Leoaicele DC**(50)**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Gabi , sa-ti traiasca sotul! sa fie sanatos si sa aiba putere de munca , sa va fie alaturi cat mai mult

Danny , multa sanatate la mucosul mic si Bia e mucoasa dar e mare, nu ma mai agit prea mult
Sper sa intri mai des mai ales acum ca mai e putin si se termina scoala si intri in vacanta!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

noi am fost ieri la tara la amma, asa mult m-am bucurat ca am ajuns sa-mi vad bunicii si mama dar tare rau mi-a parut ca am stat doar o zi...
azi am fost la ziua unei fetite doar eu cu Bia asa ca am avut un we plin, maine din nou la gradi/servici pentru inca o saptamana plina!
voi ce ati facut we asta?

Mergi la inceput

cafea poate va ademenesc si ca sa ne trezim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

salutare si de la noi!

eu as bea o cafea dar nu are cine sa mi-o faca si am o somneolenta cu mine, de la cocktailul de gynipral cu diazepam si scobutil!

ca din pacate se pare nu am reusit fara gynipral!

si voiam sa merg la greva azi pentru cei 85%

Anca +27s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna si de la noi!

Telegrafic ca sunt la munca!

Noi suntem bine, in weekend am fost sambata la padure, si-a serbat ziua surora la aer curat, a fost frumos, a dat si cateva picaturi de ploaie, dar nu intr-atat sa ne faca sa plecam, a mai iesit si soarele, copiii au alergat pe toate coclaurile, Andrei a cazut seara lat!

Gabi, sa-ti traiasca sotiorul!

Anca, pentru ce e Gynipralul? Scuze ca intreb, chiar nu stiu! Daca dr zice sa stai acasa stai acasa, lasa ca are cine sa strige pentru drepturile voastre!

Catutza, simpatic tortul cu cafea pe el!

Dany, sanatate puiului mic, si al meu e putin mucios, dar la cum e vremea nici nu ma mir! Si eu astept vacanta desi stiu ca voi avea un "absolvent" de clasa I...cand o fi trecut clasa I nu stiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

salutari si de la 40 grade plus

eu am uitata de Inaltare, adica stiu ca exista dar mereu aflu de pe forum

Dodo, Sa-ti traiasca sotul, sa fie sanatos, si impreuna sa aveti numai bucurii

dodo, eu am o nelamurire cu ceva, si stiu ca tu cosi goblenuri, tocmai ce urmeaza sa-mi comand cateva, si cu pretena mea care coase, si din cautarile pe net... sunt nelamurita la felul de cusut, am impresia ca eu le-am cusut prost
incerc sa ma explic, cum faceam eu

incepeam mereu din coltul dreapta jos .... spre stanga , si apoi in sus
(din schite ce am vazut, ca nu m-a invatat nimeni) prima impunsatura era sus....apoi jos ...lasam un rand (vertical ) pe mijloc, ca apoi pe dos sa aibe aceeasi luctratura

prietena mea a inceput stanga jos... spre dreapta si in sus.... prima impiunsatura e sus dreapta, apoi jos stg fara rand iar apoi urmatorul pas e dupa cel cusut (in dreapta)

am ametit, cred ca am explicat corect .... cum se coase corect ?

noi suntem ok, ne plictisim prin casa, drept pt care si comanda de goblenuri, pe care abia astept sa o primesc

pup u all!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annie80

dodo, eu am o nelamurire cu ceva,

Broderia goblen in punct mic pe panza tip A(10x10) ochiuri/cm respectiv 100 ochiuri/cm2, se realizeaza prin coaserea cu firul in doua (sau cu 2 fire din cele 6). Pentru panza mai rara de 8x8 ochiuri/cm, (panza tip B) cusatura se va realiza cu 3 fire din cele 6 ale firului de mouline. Fiecare semn din schita inseamna numai o impunsatura pe panza peste un fir de tesatura in sus .

