Copilasi de Iulie - August 2004 (45)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

m-am obisnuit sa ii obosesc pe altii prin energia mea matinala...
Faza nashpa e ca eu nu functionez seara, dupa 9 mi se rupe filmul si nu sunt buna decat sa vegetez si... sa mananc :)
Programul de kamikadze martinal este de cand lucram prin teveuri (daca tot m-a dat Carmen de gol), avand ani la rand matinal la 7, plecam la 5.30 de acasa, machiata si la 4 ace...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

mai si eu am lucrat 3 ani la un tv local din Cta ...dar aveam jurnal de seara ...imi puneau masca acolo ..ca ala nu se putea numi machiaj ...si ma intreba lumea in piata "ce film avem deseara ?"
eu clar sunt pasare de noapte

Andries, baiatu' din imagine face si masaj?
asa si cati bani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Habar nu am, dar mie imi trebuie servicii de menaj, nu de masaj si se pare ca e greu de gasit ce vreau eu, cred ca ma apuca apoplexia daca mai pun mult mana pe fierul de calcat. Desi... m-am nimerit intr-o zi in dormitor la gradi la copii si am vazut ca exista mame care nu se omoara sa-si tina plozii in maieuri curate,spalate zilnice ca sa nu mai spun de restul hainelor...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

eu aveam parte de cele mai bune oferte in piata.
Cel mai tare era insa cand ma oprea cate o baba sa imi spuna ce bine i se potriveste horoscopul... eu deschideam geamul, sa vad stelele si bagam texte

Citat:
citat din mesajul lui BLUE ANGEL

mai si eu am lucrat 3 ani la un tv local din Cta ...dar aveam jurnal de seara ...imi puneau masca acolo ..ca ala nu se putea numi machiaj ...si ma intreba lumea in piata "ce film avem deseara ?"
eu clar sunt pasare de noapte

Andries, baiatu' din imagine face si masaj?
asa si cati bani?

Simona cu Luca (21.08.2004) si Codrin (12.06.2008)
http://picasaweb.google.ro/dinu4dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

mamaaa ce de vedete!!
io am lucrat la Radio in Bucuresti(cel de stat),faceam ceva rubrici medicale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Meii care esti Raduleasca sub acoperire?

Mergi la inceput

pai Andries de ce nu apelezi la o "tanti ..." ..eu am avut pana de curand pe cineva si acum sunt in cautare ...
firma costa ..eu am chemat o firma si m-a costat mult ..au venit o armata de oameni ...au facut ok , nu pot sa ma plang ca nu sunt nici o madam scama ...dar a fost prea mult ca bani !!!

eu nu spun nimic ...numele meu de scena e Simona ( ..si nu de la Patruleasa si nici de la senzual )
deci care mai este vedeta pe aici ?
sa stii ca una ar putea fi Raduleasca ...doar are baiat nascut pe 01.aug 2004 ...

ce faceti Olivia ?ce face Luca ...ma intreaba Luca al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

ha ha ce tare ar fi sa descoperim o vedeta printre noi, dupa 6 ani cat despre tanti de curatenie eu sunt in cautari, macar o tanti care sa imi calce as vrea, deja am pus anunt la mica publicitate.

o sa incerc o firma de curatenie, prin recomandari si o sa negociez pretul, cat ti-a luat tie per mp?

Andries

Mergi la inceput

cam 5 ron /mp ...la 180 mp ...f mult ..doar asa sa-i chem de Paste si Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Simo ce sa fac..de la 3 nu m-am asezat..fost in piata, gatit tocanita de ciuperci, ciorba de stevie si loboda..inca un fel 2 pt tata..dar macar nu mai gatesc duminica...eu as da orice sa am bani ca sa angajez bucatareasa ..nu ma deranjaza calcat, facut curat..
Dragul de Luca..al meu a realizat cred ca sinteti departe si nu ne putem vedea mai des/dar vine vara!!
Vezi ca in we de pe 20 mai mergem in delta..

Andries intreb eu pe verii mei..eu au 2 femei..una calca , alta curat..nu promit nimic..Te-a costat dublu dar si veniturile voastre nu se compara cu ale noastre
Daria esti super tare cu parcul!!!..noi mergem rar..spre f rar si este la 5 minute de mers pe jos
Robi de ce sa girati cu casa?? Nu vindeti apt in care stati acum?

de cind stau la camera de garda de garda de la boli infectiose..am prins frica de caini si pisici! ...vin cam 10-20 de plagi muscate...zilnic!!!..nu aveti idee ce problema de sanatate publica este!

ma duc sa ma uit cu baietii la film, ei vad un film despre un cataclism ..tot ce-mi trebuie!

we placut!!

Mergi la inceput