Leoaicele DC**(50)**
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Neata!
Annie, ai terminat de scanat cartuliile? Vad ca te "lauzi" ca de obicei cu calduri si cu dureri de cap! Nu poti sa-l rogi pe sot, sau pe Clau sa-ti faca unb masaj cervical? Face minuni, asta ca sa nu apelezi la pastile. Ca medicatie, mie imi face bine combinatia de 1 paracetamol+1 bucata antinevralgic (nu stiu pe acolo cum se numesc), imi trece intotdeauna, sau aproape intotdeauna, daca e vre-o migrena mai urata, cu ibalgin (adica ibuprofen)! Andrei al nostru nu trebuie sa-i zici de doua ori si sare la facut masaj, nu-ti poti inchipui ce forta si placere are sa ajute! Cu tati nu mai zic! Asa ca am un pic de noroc pe partea asta! Sper ca totusi azi esti mai bine!
Lali, eu n-am reusit sa vad pozele, ma duce linkul in pozele mele, ca si eu am cont pe picasa, duce in home, iar la mine home inseamna contul meu de pe picasa. Vad ca puiul tau e tare mititel, de-abia ce a facut 7 luni, multe inainte, sa fie sanatos, sa va aduca bucurii!
Daca zici ca cazi in depresii usoare dar iti revii repede ca esti optimista, de-aici esti! Unele dintre noi au cazut in depresii mai grave si au reusit sa iasa!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
adi69 spune:
Salutare de la Iasi!
Si eu ma duc la Annie s-o cert..:)) as vrea eu!
Annie,uite care-i treaba..nu te mai gandi la boli si probleme..de ce te gandesti de ce se intampla..:)
Capul te doare din "alte cauze" si caldura e una din ele.Zic io..:)
Lali... Laleli..bine ne-ai gasit,imi place atitudinea ta..sa-ti traiasca feciorasul si viitorul marinar de cursa lunga..(?)
Annie,sa nu razi de ciresele mele!!!
E super sa vezi ca pomisorul plantat de tine prinde viata,face flori si..chiar fructe!!
Iti dai seama ca abia astept sa vad ce gust au? Cred ca vor fi cele mai bune cirese mancate vreodata...ca si ridichea,care acusica e gata de mancat, ceapa verde ,usturoiul,salata si alte cele ce am pus prin gradinita.
Sa precizez ca e prima data in viata cand am pus ceva in pamant..e super satisfactia ce o ai ..
Katty,esti o norocoasa!
eu cand vreau un masaj sant servita(dupa milogeli) cu ceva ce doar masochista sa fiu sa-mi placa..dupa cateva apasari sau cum s-or fi numind ma linisteeesc..de nu-mi mai trebuie nik.
M-am uitat ieri la pozele tale.
Santeti o familie frumoasa ..sa fiti fericiti si sa va tina DD sanatosi !Imi place de voi.
Va pup si ma duc sa vad poze cu piticutul lui Lali.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
buna dimineatza! pentru toata lumea,proaspata si aburinda,cu adiere de briza in spuma
..
Annie ,chiar asa,vrei alergata? Merci pentru complimentul la adresa puiului meu
Katty acum poti sa intri?
Lali,mami+
Paul-Iuliansi+ Vali,tati
in devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
Da Adi,Soatza mea e viitor marinar ,posibil de cursa lunga,este anul 4 la Universitatea de Marina Civila si ma gandesc cu groaza la viitor,cand va trebui sa plece.Ce-i drept va fi avantajos financiar.Deocamdata e greu inceputul,nu prea ia nimeni cadeti,vor direct ofiteri... Stii,ca si in alte domenii,nimeni nu te angazeaja incepator,vor direct cu experienta ,si se mai mira cand descopera tineri cu voiaje fictive...
Lali,mami+
Paul-Iuliansi+ Vali,tati
in devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
adi69 spune:
Lali,(pe sora mea o cheama LAcramioara..:)),am vazut poze,ai un ingeras langa tine,sa fie sanatos9si voi pe langa el:))..
Am vazut intr-una din poze ca ai lucrat la o patiserie? Deci,avem o profesionista printre noi?
Annie80 spune:
Katty am terminat de scanat la 11 si ceva Pm, si guess what, mai am una , de fapt sa scot niste idei, activitati, ca sunt uituca si le uit pana la toamna
Cand ai zis de masaj, ma iterbam daca ai putea sa-mi trimiti unul prin SMS de a sotul tau *nu ma bate* ca , cu al meu sot abia vorbim, si Clau are forta cat un tzantzar, mai face furnicul meu, dar rar il prind... ciupeste de umeri
nu ma gandesc la boli, de ex, moama, gata am *ceva* dar se poate intampla, si n-am sa investighez
Adi i mi pastrezi si mie o cireasa, da? te rog frumos
..sa stii ca sunt mult mai gustoase atunci cand plantezi tu si ai grija de ele, Am platat si eu un prun si .... n-am mancat nici o pruna din el, dar inflorea tare frumos
lali... sa stii ca dupa ce am postat , a fost in graba, am observat ca e home page-ul de la Picassa, dar acum ca am vazut cum arata puiul tau imi mentin afirmatiile
si car-va sa zica, si leoaica si, patisera, si constanteaca , super
poate ai o reteta de placinta dobrogeana, si
cat despre al tau sot, si viitor, al meu lucreaza in domeniu, oarecum, si intalneste o gramada de echipaj.... si majoritatea fara calificare.... poate al tau sa gaseasca un contract cu o companie din afara
ca tot , la placinte, sunt acolo , in tara niste placinte, cu branza, rotunde, intr-un fel de foietaj....vreau reteta plz
Restul de fete oare ce-or face? cum of fi? puii lor ?
pup u all!
katty spune:
Imi place ca v-ati trezit la viata!
Lali, incantata de cunostinta, asa am reusit sa vad pozele, minunate, am avut ce admira! Sunteti o familie tare frumoasa si implinita! Si tineri tare! Sa fie sanatos puiutul ca tare scumpel e! Intrebai intr-o poza unde se uita Vali la fata sau la gratar...eu cred ca se uita la pomul din poza, nu? Ce locatie misto ati avut de 1 mai...noi am fost intr-o padure, am stat pe scaunele de voiaj, mi-ar fi placut si mie sa stam tolaniti pe iarba!
Adi, Annie, trimit maseur la voi, inclusiv soata din dotare, inclusiv cupilul...cu Adi e mai usor, cu Annie ce ne facem...?
Incerc sa transfer si eu pozici de duminica sa va mai delectez...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
prin zona ...alergand sa nu-mi ies din "mana"...mai am putin si daca vrea DD luni termin cu comisia si un an aproape uit
Maine am un alt drum la Ct sa-mi iau certificatul si tot maine trebuie sa iau si hartia de la logoped
Lali bine ai venit aici...
stii ca te "urasc" da
esti atat de tanara
.intru acum si te /va trec in listutza
...gata am rezolvat
Katty copii sunt bine si plini de viata...Donu asteapta sa mergem la "pasa"=plaja iar vrea doar ea atentie.In rest totul cum il stiti.
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
katty spune:
Ramasesem datoare cu pozele de duminica...de la padure...
Gabi, ma bucur ca sunteti bine si plini de viata, sper sa te linistesti cu comisia si sa scapi de alergatura!