Lucrul poate fi inceput de la marginea superioara sau inferioara, de sus in jos, de la dreapta sau de la stanga cu coditia sa se urmareasca o singura culoare pana la terminarea atei din ac si de drumul cel mai scurt pentru a se evita atat pasirile mari care strica aspectul broderiei cat si risipa de fir.

*

Nici intr-un caz nu se va lucra cu mai multe culori odata in cadrul unui patrat de 100 ochiuri sau pe zone strict delimitate, aceasta ducand la ingreunarea lucrului cat si la aspectul urat al broderiei, atat pe fata cat si pe dos iar pentru cel care coase, aceasta indeletnicire in loc sa devina pasiune, se transforma in chin si se sfarseste totul prin abandonare.

*

De asemenea, sa aveti in vedere ca pe tot parcursul lucrului, pentru fiecare ata din ac sa nu incepeti si sa nu terminati cu noduri, pentru ca acestea se imprima la calcare si strica suprafata neteda a tabloului.

*

Daca firul se trage prin cateva fire de tesatura iar cusatura nefiind supusa efortului mecanic nu se va destrama.

Ps:o sa adaug si foto cu se coase corect

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui katty

Buna si de la noi!

Telegrafic ca sunt la munca!

Noi suntem bine, in weekend am fost sambata la padure, si-a serbat ziua surora la aer curat, a fost frumos, a dat si cateva picaturi de ploaie, dar nu intr-atat sa ne faca sa plecam, a mai iesit si soarele, copiii au alergat pe toate coclaurile, Andrei a cazut seara lat!

Gabi, sa-ti traiasca sotiorul!

Anca, pentru ce e Gynipralul? Scuze ca intreb, chiar nu stiu! Daca dr zice sa stai acasa stai acasa, lasa ca are cine sa strige pentru drepturile voastre!

Catutza, simpatic tortul cu cafea pe el!

Dany, sanatate puiului mic, si al meu e putin mucios, dar la cum e vremea nici nu ma mir! Si eu astept vacanta desi stiu ca voi avea un "absolvent" de clasa I...cand o fi trecut clasa I nu stiu!

Catalina & www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Robert-Andrei (27.07.2002) varsta Andrei

este impotriva contractiilor care pot deschide colul si declansa nasterea prematura!

e povestea de la sarcina cu vlad1
daca se reduc renunt la el si raman pe no spa!

practic e un antitocolitic!

Nu ai inteles, asa-i?

la faza cu goblenurile m-ati pierdut!

Anca +27s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Anca, am inteles, stai linistita, ai grija de tine!

Si eu am cusut acu' vre-o zece ani goblenuri, dar nu mai stiu sa explic, stiu ca pe spate trebuie sa se vada desenul la fel de curat ca pe fata, atat mai tin minte!

Mergi la inceput

Annie , ce cald este la voi deja! la noi zilele astea sunt in jur de 15 grade cu vant, ploaie si alte cele...

la faza cu goblenurile m-ati pierdut deja, imi plac dar nu am incercat niciodata sa cos, poate pe timpul verii sa incerc si eu

eu sunt happy ca am aflat azi oficial ca luni sunt libera asa ca am un we prelungit! am o invitatie la circ si cred ca vom merge sambata, apoi sa ramanem in parc iar duminica si luni nu stiu ce vom face ca sunt sarbatori si treaba nu fac asa ca ramane sa iesim afara spre fericirea Biancai normal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

'neatza, feline aristocrate!

Va astept la un expresso aburind Savurati-l in timp ce !

