Copilasi de Iulie - August 2004 (45)
Raspunsuri - Pagina 5
leeloo2004 spune:
Kim - drum bun si petrecere frumoasa! Salutari si lui Blue!
Vad ca lumea a intrat in weekend deja....
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roberta04 spune:
Ce liniste e pe aici...
Mie mi-e dor de Matei, abia maine mergem sa il aducem acasa...
carmenp spune:
si pe mine ma`ncearca doru`, ionut e singurul care nu pomeneste foarte des de ea cica "mi`e dor da`mi place sa dorm singur in tot patu`":d
olivia, drum bun si distractie frumoasa
astept sa`nceapa banica si sa`mi fiarba gaina
szivarvany spune:
Salutare si de la noi
Stem la servici, aici e o vreme de toamna frig si a si plouat. Ieri erau 20 de grade
Giulik aseara a picat ... noah daca ati auzit pe cineva urland era ea de fricaaa, i s-au lipit ciorapii de buba (1 x 1 cm, da ? cu nejte bulioane) si nu ma lasa sa-i pun ser fizio sa ii putem dezlipi. Am zis ca o bat eu sa aiba dc plange
Oare pe cine`o semananaisterica
O sa va pun si poze ca nu ne-ati vazut demult
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
mitzura spune:
neata
trimitem si noi niste poze, nu stiu daca se vad ca sunt trimise de pe tel mobil
http://picasaweb.google.com/m/viewAlbum?uname=popa.adela&aid=5457868776581156433&start=0&authkey=Gv1sRgCPfP0KPxg8D6cA
Imi pare rau ca nu reusesc sa intru mai des. Va urmaresc discutiile legate de case si gradini, noi avem noroc cu cabanuta, avem acolo gradina. Tatal meu se ocupa de ea, ca noi, la cat de ocupati suntem, ajungem acolo doar in weekend.
De sanatate nu va mai povestesc, ca nu o ducem prea bine.
Va doresc spor la serviciu, gradinarit, construit, renovat, organizat nunti si sustinut teze de doc. Va pup.
g_ioana spune:
Neatza s-a terminat si vacantza,ca de obicei cupilu a profitat la maxim de ea,s-a jucat la greu cu verisorii si catzelul..a facut si doua lucruri in premiera..a mers la Inviere si a venit cu trenul la Iasi
La noi este o zi faina azi, asa ca am iesit in parc cu noua trotineta iar acu cand doarme mandra incerc sa termin si io curatenia de pasti
N-am cetit nik sper ca sunteti ok si ati avut sarbatori frumoasa si linistite...am vazut doar pozele lui Mitzu,sunteti o familie foarte frumoasa
hai pupicei,sper ca de luni sa-mi intru in ritm
edit ca am pus si niste pozici noi cu gorodici:)
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/primavara%202010/?start=all
polux spune:
Vazut copii frumosi, frumosi. Si vazut si cateva mamici tot frumoase.
Olivia un gand bun pentru tine, ca banuiesc ce e in sufletul tau. Ma asteptam sa fie acomodarea grea, dar se pare ca la voi e foarte, foarte grea....uffff, imi pare rau.
Roxi spor la zugravit si la pachete.
Ioana din relaxarea ta inteleg ca e gata teza, nu? Felicitari.
Gabitza e ocupata cu gradina...frumoasa...dar eu o prefer facuta de altcineva...de lenesa, sau soarece de biblioteca.
Daria are numai activitati obositoare...dar placute...in parc cu copiii....si cu doamnele la cafea.
Gata fug ca trebuie sa pun sistemul de operare pe noul calculator, de fapt trebuie sa instalez drivere etc.
Un weekend placut.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
szivarvany spune:
Buna dimineata ! Trezirea
Haideti la cafeaua de luni
Vazut poze cu Tudor si Mara, sunt foarte frumosi amandoi si ce mari sunt
Si am vazut piratul Ioana, cum ai dat jos marcherul ? Frumoasa foc Gorodica
Eu am avut un weekend infect. Cumva toate mi se nimeresc deodata si atunci imi pierd orice urma de rabdare si intelegere
3 zile mi-a secat sufletul Giulia cu buba ei, crize e putin spus, urlat ca din gura de sarpe, deci nu va spun, am zis ca o duc la urgenta sa-i fie invatatura de minte.
O sa va fac poza sa vedeti despre ce este vorba.
Oricum, pe undeva, stiu ca e vina mea si am cocolosit-o mult, mult prea mult.
Deci nu si-a miscat piciorul 2 zile ca o VA durea, de cate ori dadeam cu crema urla dinainte ca o VA durea. Asa ca de 3 zile schiopateaza ca poate o VA durea. Asa ceva n-am vazut in viata mea, i-am aratat poze de cand era mica si avea genunchii beliti, nimic. Crize peste crize peste crize.
In rest am cam facut-o lata cu McDonald`s`ul. Am avut si intalnire DC, a fost si ea cu taxo, apoi cu fetele la inghetata.
Aaa, la locul de joaca uita de buba ei ingrozitoare si sarea si se jucaaa, ba s-a dat si cu trotineta, asta ca sa intelegi ca nu am innebunit de tot
Asa ca ma bucur enorm ca macar e luni.
http://family.webshots.com/album/574091854FvzPIA?start=36 aici cateva poze, in cele cu trotineta si cainele deja avea buba, dar uita sa faca crize
Voi care cum sunteti ?
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
alice2004 spune:
Neatza !
Daria, uite a big hug de la mine , sa stii, daca iti este de vreun folos, ca Andrei face exact - si subliniez exactul asta - la fel !! Ieri mi-a luat cinci minute si toata energia mea (ca s-a facut mare si are putere) sa ii tai o pielitza de la un deget, asta pen ca are talentul sa isi roada unghiile si sa isi omoare deshtele pina i se dau pielitzele peste cap !? De reusit nu am reusit, la final suflam mai ceva ca dupa un maraton ... si asta pentru ca STIA ca o sa il doaraaaa !! Dupa care m-am ultraenervat, l-am lasat in pace si i-am explicat ca de acu le face singur daca ajutorul meu e vax albina ! Si ce crezi ? A venit singur sa ii tai pielitza, in do secunde era totul OK !! Nah, belea ! Si asta dupa ce plinsese si se tavalise de transpirase tot !!
Sou, relaxxxx, gindeste-te ca nu esti singura (desi stiu cit de frustrant este, hehe, sa iti vezi copchilu crizat din nimica !).
Mitzule, oau, ce mari s-au facut juniorii !! Si Mara e o dulceatza ! Sanatate multa va doresc !
De nora mea di la Ieshi nu mai zic, pupici multi pentru Gorodica mica ! Ma bucur ca s-a distrat fain in vacanta !
O zi minunata sa aveti si o saptamina linistita !!
Si noi de azi ne-am reluat mersul la gradi, deja Andreiushu era chinuit de problema lectiilor (Daria, asta e tot pentru tine) ... ca stia ca o sa fie greu !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Andries spune:
Neata' fetele!!!
Am vizionat feti frumosii Mitzule, sa-ti traiasca, iar m-a apucat dorul de-o fetita!!
Frumoasa cabanuta si frumoasa casuta copiilor!!
Sanatate maxima va doresc!!
Ioana mi-a placut poza intitulata "tinerica" iti sta bine asa imbracata si cu rosu la gat!!
Andries