Ati emigra in alta tara? (4)
Raspunsuri - Pagina 8
Llaura spune:
Si pana la urma de ce e asa important daca Guestus are cenepe sau sesene sau si una si alta?? Din cand in cand trebuie sa Mai facem si misto de una-alta inclusiv noi insine; altfel viata ar fi tare fada (catamai platitudinea, scuzati).
beren spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui iulianm
Inca o data: din modul in care posteaza, din modul in care descrie subiectul in cauza. E ca si cum cineva trage concluzii despre durian fruit bazat pe informatia despre miros. |
Te citez: "Totul trebuie sa poata fi justificat, demonstrat." Asta de mai sus e demonstratia ta ca Guestus "posteaza ce intelege de pe google" si nu are experiente directe? Pai "modul in care posteaza" e o afirmatie subiectiva. Demonstratia presupune un argument obiectiv.
Mai bine spune ca e doar opinia ta si nu poate fi demonstrata in nici un fel.
P.S. Mi s-a parut evident, dar accentuez aici ca Arizona este foarte frumoasa si mult mai variata decat s-ar crede. Cerul mai ales (la apus, rasarit) este fascinant.
iulianm spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui beren
Te citez: "Totul trebuie sa poata fi justificat, demonstrat." Asta de mai sus e demonstratia ta ca Guestus "posteaza ce intelege de pe google" si nu are experiente directe? Pai "modul in care posteaza" e o afirmatie subiectiva. Demonstratia presupune un argument obiectiv. Mai bine spune ca e doar opinia ta si nu poate fi demonstrata in nici un fel. P.S. Mi s-a parut evident, dar accentuez aici ca Arizona este foarte frumoasa si mult mai variata decat s-ar crede. Cerul mai ales (la apus, rasarit) este fascinant. |
Daca o iei asa, si afirmatia ca AZ e foarte frumoasa e subiectiva. Unora chiar nu le place.
Asa cum nici mie nu mi-au placut niciodata Chihuahua. Zgomot mult pentru nimic.
Stii, matematica nu se poate aplica chiar oriunde, la orice subiect. mi ales cind intervine factorul uman, cu ale sale simturi, sentimente si pareri.
beren spune:
Pai nu-i asa, ca eu nu pretind ca "totul trebuie sa poata fi justificat, demonstrat", in viata. Afirmatiile subiective sunt perfect acceptabile, atat vreme cat sunt asumate ca atare. Tocmai de aia e loc in orice discutie pentru opinii relative: lui Guestus nu-i place the high desert, tie da... poate nici conchitei nu-i place Death Valley, cat o fi de Califormica acolo. E loc pentru toate opiniile la asemenea subiecte.
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beren poate nici conchitei nu-i place Death Valley, cat o fi de Califormica acolo. |
califormica? haha.
ba imi place si death valley, imi place tot, inclusiv la tara la mamaia mea unde e plat ca-n palma. n-am nimic cu scoarta terestra, e frumoasa independent de subiectivitatile noastre, de aceea o apar, mai ales pe cea manifestata in arizona, care e chiar deosebita. Guestus oricum crede ca io scriu din alabama, in subiectivitatea lui care ierarhizeaza calitatea umana in functie de ce-i arata GPSu'.
Mik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
califormica? haha. ba imi place si death valley, imi place tot, inclusiv la tara la mamaia mea unde e plat ca-n palma. n-am nimic cu scoarta terestra, e frumoasa independent de subiectivitatile noastre, de aceea o apar, mai ales pe cea manifestata in arizona, care e chiar deosebita. Guestus oricum crede ca io scriu din alabama, in subiectivitatea lui care ierarhizeaza calitatea umana in functie de ce-i arata GPSu'. nimic |
complet off topic. unde ai gasit, fratele meu asa emoticon la vreme de seara ?
Carmenbr spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Mik
complet off topic. unde ai gasit, fratele meu asa emoticon la vreme de seara ? Mik. |
Asta am vrut sa o intreb si eu, dar mi-e ca zice ca am ceva cu ea. Am asa o presimtire ca nu a vrut sa puna emoticonul ala, cred ca nici nu a vazut.
conchita spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Carmenbr
Asta am vrut sa o intreb si eu, dar mi-e ca zice ca am ceva cu ea. Am asa o presimtire ca nu a vrut sa puna emoticonul ala, cred ca nici nu a vazut. Carmen & Ericutz (15.06.2004) Ajutati-o pe Diana! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii! |
AOLEU!!! zilioane de scuze, am gresit, voiam sa-l pun pe-ala cu help haide mai Carmen, cum sa fi crezut asa ceva? :-)) sorry sorry...
iulianm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beren Pai nu-i asa, ca eu nu pretind ca "totul trebuie sa poata fi justificat, demonstrat", in viata. Afirmatiile subiective sunt perfect acceptabile, atat vreme cat sunt asumate ca atare. Tocmai de aia e loc in orice discutie pentru opinii relative: lui Guestus nu-i place the high desert, tie da... poate nici conchitei nu-i place Death Valley, cat o fi de Califormica acolo. E loc pentru toate opiniile la asemenea subiecte. |
Hai ca batem apa in piua. Prea multa atentie data unui user.
Carmenbr spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui conchita
AOLEU!!! zilioane de scuze, am gresit, voiam sa-l pun pe-ala cu help haide mai Carmen, cum sa fi crezut asa ceva? :-)) sorry sorry... nimic |
M-am prabusit de ras, eram sigura ca te-ai grabit. As fi avut nevoie acum de emoticonul ala care se tavaleste pe jos de ras.
Conchita.