Copilasi de Iulie - August 2004 (45)
Raspunsuri - Pagina 16
szivarvany spune:
Roberta, ce frumos ! Felicitari tie pt realizari
Corina, pumnii stransi la analize
Blue, si dice nu faci cursul ???
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
BLUE ANGEL spune:
Gabi , super !!!si Felicitari si la mai mare !!!Petrecere faina !
bafta si cu casa sa va iasa asa cum va doriti !Eu zic ca este o mare realizare ..mai ales ca aveti o locatie asa faina !!!
Oricum dupa mine Iasi-ul este un oras frumos ..este o alta lume ...mai omeneasca ...
Daria , ptr ca este destul de scump pentru mine acum ...vreau si concediu si cabina de dus cu sauna si concediu si concediu ...trebuie sa prioritizez prioritatile
corianai spune:
Si io mi-am dorit tare mult un curs de bucatarie mediteraneana, si nu m-am dus ca am ales yoga in loc... mare greseala!! dar ma bantuie din nou ideea, poate gasesc ceva interesant la toamna. Si m-am mai gandit sa-i fac cadou un curs d-asta lu omu meu de ziua lui, mie mi se par tare sexy barbatii in bucatarie, si io n-am parte neam!
Simo io zic ca ati facut cea mai buna alegere cu casa voastra, mie mi-au placut rau tare pozele daca as avea bani disponibili mai ca as lua si io una acolo, ca si asa nu mai am unde sa stau in buc
g_ioana spune:
Neatzacine mai vrea un capuccino si cioco milka cu caramel?(io numa' cu astea functionez,face bine la memorie si la vedere)
Liliana deci io si Carmencita te-am mirosit bine?...vreau si io la dansuri...delicata problema cu bb2(nu stiu ce a apucat-o pe mandra dar nu vrea sub nici o forma sa intre in clasa...de la bocit vreo doua zile a facut si laringita asa ca acu sta acasa...nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie de luni)
Robi si mandra mea vrea un fratior de la casa de copii dar sa aiba varsta ei sau chiar mai mare.
Corina bafta la doctor!
Meii sper sa nu spun prostii da io am inteles ca Papadiile sunt in romanika
edit:Corina si mie mi se par sexi barbatii in bucatarie dar numai daca au doar shortzul pe ei
szivarvany spune:
Ioana, pupa fitzoasa.
A mea ink isi boceste BUBA, m-a tampit de cap Alaltaieri alerga, tobogane, kestii, ieri dimineata schiopata astfel incat ne-am intalnit in parcare cu Marius (moderatoru`) si l-a impresionat cum shiopata. Aseara la icnercat tzoalele acasa n-avem nici pe naiba, de dimineata a bocit ca poate o va mai durea locul ... PLASTURELUI !
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
corianai spune:
Si Mara mea vrea un frate mai mare... si ea are 12... deci ar merge un fratior de 19-20?? io as lua si de 25, dupe mine...
Edit ca in loc sa scriu aici despre copilasi m-am molipsit de la cineva de p-aici si-mi sta capul numai la alte celea... pupam Giulia sa uite de BUBA si pupici si pt gorodica sa-i treaca fitzisoarele
g_ioana spune:
Daria macar Giulik are un motiv..dar a mea nu vrea sa spuna deloc de ce nu vrea la gradi,asa ca ma doare sufletul ca eu nu o pot ajuta cu nimic sa iasa din situatia asta....pentru ca nu am nerfii necesari sa o fortez,am hotarat ca daca este nevoie o mai tin si saptamana viitoare acasa iar dupa 25 aprilie sa mergem iar la psiholoaga sa vedem ce zice...normal ca tati a zis ca procedez gresit,ca o las sa faca numai ce vrea ea,bla,bla bla
Corina sotziorului meu ii place sa gateasca,nu prea are timp acum din pacate...pentru ca l-a laudat bona ca face mancare buna,o data pe saptamana se documenteaza si ne face un fel de mancare deosebit...saptamana trecuta ne-a asteptat din vacantza cu bezele si fursecuri facut de manutzele lui
BLUE ANGEL spune:
Cori , pai cum nu ai unde sa stai ...la mine !!!nu asa am vorbit ?
Ioana , dar ai intrebat-o ce of are ?
Daria , pupam sa treaca ...
ma duc la cumparaturi
leeloo2004 spune:
Spor la cumparaturi, Blue!
Pupam pe Giulika!
Roberta - frumos din partea englejilor, felicitari pt cei 3 ani si la mai multi, daca iti place acolo!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.