Leoaicele DC**(50)**
Raspunsuri - Pagina 14
yoannamarie spune:
'neatza, feline aristocrate!
Dau cafeaua, ceaiul, fresh-ul...orice doriti! Poftiti, va rog!
Katty, sar'mana!
Asadar, ai avut un weekend relaxant...in bucatarie... Suna bineeee ce spui tu acolo ca ai gatit!!! Aha!!!
Eu am prestat, sambata, la un bors cu loboda, cartofi noi, leustean si dres cu oua de tara iar ca fel doi, pulpite de pui la tava si pastai cu mujdei de ustroi... Poate mai dau o idee...
Ledi, ! Oh...prin cate ai trecut, draguta...... Multa sanatate si multa putere sa treceti cu bine peste aceasta perioada. Esti o mamica minunata, ai un strumf- o comoara !!! Veti invinge toate supararile, necazurile! Trebuie!!! Dumnezeu sa va ajute sa rezolvati usor treburile la Timisoara si sa va intoarceti acasa cu bine, sanatosi, cu vesti excelente!
Catutza, ! Multumesc, draguta!
Citat: |
Planul cu bb2 nu se va realiza, imi doresc inca un copil, dar la cate aud in ultima perioada nu am curaj sa mai raman gravida |
Pe cuvant ca despre asta discutam, ieri, cu o prietena... e trist... in ce situatie s-a ajuns... a avea un copil a ajuns sa fie un act de curaj!!!
Cand e nunta cumnatului? Ce bine ca aveti o coritoreasa priceputa si puteti sa va alegeti modelul rochiilor... Petrecere frumoasa va urez de pe acum!
fetele dragi!
Annie, ! Of... draga de tine! Imi pare rau... Nu mai am cuvinte... Multa putere si speranta, fetita draga!
_
In weekend-ul ce a trecut...n-am "efectuat" nimic nou... Juma' de sambata am "zapacit-o" in bucatarie...la cratita... si, partea a doua cu fii-mea- in parc, in casa, cu papusile etc... numai cat aruncam un ochi spre computer si-mi spunea: hai wawa, data (gata) cu ato'ul (calculatorul)!...
Ieri, am petrecut toata ziua pe afara... Pana la amiaza am fost la un centru hipic, unde s-a organizat o etapa din concursul national de sarituri...Mitzu a fost super incantata de tot ce s-a intamplat acolo! Sa spun drept si pe mine m-au impresionat caii (sau calaretii?! ...): robusti, impunatori, superbi!!! Eu...obisnuita cu "martoagele" de pe la sate......Am vrut sa-mi si cumpar un cal: 120.000 de mii de euro...dar am renuntat cand am realizat ca n-am unde sa-l parchez...
De la centru hipic am plecat la sora-mea, la mosie...ne astepta cu un gratar...si am ramas la ei, peste noapte... Dimineata, abia am reusit sa ne trezim...in linitea de acolo... si realizand ca e tarzior pentru serviciu- cei care au..., scoala respectiv, gradinita... alergam ca zapacitii prin casa...Deh...am reusit sa o plasez pe fii-mea, la gradi, pe la 8 jumate- programul incepe la 8... Mda...cam atat despre noi...
Acu' voi pune cateva pozici...sunt din perioada de iarna caci, n-am avut timp sa descarc si altele...Urmeaza...
Pentru Catutza si cine mai are timp, placere etc...
Pozici aici
Va tzuc si sa avem o saptamana linistita si frumoasa!!!
Perlutzele...
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita cu fundita
De prin viata...adunate! ""
katty spune:
Hello,
Ieri a plouat pentru prima data pe anul asta torential, insotita si de tunete! A fost superb, mie imi plac ploile de vara!
Yoana, foarte frumoase pozele, m-au intrisatat cele din spital, dar daca totul s-a rezolvat cu bine, e bine! La mosie, no comment, se vede ca va simtiti ca acasa! Mancaruri apetisante, pisici, caini, super-atmosfera! Mi-au placut si pozele din gondola din Neamt! Mitzu e o scumpica, si tunsa era haiosica rau!
Foarte relaxant weekend am avut, ai dreptate, am gatit un pic sambata, dar in rest m-am relaxat pe net! Ai mei baieti au venit seara dupa ce se lasase intunericul, asa ca chiar am stat linistita! Ieri am fost la sfinitirea casei finilor, a facut slujba nasul lui Andrei, a fost frumos, dar am venit cu o burta in plus acasa, de cat am mancat!
Annie, iti doresc sa iei decizia cea mai buna pentru tine, pentru Clau, pentru voi, si eu sunt alaturi orice ai hotari!
Catutza, mai comentam ceva??? Vremurile se anunta tulburi rau!
Sunt si eu cam speriata! Sa vedem ce-o fi!
Lali, !
adi69 spune:
Salutari din Iasi!
Ioana,ce fain ca aveti centru hipic!
Aveam si noi ,intre timp s-a cam micsorat,ultima oara am fost pe acolo acum vre-o 4 ani,erau doi trei cai cam vai de capul lor..
Catalina vrea sa faca calarie,asteapta sa implineasca 10 ani caci asa i-a spus atunci antrenorul(asa se numesc oare?).
Ei,eu n-am timp sa va iau la rand azi...imi pare rau sa aud vesti asa rele,se pare ca anul acesta nu este unul grozav ,si nu numai ptr noi felinele..:)
Deci,cum spuneam,am intrat numai sa va spun ca a luat Catalina premiul 1 si s-a calificat ptr etapa judeteana la concursul despre care va spuneam .
Am intrat sa ma laud.. si sa va spun ca s-au copt ciresele,si sant 4 acum am mai descoperit una..si am vrut sa le culeg ieri dar mi-a fost mila,intre timp a fost o ploaie cu bulbuci si vant puternic si ma tem sa nu cumva sa fi cazut pe jos.
A!
Mi-am pus rasaduri de rosii,gogosari si vinete!
Nu sant prea normala la cap..ma bag in ceva la care nu ma pricep deloc insa eu sper sa-mi iasa totusi macar o rosie acolo sa nu ma rada lumea..
Tre s aplec sa iau copilul..
Va pup!
katty spune:
Adi, felicitari Catalinei pentru premiu! Cred ca esti/sunteti tare mandra/i de ea! Sa stii ca nu radem de pasiunea si de hobby-ul tau! Sunt sigura ca in timp vei avea o gradina adevarat si le vei stii pe toate, iar cand ne vom face si noi gradini la batranete, vom veni sa cerem sfaturi de la tine!
Yoana, si pe mine m-ai amuzat cu descrierea de la centrul hipic,am uitat sa scriu in postul anterior, vad ca ti-au placut calaretii tare mult, la ce te uitai tu in loc sa te uiti la patrupede...si imi pare rau ca nu ai avut loc de parcare ca sa achizitionezi vre-un calut de pe-acolo!
catutza spune:
hello
Lali , stiu cum e durerea de dinti/masele vara trecuta imi venea sa ma urc pe pereti dar acum e ok, sper sa nu mai am probleme
Ioana , super pozele la unele, mi-a placut la "mosie" si de Mitzu tunsulici dar m-a intristat cand te-am vazut la spital
Adriana , felicitari pentru Catalina, tin pumnii pe mai departe ai mai gasit ciresele azi?
Katty , nici eu nu mai zic nimic, dar daca imi ia 25% din maretul meu salariu ajung la 550 ron pe luna nici nu vreau sa ma gandesc cum ne vom descurca- daca ne vom descurca!
azi sunt intoarsa pe dos, imi repet ca e bine ca am servici dar gandul ca-mi ia din salariu nu-mi da pace, nu stiu ce sa mai fac si cum sa ne mai descurcam, vorba Ioanei m-as apuca sa fac ceva, dar ce?!? ca nu stiu nimic sa fac, nu am talent la nimic... si nici timp de altceva. Sambata mergem la mama la tara, macar acum ca apoi nu voi mai avea bani sa ma duc
astea fiind scrise, va
Annie80 spune:
neata, cafea ?
Ledi imi pare rau sa aud ce ti sa inamplat, ma bucur ca esti ok acum si sper sati revii ca mai repede,
Adi Felicitari pt catalina, bafta multa si pt etapa urmatoare, . cred ca nu mai are ros sa spun pt cine e cireasa no 4
Ioana, sa mai intri pe la noi, da ?
eu ce sa mai zic, vam spus ca lui Clau i-am mai scos un dinte> Incisiv lateral pe care mai mult el l-a scos, si unul frontal sus a iesit, acum urmeaza vecinul....doamne ca ma bucur ca mult s-a mai chinuit fara dintirori fat sus
eu sunt ok, dispozitie de mop, am niste dureri de ovare, de ieri am stat mai mult la orizontala, si nu sunt la CM ...eu cand va zic ca am ceva putred in mine ma luati la bataie
Pup u all o zi faina!
eu, noi pe anul asta n-am facut nici o poza....
