Leoaicele DC**(50)**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Chiar voiam sa-ti vad gradina si recoltele, Adriana...arata super-belea, imi place! Cu rosiile as baga si eu un sfat, dar n-am nicio idee, sunt complet paralela!
Mercic si de ideea de supa cu galusti, n-am mai facut de nu stiu cand, dar trebuie sa iau gris !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Annie , spor la treburi, capul te mai doare?

Katty , ma gandeam eu ca e un loc mai protejat, adica fara accesul tuturor

Lali , ce pofta-mi faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Adi.... lipseste o cireasa , ai mancat-o!!!! lol
sper sa nu te superi, ca glumesc, la anul o sa ai si de compot

tin minte cand aveam gradina la mama la bloc, si planta cate putin din toate, furam morcov, si mancam, da nespalat, doar curatat bine de pamant, ce dulci erau.

rasad de rosii, ai putea cumpara din fiecare soi , cate cateva fire, si plantezi, in pamant umed, eu plamtam la mama, faceam cu un bat gaura , bagam rasadul, batatoream un pic, udat...stii ca trebuiesc copilite? ce-mi mai placea mirosu ala de rosie candle copileam

uite imi faci dor de casa

Adi, dar dulciuri, torturi nu ai mai facut? briose, as face si eu, dar nu mananca nimeni... in am jumate de diplomat in frigider, pe care tre sal arunc... cealalta jumatate am mancat-o eu

Katy, catutza ce treaba..... bate un vant de ma ia pe sus..... am strans numai nisipul din living, darn, e asa de fin, si intra pe peste tot, dar poate ne ploo un pic, deocamdat 5 pic la 30 min , sau mai rar

capul nu ma mai doare, pisica s-a postat juma pe mine, laptop juma pe canapea....asa de rau sta dar nu pleaca....

lali merci de reteta e copiata, si poate oi face-o curand , dar la jumate de cantitati ca nu are cine manca

m-as baga la calcat, dar..... canapeaua e mai comfortabila, asa ca maine dimineata numai uniforma.... hahaha, dar are sport asa ca nici un calcat

Mergi la inceput

Adriana , ma omori tu cu gradina ta! ce bine arata ridichiile si ceapa si usturoiul
vreau si eu casa la curte si gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Gata am "gatat" de adunat hartiile le am pe toate originale/copii si tot tacamul acum asteptam sa se faca luni sa le depun si sa ma lase in pace un an(protectia copilului) caci in rest abia incepe show-ul pentru vara.Cand terapeutii iau vacanta iar noi trebuie sa continuam terapiile....vai mama/steau ma.Eeee dar n-o sa treaca timpul si el o sa fie bine si toti vor uita...atunci sa ma vezi....... batrana si bolnava.

Adi eu ca sa nu mor nu mai uit la gradina ta
Lali vrei ca dupa comisie sa ma infiintez la tine la usa cu satra sa mananc placinte??Cat despre faptul ca locuim in Navodari mai mult prin CT ne gasesti...si azi am fost sigur si luni venim si cam tot asa
De plimbat copii in CT ii plimb prin parcuri...sa termin cu drumurile impuse si poate ne vedem in cel din tabacariei ca-i aproape si de noi si de voi

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Annie,ce e aia copilite?

Eu n-am habar de nik,invat din mers.Sambata am pus niste fragute,duminica erau toate ofilite,eu insist si le ud zilnic..poate poate.
Catutza,e frumos la casa cu gradina..dar mananca la timp!Imi ia trei ore sa ud gazonul,copacii(14 bucatele mici) bucatica de gradinita si ce mai e pe acolo..
Mi-am mai luat seminte de ridichi,tre sa ma pun pe sapat o portiune de iarba,s-o curat sa am unde pune mai multe,dar iar..timpul asta..

Torturi mai rar,acum vre-o doua saptamani ..trei,am facut un Fulger McQuinn si o masca de robot..dar doar ca m-au bazait niste fete.

Sant torturile Catalinei putin mai in fata cireselor..

Sambata am facut placinta cu iaurt si visine,s-a mancat toata,doua portii..numai sotului nu i-a placut,mi-a spus sa nu mai pun visine la placinta ca nu-i place..dar mie da!

No,ma reintorc la teme...litere,cuvinte..propozitii..:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Adi

cand rosia creste , intre doua randuri de frunze, nush cum sa explic, frunze jos....tulpina ....frunza, pe tulpina intre randurile de frunze apar florile si deci rosiile, la "subsoara frunzei de jos, vor creste alte frunzulite , care vor acoperi florile, aia se cheama copili, si trebuie rupti, ca floara sa poata avea lumina si soare ca sa ai rosii mari si frumoase

mda, e un exercitiu de imaginatie, la cum am explicat

uite aici, am gasit o poza, si vezi ca e o sageat subtire rosie care iti arat copilul

http://2.bp.blogspot.com/_85DhRpjyuX0/SieClwfRaGI/AAAAAAAAC6E/6FgCG4vrgzs/s400/copilirea.jpg

daca, ma gandesc mai bine, si daca as fi fost in ro, m-as fi oferit sa le copilesc eu, pt un tort , doua,

mey cand nu vb nu vb si acuma, nu ne mai oprim dar.... keep going!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dupa-amiaza de la noi.E asa frumos afaaraaa!!Abea ne-am intors in casa,plecati de la 13.30.Ne-am intors ca am obosit eu,ca el ar mai fi stat.Plus ca era obosit ru si nu stiu de ce nu putea sa adoarma afara.Cum am intrat in casa a tras pe dreapta.
Dodo,cand ne intalnim,iau inainte placinta direct de acolo de unde am desris-o.E o patiserie pe Unirii,aproape de Delfinariu,peste strada de supermarket Denisa si Banca Transilvania,acolo am lucrat,si ei fac cea mai buna placinta din oras(parerea mea si a multor oameni care vin din tot orasul)
Da,foaia se intinde tot cu ulei mult.Daca vrei sa semene cu foile congelate de la magazin le intinzi cu multa faina.Pana prinzi dexteritate sa umbli cu faina uleioasa o sa cam rupi foile.

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Adi legat de rosii,depinde pentru ce le pui.Cele mai bune sunt cele numite "inima de bou" ,sunt carnoase,au si zeama,sunt dulci (imi ploua in gura).Nu sunt greu de pus,se prind repede.Nu trebuie udate foarte des pana infloresc deoarece cresc inalte rau de tot si nu mai dau rod atat de bine... Sau poate dau,dar din cauza ca sunt inalte par mai rare patlagelele .Si da,trebuie copilite,ca 'se sufoca', fac frunze muulte,si floricele mai deloc.
si cand vin in iasi sper sa pap nitel tort de ala magic de care faci tu...ma inveti si pe mine cum se face fondantul ala de deasupra? Eu am facut o singura data din ciocolata alba si a iesit atat de teapan ca s-a spat ca o pojghita de gheata cand am taiat tortul ...
Stai chiar in Iasi ,in oras,sau pe langa? Eu am rude in oras,si in Bucium.

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

fetele si de acasa

chiar ma bucur ca e mai animat subiectul, poate reusim sa le convingem pe Lilia si Daria sa revina ca mie tare dor imi e de ele

eu am asa o stare rea, ma ingrozeste ce vad la tv cu marirea TVA si cu disponibilizari si...

Mergi la inceput