Ati emigra in alta tara? (4)
Raspunsuri - Pagina 15
Mik spune:
Ruxij, Mexicul nu se compara totusi cu India. Eu gasesc ca Mexicul seamana foarte bine (din multe puncte de vedere) cu Ro.
ocebine spune:
Eu inteleg dorinta fiecaruia de a se simti bine unde s-a stabilit si sa traiasca cum si-au dorit. Problema mea este ca atunci cind cineva intreaba: "Ce sa fac, sa emigrez?" si fiecare isi da cu parerea de ce multumit cu alegerea facuta, vin nspe insi care vor cu orice pret sa invalideze decizia respectiva.
Nu inteleg si pace! Fiecare avem experiente unice, sa cere o opinie...de ce trebuie neaparat demontata alegerea mea?
Eu zic ca-mi merge bine unde sint dar vine X si zice ca de fapt, fabulez....nu-i asa, e rau, e groaznic, e iad dar nu vreau sa spun.
Care-i logica?
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Llaura spune:
"Unde stau e cel mai frumos punct" e ok, "unde stau eu e cel mai frumos, restul de ex Detroit si Ferentari, sunt ghetouri" nu e ok.
beren spune:
Vorbim despre turism in India? Emigrare in India?
Din unele puncte de vedere, India este mult deasupra Romaniei si Mexicului. De exemplu, in stiinte exacte: institutul Tata nu are egal in cele doua tari (centrul de la Cuernavaca e o enclava a US de fapt), la fel institutul national indian de stiinte.
Despre turism in subcontinentul cu peste 1 miliard de locuitori... take your pick. Inchiriati un bungalow in munti, la calugarii budisti, pentru o experienta exceptionala (si foarte ieftina). Sau pentru mai multi bani, mergeti intr-o excursie ghidata in Himalaya.
Exista zone in India unde high-tech people traiesc in lux vestic, cu salariile lor de 100k $/an. E adevarat, dincolo de zidul care inconjoara the gated community e India "profunda" care supravietuieste cu 0.5 $/zi.
Avem niste planuri pentru o conferinta in afara US, in 1-2 ani. Intre Norvegia, Banff (Canada) si India, preferinta celor mai multi (profi in US) este pentru India...
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Llaura "Unde stau e cel mai frumos punct" e ok, "unde stau eu e cel mai frumos, restul de ex Detroit si Ferentari, sunt ghetouri" nu e ok. If our walks are silly enough, we can deduce ANYTHING from ANYTHING. |
Faza cu Detroit se intinde undeva la citiva ani urma...era de fapt alta discutie intre mine si G. ...explic, daca vrei...tot despre emigrare se vorbea, s-a insultat "la greu" si G. punea doar poze din Detroit ca si cind aia era TOATA America. Era o gluma. Nu-i bai ca nu te-ai prins, n-aveai cum.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
maru spune:
India: cei mai tari in urologie infantila (anul trecut a fost prima data cand s-a acceptat conferinta de urologie infantila in North America). Urmatorul congres va fi in India, of course.
Mik spune:
Mey, eu nu vorbesc stiinte cind compar Romania cu Mexicul, ci viata de toate zilele. Asta e complet altceva.
marimar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxij . Nici eu nu m-as duce in India, desi are o cultura deosebita bla bla. Mobilul meu de a vizita India cu riscul imbolnavirii nu e prea puternic. Cand am fost acolo, am fost pur si simplu paranoica sa nu cumva sa beau apa altfel decat imbuteliata si sigilata, sa nu mananc fructe samd Asa ca inteleg si treaba cu lipsa de interes pt a vizita. Dar desigur nu e cazul meu, cum zisei. |
Daca bei doar apa imbuteliata si te speli pe dinti tot cu ea, maninci la hotel sau restaurante bune nu ai chiar nici o treaba. Am fost in India 3 saptamini si n-am avut nimic, am mincat doar mincare vegetariana si foarte iute/spicy ( ca asa imi place).
Sper sa-mi pot duce si copiii odata!
Daria_Ioana spune:
Eu nu am scris decat cateva exemple negative peste care am dat in Statele Unite si ati sarit mai toate pe mine ca exagerez, ca vand gogosi,ca imi place sa mint, sa umplu tatstaura de aberatiii ...
Asa ca si eu pot gandi despre voi Exact aceleasi lucruri si va pot trsata cu exact acelasi respect.
Daca ar citi romanii ce puteti scrie voi aici sigur le-ar fi rusine de voi...ca vad ca voua nu va mai e rusine demult sa stropiti cu noroi o tara care oricum nu va mai apartine ...asa ca in loc sa va traiti fericirea in SUA de ce mai pierdeti vremea pe un forum romanesc...atata energie rispita de aiurea pentru o tarade nimic pe care deja se vede ca o calacati in picioare cu superioritatea americana....si de la inaltimea voastra ii mai aruncati si un scuipat cu flegma.
Probabil ca nu stiti engleza asa de bine incat sa intrati pe forumul patriotilor americani" God Bless America".
Mai bine v-ati duce la curusri de limba engleza si v-ati specializa sa puteti comunica pe forumuri americane ( unde apartineti si unde e nevoie de voi ) decat sa pierdeti vremea pe un forum vorbind limba romanesca care oricum ....Nu e asa? ..nu va mai foloseste la nimic in America...decat sa jigniti Romania pe forumuri