Nimic nou de pe la noi... doar ca Mitzu, de sambata, e
iar pe antibiotic: Unasyn si Humex, pentru tuse... Vineri am luat-o de la gradi'... "preparata"... cu muci, tuse... Of!!! O saptamana...atat a mers, dupa ce si-a revenit cu pneumonia... Mi s-a acrit de gradinita, de conditiile de acolo si, totodata, de vremea asta capricioasa... Si acu' ploua , a plouat si sambata, si duminica, si ieri...si cat o sa mai tina... M-am uitat, pe site-ul meu de incredere, sa vad prognoza pe perioada urmatoare (in Bacau) si...nasoala situatie... Pana pe 29 mai se anunta ploi incontinuu... Doar vineri si samabata ce au anuntat o raza de soare...macar atat... SPER!!! Dar cred ca asa va fi...
Am vrut sa-i fac, vineri de Sf. C-tin si Elena, ziua fii-mii la gradi'...dar spunem pas...Sa ramana "sanatosi" cu virusurile lor...daca pot sa ma exprim asa...si iata ca pot... ...mama lor bip,bip...

In week-end am stat la mofturile fii-mii...acu' pe langa muci,tuse are si o stare nasoala...asa ca am fost nevoita sa lipsesc de pe forum...

Katty, multumesc pentru aprecieri! Draguta, sa dea Dumnezeu sa va fie bine amandurora, la serviciu! Doamne...ca nu mai stim la ce sa ne asteptam de la o zi la alta...

Adi, oau!!! Felicitari Catalinei pentru premiul obtinut! La cat mai multe!
Sa aveti pofta la cirese (cand te incumeti sa le culegi)! Cred ca in curand...avand in vedere cat de scumpe-s alea din comert... Am vazut, ieri, in Real: 36 de lei kg... Frateeee!!! Am intrebat-o pe don'soara de la cantar daca pretul reprezenta abonamentul pe un an la cirese?! S-a uitat urat la mine...de parca erau ciresele ei... Mda...simtul proprietatii- foarte dezvoltat la romani... (unii...)
Spor cu rasadurile! Exista un inceput in toate! Au ajuns ploile la voi?

Ah...cat despre hipodrom...e recent deschis... si concursul la care am fost specatatori a inaugurat domeniul... Locatia inca nu e finalizata...dar a fost ok... Urmeaza la sfarsitul lunii iunie, parca, un alt concurs.. poate trageti o fuga... Va asteptam!
Cat despre varsta la care poti incepe cursurile de calarie, am stat de vorba cu presedintele Federatiei de echiatie din Piatra Neamt si mi-a spus ca varsta la care un copil poate incepe este de minimum 7 ani. Si eu ma gandesc sa o inscriu pe fii-mea...dar mai avem pana atunci...

Catutza, multumesc pentru admiratia pozicilor! Asadar...week-end prelungit, ai? Brava!!! Va duceti la circ? Ce frumoooos!!! Distractie placuta...desi, sigur veti avea parte!!!

Annie, cand faci pozici sa ni le arati si noua, da?
Of...si tu cu dureri de ovare?! Si eu...si mi-e teama sa ma duc la control... La tine care ar fi motivul? Multa sanatate draguta!
Bafta si spor cu goblenurile! Eu mi-s pu' afara! Am incercat, mai demult, in tinerete si...praful s-a ales de el...

Lali, unde ai disparut?

Dany, ! Multa sanatate lui Stefy! Of...ca nu mai vine odata caldura sa nu mai auzim de mucisori, tuse... Te tzuc draguta! Ai grija si de tine!

Anca_Vlad, imi pare bine de cunostinta! Desi mai putin si nasti... te felicit pentru bebelina miscacioasa ! Multa sanatate si sarcina usoara in continuare!
Tare dragalas Vladut, fratele mai mare , cu grija fata de surioara lui! Sa stapaneasca sanatosi "achizitiile"!
Despre gesturile sotului?! Foarte frumoase!
Citeam, cu ceva pagini in urma (oho)...cum le intrebai pe fete ce parere au de numele ales de voi pentru bebelina? iti dai seama ca nu am putut sa fiu decat super incantata si sa va felicit pentru alegerea facuta! Cum altfel...daca pe fii-mea o cheama: Maria- Elena! La voi e invers...dar aceleasi nume, pana la urma...

Si pentru ca am pomenit de centrul hipic...pun cateva pozici

Salut si restul felinelor!

Va tzuc si o zi buna!

Perlutzele...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Ioana, mami de fetita cu fundita

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput