Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 20
racusor2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui grety_niku
eu nu iau decat elevit, si tot asa e negru am inteles ca de la toate suplimentele care au fier se face asa... cu constipatia nu am probl, decat cateodata , cand nu mananc ce trebuie. 20+ cu bebic rusinos |
aha...bine ca am aflat si eu acum de ce s-a schimbat la culoare
Bulina 27+ cu poznas
beluistef spune:
Multumesc Racusor de explicatii..o sa vorbesc cu el.
Am vazut si eu pozici cu burtici si niste peisaje cu muuuulta apa...Dunarea...
Carmen arati suuuper...iti prieste burtica
Am mai vazut pe Cris2010,Ovi si poze de la Dunare...ce frumoooooos si am mai vazut cateva, dar acum imi scapa taaare din minte.
Senty vrem si poze cu burtica...frumoasa miresica
Hai ca o sa va mai las un pic, ca ma iau astia la ochi ca astazi nu am lucrat nimic, ba mint...am lucrat lapostat mesaje pe DC..ce sa-i faci daca da dependenta
Elena, 27+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
matusa77 spune:
Incep sa ma simt ca o balerina la cum arata biata femeie la numai 25 de saptamani. siner nu ma mai plang
saptamana 24 Ducu
beluistef spune:
Michelle fa tu capitol nou daca esti prin preajma ...sau tu Oana...ca eu nu pot acum
Imensa burta...vorba ta matusa..suntem balerine
Elena, 27+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
paula_m spune:
Ma-m uitat si eu acum la poze. Sunteti frumoase toate. Mi-e dor de mare
Dar mie nu mi-a aparut linea negra. Cand tb sa apara? Ma uit in fiecare zi si degeaba. Are vreun rol?
M-am speriat de femeia din poza trimisa de Carmen...biata de ea...oare cum ii va arata burtica la 35 de saptamani?
Paula, 24+ cu Andrei
ochidut spune:
citat din mesajul lui CarmenAlbu
Uitati AICI burtici mari nu ce avem noi!! Mersi de complimente, si eu m-am cam buhait la fata am falci si tot!! Leticia Doamne Ajuta-ne!!! 23+ cu |
Vai!!!!! M-am speriat cand le-am vazut!! Oooo Doamne, la prima am inchis ochii...
nu mai zic nimic......
27+ cu
grety_niku spune:
Racusor, te-ai uitat la carucioarele de care iti ziceam? cum ti se par?
20+ cu bebic rusinos
ooana spune:
citat din mesajul lui CarmenAlbu
Aham, cred ca vad ce zici, voi merge in inspectie! Si eu de sani ma bucur, de fapt port decolteu la greu, sotul e cel mai incantat, la fiecare cateva minute se minuneaza, doctorul (gay cred), m-a intrebat unde am cicatricea(silicon), si ca sunt bine facuti, acum ma rog sa si ramana!!!! Uitati AICI burtici mari nu ce avem noi!! Mersi de complimente, si eu m-am cam buhait la fata am falci si tot!! Leticia Doamne Ajuta-ne!!! 23+ cu |
sotul meu m-a intrebat daca nu putem face ceva sa ramana asa mari
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui ooana
Carmen am vazut pozele... arati superrr ...eu din toata povestea asta cu kg luate in plus apreciez ...imi plac asa mai maricele |
la mine nu au crescut asa de mult
Bulina 27+ cu poznas