Lali_mete spune:
Hello dragi leoaice,ce faceti voi? Tot prin jungla,tot prin jungla??
Of ca atatea mamici or sa intre in niste depresii de numai jale o sa vedem pe forum,adio glume,bancuri,buna-dispozitie .Sper sa se termine cu bine toate magariile astea...
Adi ma bucur ca ai pus rasaduri,incet ,incet le inveti pe toate,ai sa vezi.Si zici ca s-au copt ciresele?
Felicitari fetitei pentru competitia castigata
Catutza desi e o mare varza in dantura mea,nu m-a durut asa pana acum,in timpul sarcinii pur si simplu s-au macinat doua masele si alea ma innebunesc cum prind un pic de curent.
yoannamarie ce frumos ca aveti centru hipic,noi nu vedem decat martoage,rara cai frumosi cand mergem la tara,la sora-mea.
Of Annie cat te inteleg cu durerile de ovare,si eu cand sunt la CM nu sunt in stare de nimic,abea ma tarasc de parca as avea cine stie ce boala.Daca pui o sticla cu apa fierbinte,invelita intr-un prosop,pe burtica nu mai trece din durere? Eu am intr-un ciorapelde la incaltaminte,sare grunjoasa,bag saculetul la miscrounde si il incing tare.Il bag intr-un prosop cat e foarte fierbinte,si cand se mai raceste in pun singur,fara prosop.Tine mai mult timp caldura decat sticla si se aseaza altfel pe zona dureroasa.Eu am si un fix,nu iau pastilute anti-durere cu nici un chip.Abea am luat la masele,ca devenisem irascibila de durere,altfel suportam . sa treaca...
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Annie80 spune:
neatza, hello, pe unde sunteti?
lali, chestia e ca nu sunt la Cm, ci la ovulatie....deci imi dau demisia din meseria de femeie
CM, dureri, crampe , PMS, discomfort ..... la 2 saptamani dupa .... ovulatie .. .dureri crampe , si dupa asta dureri de sani pana la CM, moama dar nu sunt facuta din plastic sa nu simt nimic, m-am cam saturat
pup u all !
katty spune:
Am venit doar sa dau o www.mobjackbaycoffee.com/images/pour-coffee2.jpg" target="_blank">cafea, sa va si sa fug!!!
Annie, pupici, sa treaca repede!!!
Lali, o sa fie jale pe toate planurile, si eu stau cu ochii pe televizor, si noi suntem amandoi bugetari, nu aveam salarii mari, dar acum vor fi varza, ne rugam acum sa nu ne disponibilizeze!
anca_vlad spune:
Neata si salutari si de la noi!
v-am cam pierdut urma dar recunosc e vina mea!
Sunt in concediu medical si asa voi ramane pana la nastepe au cel putin pana intru in prenatal in functie de ce vor hotari ai nostri prosti guvernanti...altfel a 1 ian la munci cu mine!
Declar o bb-lina ff activa miscacioasa si de 700g nu prea are somn ma cam trezeste pe la 4-5 dimineata dar imi e tare draga de cum se misca in burtica.
sotul deja nu mai poate a inceput sa imi faca cadouri tot felul de aranjamente tematice-zilelel trecute a venit acasa cu unul in acre era prins ao barzuta roza cu un bb in cioc!
Vladut imi pupa si mangaie burtica orinude vrea el nu tine cont ca suntem pe strada sau in parc toata ziua intreba daca surioara lui il aude si stie ca ele fratele ei mai mare.
Despre contractii au mai cedat-tensiunea si pulsul imi mai fac figuri (aseara era 8 cu 5 si pulsul putin peste 100).
Am facut si achizitiile importante-dulap si birou pt camera de viitor scolar a lui Vlad
-patut
-carucior -
-scaun de masina pt bb-lina +2 body-uri, iar mama s-a apucat sa puna la punct din lucrusoarele care mi-au ramas de la Vladut!
In rest sa auzim de bine sa fim sanatosi si va doresc din suflet o viata linistita cu sanatate!
Anca +26s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,