Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 19
bumblebee spune:
Si eu ma bucur de sani, arata de parca am pus silicoane, o sa le fac multe poze ca sa am dupa ce plange cand se dezumfla
Alina 23+ cu
gargarita
matusa77 spune:
Imposibil sa nu gasesti in supermarket gulie arata ca o ridichie este mai mare si este verzuie, se curata de coaja si se face salata, asemanatoare cu ridichia neagra numai ca e verde la exterior
saptamana 24 Ducu
racusor2010 spune:
Belu, sa nu ai anemie sau tensiune mica...
v-am lasat un pic cat am fost prin sedinte, si ati scris 8 pagini :) asa ca acum recuperez repede si inapoi la munca
Bulina 27+ cu poznas
matusa77 spune:
eu poze nu am postat pentru ca nu stiu sa-o fac, nu pentru ca nu vreau, iar sotul meu este extrem de ocupat si nu ma poate ajuta
saptamana 24 Ducu
racusor2010 spune:
belu ti-am zis ca raspund cu intarziere
mie mi-a dat tardyferon fol, 1 zi dimineata pe stomacul gol (cu jumate de ora inainte de masa)
sa stii ca se da si compensat asta, sa vb cu dr de familie
Bulina 27+ cu poznas
paula_m spune:
Matusa, am pus aproximativ acelasi nr de kg...eu mai am inca reprize de din cand in cand, de aici kg ala in plus la tine
Oana, imi place numele
Carmen, esti o graviduta atat de frumoasa!!!!!
Paula, 24+ cu Andrei
CarmenAlbu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui matusa77 Imposibil sa nu gasesti in supermarket gulie arata ca o ridichie este mai mare si este verzuie, se curata de coaja si se face salata, asemanatoare cu ridichia neagra numai ca e verde la exterior saptamana 24 Ducu |
Aham, cred ca vad ce zici, voi merge in inspectie!
Si eu de sani ma bucur, de fapt port decolteu la greu, sotul e cel mai incantat, la fiecare cateva minute se minuneaza, doctorul (gay cred), m-a intrebat unde am cicatricea(silicon), si ca sunt bine facuti, acum ma rog sa si ramana!!!!
Uitati AICI burtici mari nu ce avem noi!!
Mersi de complimente, si eu m-am cam buhait la fata am falci si tot!!
Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
23+ cu
michelle1981 spune:
Carmen, btz-ovi, vazut burticile, sunteti frumoase tare!
katalina, mie imi plac ambele nume!
oana, ce nume frumos! Matei era si la mine daca era baietel! Ei, dar nu e timpul pierdut, nu?
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">23+ cu
racusor2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
esti mortala ...desi la acelasi lucru m-am gandit si eu acum cateva zile |
eu m-am gandit sa imi iau 2 rochite marimea M inainte sa nasc am vazut la Etic unele dragute si ieftine inainte purtam XS si S, deci sper ca M sa ma cuprinda
Bulina 27+ cu poznas
matusa77 spune:
eu nu am primit nimic,,da nimic compensat de la medicul de familie, zice ca noi avem cu ce ..., acum m-a chemat sa-i duc un set de analize si astea facute pe bani nostri ca-i trebuie justificare la dosar.
saptamana 24 Ducu