Copilasi de Iulie - August 2004 (45)
Raspunsuri - Pagina 17
carmenp spune:
a mea nu mai vrea la dansuri, habar n`am de ce. marti mac cu copiii la balet la cenureasa, sper sa le placa
corianai spune:
Simo multumesc mult da nu spune de doua ori ca nu se stie cum ne hotaram sa venim
Balet... uff ce vreau si io... sa va spun de cand n-am mai fost la teatru, opera, concerte?? sunt asa scumpe distractiile astea la noi incat nu-mi vine deloc... da si daca ajung la buc odata cand o fi si fro stagiune deschisa, atunci sa vedeti destrabalare!
pupam, in curand plec sa ma intalnesc cu fetele sa mergem la spital
Edit Ce ma fac???? m-a sunat directoarea de la scoala aia cu fitzele care v-am povestit ca e cea mai buna din suedia... ii dau loc lui Eva, deci poate sa inceapa acolo cu colegii ei de la gradi. tocmai cand ne obisnuisem cu ideea ca incepe la scoala Marei si o indoctrinasem bine si pe Eva ca acolo e muuult mai bine... ce ma fac acum??? nici eu nu mai stiu ce vreau, ce sa mai zic de bietul copil. habar nu am cum e mai bine pt toata lumea, pt Eva pt Mara.... ufff
BLUE ANGEL spune:
Cori , eu nu vorbesc aiurea ...si chiar vorbesc serios !
va asteptam oricand !!!
chiar nu stiu ce sa-ti zic in privinta scolii ...
gata shopping-ul ..
szivarvany spune:
Corina, tu ce ti doresti ? C apana la urma felingul tau conteaza ca nu e capat de tara si va puteti muta altundeva, nu ?
Giulik merge ink la pictura, d`aia ca e cu gashk
N am ajuns ieri la inot, abia luni cred
Dand vrea, n-avem unde
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
Andries spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corianai Edit Ce ma fac???? m-a sunat directoarea de la scoala aia cu fitzele care v-am povestit ca e cea mai buna din suedia... ii dau loc lui Eva, deci poate sa inceapa acolo cu colegii ei de la gradi. tocmai cand ne obisnuisem cu ideea ca incepe la scoala Marei si o indoctrinasem bine si pe Eva ca acolo e muuult mai bine... ce ma fac acum??? nici eu nu mai stiu ce vreau, ce sa mai zic de bietul copil. habar nu am cum e mai bine pt toata lumea, pt Eva pt Mara.... ufff |
dificila alegere!! Eu sunt pro scoli de cartier, si parca asa te-am sfatuit acum tzspe capitole, dar daca e cea mai buna scoala... si ai sansa unui loc, de ce nu?
Andries
kim222 spune:
Adema nu citeste..in general este bine..Dana ..vorbeam la tel..dar a disparut de ceva vreme..mie nu-mi mai vine sa sun..sa nu deranjez.
Nora este bine..vb la tel..de restul nu stiu..
Cori fa ce simti tu ca este mai bine...
Andries spune:
In fine si eu ma lupt cu incertitudinea scolii la care sa il dau pe fi-miu. Mie de ex mi-ar place o scoala clar orientata pe mate-fizica, dar fi-miu e un artist...sa aleg ce-mi place mie sau sa urmez chemarea lui?
In fine, una peste alta Olivia felicitari pentru pretul obtinut, noi am avut dublu la rosu. Dar...e adevarat ca am lucrat cu firma si nu mi-am batut capul chiar in asa hal, mai mergeam noi sa ii frecam la creieri pe constructori, dar putin totusi. Sa te tii de acum incolo costuri. Noi am avut bani ... pentru ca am fost eu curajoasa si am riscat niste investitii si le-am si realizat ok, altfel no way.
Andries
szivarvany spune:
Andries, experienta ce-ti spune cu orientarea ???
Eu din pacate nu am fost lasata sa fac ce am vrut si am ratat 3 oportunitati inca in gimnaziu
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela