de a opri sarcina din evolutie) am aflat de la un al treilea medic (primii doi imi recomandasera operatia deschisa ca sa poata fi eliminata definitiv sarcina, ceea ce insemna cel putin pierderea unei trompe si sectionarea uterului...) ca sarcina mea era perfect normala - doar ca am eu o conformatie mai speciala a uterului care i-a indus in eroare pe primii doi medici. Evident era prea tarziu pentru a mai indrepta lucrurile...
Macar m-am "ales" in final doar cu un chiuretaj, iar uterul si restul organelor sunt intacte.
Dar trauma este enorma...

Poate ca majoritatea dintre voi sunt suficient de precaute ca sa nu mearga pe mana doar a doi medici, ci sa verifice si cu altii. Eu, din pacate, n-am fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

fete

eu ma bal la somnic

noapte buna
mai am treaba cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

noapte buna si de la mine

spor la prestat cami. sa fie cu folos

ne auzim maine feteleee...

multi si vise placute

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

fetele!!!

Am ajuns si eu la calculator...Cand am venit de la servici am fost la cimitir la bunicii sotzului,dupa aceea l-am luat de aripa pe sotz(vb Bebelului) si am fost in plimbari
Anamira hai mai des dragutzo cu asa cuvinte de incurajareBravo pt optimistul tau si cuvintele frumoase si adevarateAcum intreb si eu ceva daca analizele sunt bune,stimularea nu ajuta atunci e PCOS nu?
Didi uite acum am inspectat un pic butoiul,intr-adevar erau ceva probleme dar le-am rezolvatAm mai batut vreo 1000 de cuie sa fie sigura treaba
Joann felicitari mamico,sa creasca bebe mare si sanatos!
Camcris spor la treaba!
Bebelu,Roxi,Talida
Maine cred ca o sa strig un pic catalogul,cam lipsesc din fete...

Cosmi

Mergi la inceput

Clara bine ai venit printre noi.

imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva, stiu cum e ca si eu eram la un pas sa patesc ca tine, numai ca mi-a deschis un alt medic ochii si a zis sa nu fac prostia asta k nu am motiv.

din cate stiu eu e cam periculos Metotrexatul si stiu ca abia dupa 6 luni poti sa te reapuci de bb pt ca trebuie sa se elimine din corp tot.

scrie rpd 10 mesaje sa te vedem in timp real, altfel noi scriem si nu vedem mesajele tale care sunt moderate.

te mai asteptam pe la noi cu drag si te putem ajuta cu o vb buna, o informatie, o incurajare.

noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta

Mergi la inceput

COsminuta cam trebuie strigat catalogu..k nu mai merge asa

nu stiu ce e cu fetele, ori ca a iesit soarele, ori cu munca, ori ne=au uitat

noi2
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Mai fetelor, eu bantui net-ul si la ora asta, nici nu mai vad bine...dar sunt f entuziasta: tot studiez site-ul pe care raspunde Tutunaru si vad ca el recomanda o noua sarcina dupa chiuretaj la URMATORUL CICLU NORMAL
E chiar asa bun dr Tutunaru? Voi ce stiti? M_as baga la un consult la el dupa ce imi vine ciclu sa vad ce zice...sunt asa entuziasmata ...poate ma pot apuca de bebe mai repede decat credeam

Hai ca am luat-o razna, ne "vedem" maine. -ici!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna dimi
eu am venit dupa micul dejun . dar vad ca nu e gata inca . revin ...

www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">

Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neatza fetele
Va poftesc la www.santabarbara.com/dining/news/archive/2008/080222-coffee-art.jpg" target="_blank">cafelutza si micul dejun
Va pe toate si va doresc o zii frumoasa

Prin vara speram sa-i dam semnalul de start berzeiIl vrem neaparat pe
TTC Ticker
Marriage ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

paula
pfff...dificil mic dejun ai prezentat azi
nu stiu care ceasca de cafea sa aleg

6+
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael