"LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *191*"
Raspunsuri - Pagina 19
Pisik06 spune:
Noi ne spalam cu Nenedent. Periuta avem una de la Aquafresh, stage 1, care merge de la 4 luni, este din aceea cu par, ca de adulti.
Dar Ana nu sta nici la spalat, tine gura stransa, trebuie musai sa ii dau ei periuta. Iar ea o molfaie, o roade, dar numa de spalat nu
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
mihaelacg spune:
si noi punem ser seara de seara aproape. chiar daca nu aspiram mereu, dar o facem si cand nu are nimic ii punem ser sa-i spalam nasucul ii dam o clatire
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
Pisik06 spune:
Bine ca sta. A, si acum am luat o alta periuta, ORAL-B, tot stage 1, ca ailalta s-a cam ciufulit de atata spalat
Pozele noastre
Gianina34 spune:
pisik -
dupa vastele noastre patanii de tot felul (cu internari sau fara) , printre altele, ni s-a spus cat este de important sa nu fie mucusori in nasuc (pt pericolul pt gat si urechi) asa ca suntem constiincioase. Nu am iritat nimic in aproape 1 an de zile si nici secretii mai multe nu a produs. Doar ca, desi exersam suflatul nasului(mai avem un pic de lucrat la capitolul asta) aspitratul de seara ramane baza pentru 1-2 mucusori mici-mici.
am uitat sa va mai povestesc ceva
saptamana trecuta m-am stresat rau ca avem ceva la urechiuse; isi tinea mana la ele, se tragea de ele, tinea capul pe o parte....
am fost la control la orl si mi-am linistit piticii; bine-nteles ca nu are nimic, probabil ca o necajesc asa-zisii zulufi - 2-3 fire rasucite
dar ... ce e important de stiut: trebuie testat neaparat auzul (aici am scapat ca am facut operatiunea atunci la nastere) si trebuie controlate in fiecare an urechiusele, nasucul si gatucul pentru ca, in caz de apare ceva, sa se poata interveni cat mai repede
am spus cum curatam zilnic nasucul si a spus ca-i ok
insa mi-a subliniat insistent sa NU folosesc betisoare pentru urechiuse
si... nu mai stiu ce vroiam sa mai spun... dar revin
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 11 luni
anamariame spune:
Fetelor, de o ora ma chinui sa imi amintesc cum se cheama site-ul pe care ni l-a dat Ayla pentru photo frames. Daca ma poate ajuta cineva, raman datoare Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Fetelor, de o ora ma chinui sa imi amintesc cum se cheama site-ul pe care ni l-a dat Ayla pentru photo frames. Daca ma poate ajuta cineva, raman datoare Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Incearca http://picjoke.com/
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
gigelica20 spune:
Intru rapid sa postez morcovicii de azi si anticipat pentru zilele urmatoare....
Ela78 sa stii ca si Ianis a primit morcoviciul...tot anticipat
Ghioceii de 8 aprilie:
Damian Codrut Andrei
Alexandru
Petru si Nicolae
Pentru mamicile lor Lysbeth, Alex2alex si Andreeeea un si multe .
Ghioceii de 9 aprilie:
Maria
Mihnea
Vlad Ioan
Pentru mamicile lor Iulia_30, Poohy09 si Miki1979 un si multe .
Ghioceii de 10 aprilie:
Maria Natalia
Nicholas Claudiu
Pentru mamicile lor Alina.n si Nicky09 un si multe .
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
Pisik06 spune:
GIANINA, f utile explicatiile tale. Si pe noi ne-a controlat ieri la urechiuse si a zis ca e totul bine. Mie tot pediatra mi-a zis sa nu o aspir decat daca e cazul, dar deja m-am obisnuit cu zece doctori zece pareri asa ca....noi sa fim sanatosi
Eu nu as putea sa o aspir in fiecare seara, cred ca ar veni protectia copilului peste noi garantat
Ana inca doarme si eu tot nu mi-am rezolvat dilema daca sa o scot sau nu afara
Pozele noastre
Gianina34 spune:
si am facut si un control de rutina la ochisori - tot asa, trebuie facut o data pe an pentru a corecta din timp
aici nu mai e totul ok insa nici de speriat ca e frecvent la bebelusi si fie se corecteaza singuri fie ... vedem ce facem
avem o f mica diferenta intre ochisori - nu se formeaza imaginea in acelasi loc; nu-i vorba ca i-ar fugi vre-un ochisor sau ceva; eu uitandu-ma la ea vedeam totul in regula daaaar....
trebuie sa mergem la control la un an jumate
sa stiti ca este fff simplu controlul; medicul nici nu a atins micsunica; am tinut-o in brate si trebuia sa se uita la un aparat care-l tinea dr in mana cam la 1.5 m de noi. Era o figurina cu ochi si gurita. Se capteaza imaginea, se transfera in calculator si iese gata interpretata - nu-s tocmai tehnica dar sper sa intelegeti ce spun
ideea e ca nu-i traumatizant deloc pt bebe si ar cam trebui facut
avem 11 luni
Gianina34 spune:
aoleuuu , uitai ce-i mai important:
La multi ani! absolventilor:
Damian Codrut Andrei,ghiocel de Lysbeth
Alexandru,ghiocel de Alex2alex
Petru si Nicolae,ghiocei de Andreeeea
pupacim si mamicile fericite
avem 11 luni