Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *127*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

alooo, am venit si eu in timp real si acum unde v-ati bagat ?

hepilica mami, eu zic ca cel mai sigur e sa cumperi o vaca, o duci la taurul comunal, o inscrii la o odisee si cand face vitelul ii tai capul si-l bagi la congelator
E bine ?

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

stiu si un username pt ea: ovacabuna

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

bestial, bestial, bestial!!! (bestial nu vine de la bestie, vine de la z#259; best)

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Gloria Bistrita a egalat cu Steaua...grig este in extaz!
Ralukule ce face Relu?

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Aulio si microbista mea a adirmit!!!
.....si se zice CanguRelu

acum m-am uitat la ora mesajului... hmmm, tocmai atunci reusise sa adoarma la san si l-am pus dormind beton in pat si pe cand sa ma asez pe fotoliu s-a trezit razand.

A mai zis Relu si alta data ca asta micu nu e stelist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Un batrānel avea impresia ca babuta lui nu prea mai aude si se gāndeste sa
o testeze. Merge īntr-un colt al camerei si spune:
- Auzi?
Batrānica, nici o reactie.
Mai face batrānelul doi pasi si spune iar:
- Auzi?
Batrānica iar fara reactie.
Se duce batrānelul lānga ea si spune:
- Auzi?
La care batrānica:
- Pentru a treia oara īti spun: Daaaa!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Citat:

Off mai Uka, dar tu incerci acum sa-i dai laptele tau cu biberonul ? incearca sa-i dai mesele de peste zi cu papica buna si consistenta astfel incat sa se sature si sa alaptezi numai seara si dimineata....deloc peste zi...si mai scade productia un pic...si apoi mai vezi ce e de facut
stiu ce spui, ca si Davidelu se trage de bluzele mele ....e adorabil dupa parerea mea.
Te pup si succes, nu renunta brusc la alaptat dar fa si tu o regula cu seara niste lapte praf...azi putin maine putin...se prinde ea Carina care-i spilul ;)
Te pup

Recunosc ca nu am citit in urma decat aiureste de tot, pe sarite peste pagini, nu peste mesaje.

Da de ce vrei, Uka, sa renunti la alaptat, daca ei ii place asa mult? Tie nu-ti place deloc? Lapticul tau si tzitzi tau sunt foarte importante pentru ea. Ai anumite motive?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Uka sau (sora mea de suferinta)..of...
sincer abia astept sa incep si cu fructe, sunt convinsa ca o sa-i placa...desi imi este foarte frica la mar..ca pe la 3 luni si jumatate am facut o incercare si 2 zile i-am dat copilului suc de mar...si urla ca din gura de sarpe...cred ca l-a durut burtica...pe asta nu mi-o iert ..si ma gandesc..daca tine minte????? e posibil????

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Uka, imi dau si eu cu parerea ca na, e sport nationalma rog, am ceva experienta ca pana pe la 15-16 ani am fost cel mai inalt si cel mai gras copil din clasa

Ma gandesc ca dc mananci salate, gratare, iaurturi, etc, d-astea recomandate la diete, plus alaptat poti slabi mai usor.
Parerea mea

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

de acord! Si daca iti scade laptele pentru ca rabzi foame, esti si mai fericita

Dar asta nu cred ca se va intampla. Mie mi-a scazut doar cand am fost obosita si stresata.

Uka gandeste-te ca daca lasi natura sa faca asta treptat, va fi mai bine ca te vei obisnui si tu sa mananci din ce in ce mai putin. Eu imi pun problema ca ma voi ingrasa cand nu voi mai alapta (chiar daca nu am slabit, cum se zice, pentru ca mananc mult acuma), pentru ca nu cred ca voi scadea din ceea ce m-am obisnuit sa mananc zilnic. Asa ca daca ajustezi de pe acum dieta ai numai de castigat, profiti de ultimele luni de alaptare sa te ajute sa mai scazi!

Apropo, Ralu, nu-mi vine sa cred . Cred ca tu esti cea mai slaba de aici acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:

Off mai Uka, dar tu incerci acum sa-i dai laptele tau cu biberonul ? incearca sa-i dai mesele de peste zi cu papica buna si consistenta astfel incat sa se sature si sa alaptezi numai seara si dimineata....deloc peste zi...si mai scade productia un pic...si apoi mai vezi ce e de facut
stiu ce spui, ca si Davidelu se trage de bluzele mele ....e adorabil dupa parerea mea.
Te pup si succes, nu renunta brusc la alaptat dar fa si tu o regula cu seara niste lapte praf...azi putin maine putin...se prinde ea Carina care-i spilul ;)
Te pup

Recunosc ca nu am citit in urma decat aiureste de tot, pe sarite peste pagini, nu peste mesaje.

Da de ce vrei, Uka, sa renunti la alaptat, daca ei ii place asa mult? Tie nu-ti place deloc? Lapticul tau si tzitzi tau sunt foarte importante pentru ea. Ai anumite motive?

