Ati emigra in alta tara? (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus
drama este ca am venit la job si am dat de clientii mei cu aceleasi idei invechite ...asta e marea problema.

spune aici ca visul tau este sa faci un concediu in national park la cactusi si maracini!

si ti se pare ca vechii tai musterii de pe dc au idei innoite? :-))

sa stii ca arizona mi se pare de vis, ireal de frumoasa. m-as intoarce in vacanta oricand cu placere, peisajele sunt magice, superbe (Marele Canion?), chiar nu stiu de ce ti-a casunat cu arizona asta ca exemplu negativ. unii merg cu cortul la camping in deshert, asta n-as indrazni, ca mi-e teama de lighioane, gen scorpioni, serpi...au si niste pesteri frumoase bune de vizitat, se schiaza prin munti, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Citat:
citat din mesajul lui beren

Citat:
citat din mesajul lui iulianm

Asa ca, dream on, Guestus, dream on. Tu postezi ce intelegi de p google,

Ce dovezi exista in sprijinul acestei afirmatii? Cum demonstrezi ca Guestus nu are experiente directe ci numai "de pe google"?

Inca o data: din modul in care posteaza, din modul in care descrie subiectul in cauza. E ca si cum cineva trage concluzii despre durian fruit bazat pe informatia despre miros.

Si de ce trebuie eu sa demonstrez? Guestus sa demonstreze ca are experiente directe. N-are decit sa demonstreze el ca ceea ce am afirmat eu este fals. Inclusiv descrierile despre stat si parcuri. Ceea ce am scris eu e general acceptat. E ceva ce exista. Poate fi vazut, numarat, admirat, hulit, simtit, mirosit, gustat, samd.

Bazat pe informatia mea si orice accesibil in librarii sau on-line, pe ceea ce am citit, pe ceea ce am vazut/vizitat, afirmatiile lui nu sunt adevarate. Punct

Let's see.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Beren da toti suntem faimosi incognito. E o chestie cultivata atent de catre barbatii despre DC, mai ales cand sunt inteligenti.

So what? Sa zicem c-ar fi. Inca un zvon insistent. Sa nu suparam, ca uite ce om important am deranja. Putina teama insinuata intr-un pur stil manipulatoriu:"Dai in mine, dai in fabrici si uzine, Dai in mine dai in cine stie cine".
Daca un tip poate spune "A place of uniqueness in all forms" despre o zona din US si juca Guestus pe DC pai e putin mai schizo decat majoritatea.
Si atunci jumatatea schizo a oricui care isi bate joc constant si scoate chestii neadevarate prin tastatura poate fi tratata cand si cand ca iesita din pestera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Guestus, sa stii ca eu am fost in Arizona si m-a fascinat locul. Este o experienta, este o natura cum nu ai mai vazut, sunt case construite in pamant ca sa fie mai racoroase ...sigur, eu l-am privit ca pe ceva "out of the box" ...sunt multe lucruri interesante, nu trebuie neaparat sa aiba istorie sau modernism.
Si acum ma gandesc oare cum si din ce traiesc oamenii aia acolo ... oricum viata pare mult mai simpla din toate punctele de vedere.
Am si niste poze de acolo - daca nu uit, cand ajung acasa, o sa le postez

Buflea, nu am putut sa nu ma gandesc la bordeiele din Baragan, care cine le vede zice ca a ajuns in lumea a III-a si exclama " vai saraca Romanie" pe cand casele sapate in pamant din Arizona, sunt mai racoroase, viata e mai simpla etc!

Eu cred ca fiecare popor, are tendinta sa fie mai dur, mai critic cu propria tara, si presa in general scoate in evidenta problemele ce trebuiesc rezolvate in propria tara, ca daca ar fi toti de acord si super incantati de viata pe care o duc, iar se duce de rapa evolutia!

Mami de Maria (noiembrie 2006) si 11+!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Citat:
citat din mesajul lui inbox

Buflea, nu am putut sa nu ma gandesc la bordeiele din Baragan, care cine le vede zice ca a ajuns in lumea a III-a si exclama " vai saraca Romanie" pe cand casele sapate in pamant din Arizona, sunt mai racoroase, viata e mai simpla etc!

Hmmm, oare asa arata bordeiele din Baragan?
http://3.bp.blogspot.com/_IXXWbuDeKG4/SyrulQxVzVI/AAAAAAAAACQ/Y4bJLwfJIcg/s320/underground-home-designs-swiss-mountain-house-1.jpg
sau asa:))
http://www.motherearthnews.com/multimedia/image-gallery.aspx?id=77552

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Citat:

Citat:

Guestus, sa stii ca eu am fost in Arizona si m-a fascinat locul. Este o experienta, este o natura cum nu ai mai vazut, sunt case construite in pamant ca sa fie mai racoroase ...sigur, eu l-am privit ca pe ceva "out of the box" ...sunt multe lucruri interesante, nu trebuie neaparat sa aiba istorie sau modernism.
Si acum ma gandesc oare cum si din ce traiesc oamenii aia acolo ... oricum viata pare mult mai simpla din toate punctele de vedere.

Daca Buflea vorbea de Navajo country apai uite cam asa arata:

http://www.flickr.com/photos/jmarkmediallc/273507827/in/set-72157594337773699/

Nu par bordeie. Sunt pastrate ca acum multa vreme si sunt vestigiile unei culturi, nu viata moderna.

Eu cred ca fiecare popor, are tendinta sa fie mai dur, mai critic cu propria tara, si presa in general scoate in evidenta problemele ce trebuiesc rezolvate in propria tara, ca daca ar fi toti de acord si super incantati de viata pe care o duc, iar se duce de rapa evolutia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Citat:

Citat:

Buflea, tu te referi la casele indienilor, la vestigiile istorice? Alea ce dateaza de vreo 700 de ani ori mai mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cred ca se refera la earth friendly homes
http://www.trendir.com/house-design/woodland-house-1.jpg
http://www.trendir.com/house-design/woodland-house-1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Citat:

Hmmm, oare asa arata bordeiele din Baragan?
http://3.bp.blogspot.com/_IXXWbuDeKG4/SyrulQxVzVI/AAAAAAAAACQ/Y4bJLwfJIcg/s320/underground-home-designs-swiss-mountain-house-1.jpg
sau asa:))
http://www.motherearthnews.com/multimedia/image-gallery.aspx?id=77552

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Cu siguranta nu asa, insa in bordeiele astea nu mi se pare ca ar duce oamenii astia o viata simpla, fara modernisme etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

O placere sa citesc acest subiect... Eu sint de acord cu Beren (nu ca ar avea nevoie sa fie cineva in acord cu el) in ceea ce il priveste pe Guestus. Si anume ca userul cu acest nume conduce discutiile la multe subiecte, in modul lui original si de multe ori neinteles, dar le conduce si inca foarte bine. Pai, ati mai fi discutat voi atit de frumos despre Arizona daca nu va stirnea el? Mi-e greu sa cred ca a vrut sa denigreze locul, ci mai degraba sa va faca sa spuneti tot ce stiti despre el... si nu e singurul subiect la care face asta.

Eu cred ca-i agent secret, ca prea scoate tot ce vrea el de la membrii acestui forum pe la subiectele la care posteaza. De multe ori, mie imi este si frica sa postez unde scrie el, sa nu mai dau de gol... Glumesc, bineinteles, dar numai in a doua parte a mesajului, pe prima o mentin si o demonstrez la nevoie.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput