Copilasi de Iulie - August 2004 (45)
Raspunsuri - Pagina 19
szivarvany spune:
Si sa va mai zic ?
Dimineata ma trezesc la 7,40
Azi m-am dus glont la bucatarie sa curat alea-alea, repede, intre timp am pus sandwich la copil si am rezolvat si cutulache cu bobite si apa proaspata, hranit si pestii, am terminat cele 4 portii de dovlecel (teflonu`mare) si pana s-au fiert cartofii am facut dush; pus si dus laptele in bibe. La 8,35 am iesit pe usa
No, ca n-am timp de mai mult. Acasa am 2 cuve de vase nespalate
Asa ca nu ma laud, dar mi-am dat seama ca am atatea altele de facut si`s mai placute.
Cine vine in vizita tre` musai sa anunte sa cozmetizez trebile
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
BLUE ANGEL spune:
Hi, ma numesc Simona , si sunt de asemenea dependenta de cioco !!!
Daria , m-ai spart ...chiar vroiam sa te intreb la cat te scoli dimineata ..si ma asteptam sa zici ora 5 ...ce viteza ai doamna !!!
szivarvany spune:
Neee, e vorba de lucruri simple si rapide Mai fac pastele, tocanite, snitele de piept de pui asa ca astea merg rapid
Eu mancai Poiana cu lapte recomand Heidi 85% cacao cu cafea
roberta04 spune:
Fiind vineri si deci zi de casual wear la job, m-am imbracat in premiera cu blugi primiti de la barbat, care cam pocnesc pe mine. Dupa 2 ciocolate (mici da' doua) ma simt tare vinovata ca iar ii arunc intr-un colt de dulap si nu mai incap ever never in ei
Daria, eu ma trezesc de obicei la 6, pana la 7 fac si beau cafea, ma spal, machiez, fac curat in dezastrul lasat seara de seara de tata in bucatarie, calc cate ceva pentru mine si/sau Matei si de obicei gatesc ceva pentru micul dejun, pachete sau cina, mai bag o masina de rufe la spalat. La 7 sunt fresh, se scoala baietii, incep activitatea cu Matei, spalat, dat papa, imbracat, jucat etc. Ei pleaca la gradi pe la 7.45, eu, la fel de fresh, strang dupa ei, intind rufele spalate, ma imbrac, mananc eventual ceva si la 8 ies pe usa... La 9 deja sunt varza
szivarvany spune:
Roberta, tu esti foarte harnica.
Eu nu calc haine, bag masina seara de obicei dupa parc. Cu machiajul m-am scos ca n-am, blugii sunt tinuta de birou deci mi-e mult mai usor mie. D`aia pot lalai serile in parc.
BLUE ANGEL spune:
eu de ciococlata de la Ikea ..ieftina si buna rau ...
Daria , bravo , bravo ...na, na pentru Mac !!!!
Gabi , eu am obosit numai citind mesajul tau ..
eu nu functionez dimineata spre disperarea sotului meu ...caruia nu-i fac de mancare ..eu fac totul de seara , spal , calc , pregatesc lucruri , etc ..dimineata merg teleghidata pana la baie si abia apoi incep sa deschid ochii ..cand merg la munca ma trezesc de-a binelea cand simt mirosul de cafea ..nu stiu ce voi face acum ..ca va trebui sa conduc
merg sa culc cocolino
g_ioana spune:
Si io's dependenta de milka cu caramel si mai nou inghetzata milka
Io dimineatza nu prestez decat activitati 'telectuale da' numai dupa o cafea cu lapte acasa si un capuccino cu milka sau cioco cu rom...abia spre dupa amiaza cand imi moare neuronul pot presta activitati casnice.....prefer sa termin toate treburile mai tarziu ca sa am mai mult timp dimineatza pentru impletit coditze si alte bibileli
Ca sa ma invidiatiin week-end-ul asta merg la scoala...tinand cont ca saptamana viitoare pana inclusiv vineri cand ie ziua cea mare trebuie sa fiu pe baricade vaz ca s-a inventat pentru mine saptamana cu 12 zile...asa ca abia astept sa vina celalalt week-end
hai pupiceisi care cetiti mai bagati si degetele-n taste
Andries spune:
Ia uitati aici: http://www.cleangrup.ro/curatenie_locuinte.php nu i-am incercat, dar dupa cum zambeste executantul cu mopul ...zici ca-i de bine, nu ???
Hi...ma numesc cutare si sunt dependenta de somn!!
Eu nu pot sa fac nimic dimineata, parca sunt teleghidata!! Ca urmare i-am invatat pe copii "de bine", V se imbraca singur integral, M partial, la M trebuie doar sa inchei salopeta si sa ii pun pantofii!!!
Andries