Ati emigra in alta tara? (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balerrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daria_Ioana

Eu nu am scris decat cateva exemple negative peste care am dat in Statele Unite si ati sarit mai toate pe mine ca exagerez, ca vand gogosi,ca imi place sa mint, sa umplu tatstaura de aberatiii ...

Asa ca si eu pot gandi despre voi Exact aceleasi lucruri si va pot trsata cu exact acelasi respect.

Daca ar citi romanii ce puteti scrie voi aici sigur le-ar fi rusine de voi...ca vad ca voua nu va mai e rusine demult sa stropiti cu noroi o tara care oricum nu va mai apartine ...asa ca in loc sa va traiti fericirea in SUA de ce mai pierdeti vremea pe un forum romanesc...atata energie rispita de aiurea pentru o tarade nimic pe care deja se vede ca o calacati in picioare cu superioritatea americana....si de la inaltimea voastra ii mai aruncati si un scuipat cu flegma.

Probabil ca nu stiti engleza asa de bine incat sa intrati pe forumul patriotilor americani" God Bless America".

Mai bine v-ati duce la curusri de limba engleza si v-ati specializa sa puteti comunica pe forumuri americane ( unde apartineti si unde e nevoie de voi ) decat sa pierdeti vremea pe un forum vorbind limba romanesca care oricum ....Nu e asa? ..nu va mai foloseste la nimic in America...decat sa jigniti Romania pe forumuri

Mami de Casandra (06 ianuarie 2007) si Darius ( 14 mai 2008)

Daca vrei sa afli mai multe despre cine a creat si lucreaza la mentinerea acestui forum poti citi articolul de la link-ul de mai jos. S-ar putea sa ai o surpriza.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=76

-- C.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

De ce sa nu cred ca imi vindeti si voi gogosi? De ce sa va respect ideile ?
Oameni trebuie tratati asa cum te trateaza.
Ce citesc aici este de o hilaritate imensa...povesti comuniste cu Romania si post decembriste de acu' un deceniu jumate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Daria, draga, sint zboruri in fiecare zi catre Romania. De ce nu-ti faci rezervare la unul, daca ti-e asa de urit in America? Pacat sa-ti irosesti viata intr-o tara de prosti, incompetenti, rai si ingimfati, nu?
Ce te tine aici? (sau ai venit sa ne inveti engleza si sa ne deschizi ochii la ce rau si mizerabil o ducem aici?)

ps: mai ai mult de copilarit pe plaiurile americane ca sa intelegi diferenta dintre US si Romania (nu e ceea ce crezi ca stii deja, de la emisiunile de stiri din Romania!); si fetele care au scris la subiectul asta o stiu de foarte multi ani, asa ca nu mai sari cu gura sa le/ne dai lectii!

Drum bun si zbor usor!

Oana 36+sapt si Eva (29 iunie 2005)
I'm not a bitch, I just have a low bullshit tolerance.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balerrina spune:

Citat:

De ce sa nu cred ca imi vindeti si voi gogosi? De ce sa va respect ideile ?
Oameni trebuie tratati asa cum te trateaza.
Ce citesc aici este de o hilaritate imensa...povesti comuniste cu Romania si post decembriste de acu' un deceniu jumate .

Povestile comuniste cum le numesti tu, nu sunt povesti Daria draga, unii dintre noi le-am trait, cu frigul in casa si la scoala, cu statul la cozi de dimineata pana seara, magazinele goale, si frica. Vad din profilul tau ca ai 27 de ani, deci nu ai trait prea mult sub comunism. Nu vorbi despre ce nu stii. Sunt oameni pe forum-ul asta care au pierdut prieteni la Revolutie (sau cum ii mai zice acum) ca sa poti tu sa te plimbi sloboda prin lume si sa comentezi LIBER ce ai de zis. Sa mai spun odata ca poate nu ai inteles LIBER.

-- C.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Vad ca la teorie nu va intrece nimeni , insa practica va doboara.

Cand vine vorba despre ideile voastre, despre parerile si experientele voastre de viata...atunci va aduceti aminte de concepte precum : libertatea, egalitatea, toleranta si respectul .

Dar , bineinteles , aceste concepte se aplica numai la propriile persoane, nu e asa?!

Este soooo Much FUN asa , say it isn't so?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Citat:

Cand vine vorba despre ideile voastre, despre parerile si experientele voastre de viata...atunci va aduceti aminte de concepte precum : libertatea, egalitatea, toleranta si respectul .

Dar , bineinteles , aceste concepte se aplica numai la propriile persoane, nu e asa?!

Stii proverbul ala cu facerea de bine? Cam asa cu tine. Daca iti spunem ca de fapt ce ti s-a intamplat tie nu e normal (daca intr-adevar e adevarat si nu ai exagerat), tu ai venit sa ne pui la colt pe noi care de fapt avem multi ani inaintea ta in State si stim mai multe decat tine despre cum merge aici. De fapt ce nu ti-a convenit, faptul ca noi avem indoieli ca lucrurile s-au intamplat asa cum spui tu sau faptul ca noi am putea sa iti dam sfaturi ca sa stii mai multe data viitoare despre care iti sunt drepturile?

Nu uita ca daca te superi rau si o iei pe aratura cu intepatul si pusul la colt, exista si avertismente si poate te ajuta moderatorii si nu mai intri pe forumul asta si te duci la prietenii tai americani pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Daria draga, dar eu vorbesc fluent engleza, lucrez de ani buni in office, deci nu am nevoie sa merg la scoala. Pe mine si familia nu ne tin socri cu bani de ...diverse.

Citat:

Eu nu am scris decat cateva exemple negative peste care am dat in Statele Unite si ati sarit mai toate pe mine ca exagerez, ca vand gogosi,ca imi place sa mint, sa umplu tatstaura de aberatiii ...

Asa ca si eu pot gandi despre voi Exact aceleasi lucruri si va pot trsata cu exact acelasi respect.

Daca ar citi romanii ce puteti scrie voi aici sigur le-ar fi rusine de voi...ca vad ca voua nu va mai e rusine demult sa stropiti cu noroi o tara care oricum nu va mai apartine ...asa ca in loc sa va traiti fericirea in SUA de ce mai pierdeti vremea pe un forum romanesc...atata energie rispita de aiurea pentru o tarade nimic pe care deja se vede ca o calacati in picioare cu superioritatea americana....si de la inaltimea voastra ii mai aruncati si un scuipat cu flegma.

Probabil ca nu stiti engleza asa de bine incat sa intrati pe forumul patriotilor americani" God Bless America".

Mai bine v-ati duce la curusri de limba engleza si v-ati specializa sa puteti comunica pe forumuri americane ( unde apartineti si unde e nevoie de voi ) decat sa pierdeti vremea pe un forum vorbind limba romanesca care oricum ....Nu e asa? ..nu va mai foloseste la nimic in America...decat sa jigniti Romania pe forumuri

oare sa pierd timp si sa caut niste postari de ale tale despre Romania?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Citat:

asta se numeste rongleza? Mai un pic si...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Daria, acu' inteleg de ce ti se intimpla toate astea Daca ti s-o fi pus pata pe stomatolog, functionarii publici, vecini si toti cei care te inconjoara si te-ai purtat cu ei asa cum te porti aici, dindu-le lectii cind de fapt n-ai nici o idee, le dau dreptate saracilor oameni, sa nu te bage nimeni in seama
Noi ti-am spus cum sta treaba aici, incercam sa te ajutam sa te adaptezi, dar vad ca o tii pe-a ta. Chiar, te-ai interesat ce programe pt copii are biblioteca din town de la tine?

Acum, pe bune, ce te tine aici? Si nu mai evita raspunsul!

Oana 36+sapt si Eva (29 iunie 2005)
I'm not a bitch, I just have a low bullshit tolerance.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oana C

Acum, pe bune, ce te tine aici? Si nu mai evita raspunsul!

Tre' sa termine de curatat autostrada aia din New England, ca-i plina de vreascuri. Dac-or cazut copacii 'ceia, ii normal sa fie frustrat omu'. Si voi acuma...

Mergi la inceput