Pai...pai...
Imi place, dar tot aud ca e suficient 7 luni, ca fiind asa atasata imi va lua 2-3 luni sa se obisnuiasca..dar cel mai grav mi se pare cand aud ca spre un an este mult mai greu, mai traumatizant pentru ei.
Adevarul este ca dupa seara de azi am renuntat la idee, parea ca sufera tare ca nu-i dau ce vrea si nu o pot vedea asa. A fost doar o tentativa..
Ce face Alexelu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

no, vorbesc un pic singura asa-i? si nici macar nu am baut atat de mult inca sa-mi doresc sa monopolizez discutia

Ieri i-am pus Anei cercelusi.....ii cer iertare de fiecare data cand povestesc cu ea (adica, de multe ori) si imi doresc din tot sufletul si sper ca suferinta ei sa nu fi fost atat de mare (la 20 de minute dupa zambea la grig in brate..dar atunci..atunci..uffff!).
Nu am crezut vreodata ca voi fi capabila de o asa iubire...in momentul acela as fi vrut sa ma biciuasca, sa ma bata careva, numai sa nu planga Ana..off, scumpa mamei! dar acum are cercelusi finuti si pretiosi

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

sa-i purtati sanatoase! Si eu ma mir continuu de marea dragoste inimaginabil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Salut fetelor, sper ca nu m-ati dat disparuta

Am citit si eu cate ceva din capitolul trecut si am vazut pozici superbe cu protagonisti pe masura: papusele frumoase si finute: Ana, Carina si Alessia; si barbatei scumpi foc de Techila si de Lali. Pupam dragalasii pe ambii obrajori.

Vad ca e sezonul buf-urilor ai al virusilor nenorociti, Nela numai la voi ma gandesc , sper sa ne dai vesti bune cat de repede. Multa sanatate tuturor dovleceilor si mamicilor .

Fetelor, eu ma confrunt cu o problemuta la care nu ma asteptam. De 3 zile soimita refuza solidele, nu deschide gurita neam, si daca o pacalesc sa intre un varf de lingurita, plimba mancarea prin gura si da afara. Eu m-am gandit nopti la rand ce-o fi avand si am ajuns la mareata concluzie ca poate o doare gatul. Are asa ca o flegmuta in gat, nu pot aspira ce are ea acolo cu nimic. Azi am facut o supica de legume si a baut un pic de zeama chioara, de aici si concluzia mea ca poate o doare gatul. Este vreun siropel pt dureri de gat in Ro care sa poata fi dat la bebe asa mic? Ca in Canada nu sunt pana la un an :( Merci daca aveti timp sa-mi raspundeti .
In alta ordine de idei, si soimita a facut buf, de 2 ori chiar. Sunt foarte imprevizibili la varsta asta. Prima data a cazut cu fruntea pe mocheta de pe canapea, si eram chiar langa ea, la naiba! A doua oara era in fundulet pe masina de spalat, eu si tati butonam pe-acolo, amandoi atenti la ea cica. Ei bine, intr-o clipa s-a intins pe spate, dand cu capul destul de tare de plasticul ala . Acum mi-e frica si sa ma duc la buda, ma furisez cand doarme ea, fie ca-mi vine, fie ca nu .

Noi ne-am mutat, inca mai avem cutii de despachetat, si vom mai avea mult timp. E foarte greu sa te muti cu bebe si sa nu ai ajutor, suntem extenuati amandoi. Speram sa ne revenim, ca de oboseala am dat in diaree amandoi, dureri de cap, ce mai.... am tot lasat bani la farmacia din colt.

AAA, si era sa uit. Va mai cer sfatul cu ceva. Luni mi-a facut soimita o reactie alergica destul de puternica, s-a inrosit pe barbita si pe gat, ca niste bubite mici, mici. Farmacista a zis ca e ceva alimentar, dar in ziua respectiva mancase doar o lingurita de cereale de orez si o lingurita de pure de dovlecel. Ce ar putea fi??? Imi sta pe creier si nu gasesc nici o idee. Oricum, trebuie sa o luam de la capat cu diversificarea, ca ne-am impotmolit rau dupa numai 3 saptamani. of, of, mai, mai.

Inca una si ma duc . Am o prietena care a dat baietelului ei de 8 luni sarmale , voi ce parere aveti. Eu mi-am spus parerea ca nu e ok, dar ea considera ca sunt exagerata. Eu nu i-as da decat poate dupa un an, ce atata graba? Astept oricum si parerile voastre.

va pup cu drag

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

eu te pup cu drag si sunt sigura ca s-a inrosit de ciuda ca nu-i dai si ei o sarma sau macar o chifteluta.
Pt ca nu am raspunsuri la intrebarile tale serioase mi-am permis si eu o glumita
Sunt sigura ca apartamentul sau casa cea noua sunt mai mari, mai frumoase, mai aproape de job...mai si mai ....asa ca se compenseaza cu diareea
pupa soimita minunata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Uka, pot demonstra cu poze, dar pentru binele vostru ma abtin. Iti spun numai ca atunci cand le-a vazut co-autorul nici macar nu a ras

Si cu extremele, stiu ce zici, sunt exact la fel.

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

super tare! M-ai facut curioasa!

Mergi la inceput