"LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *191*"

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Referitor la cereale:eu nu-i dau decat orez si porumb de la milupa(doua masuri in laptele de seara, sa-l fac mai consistent), ca nu se omoara deloc dupa ele...dar nu refuza niciodata o coaja de pita. Cred ca, daca ar fi dupa el, ar trai cu paine si apa, ca-i plac amandoua la maxim.

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

La masa de pranz ii dau destul de des paste, ii plac mult, si asa compensam lipsa cerealelor din meniu

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

spun repede pana nu uit si apoi revin la citit:

pentru tantari noi afara folosim aparatelul de la chicco cu ultrasunete; il agat de carut si ... gata - anul trecut nu ama avut nici o intepatura, deci functioneaza
in casa - avem plase la geamuri si pana acum nu am avut surprize

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Pai afara cu tintarii...eu o vad ca pe un risc asumat, ca de-acum nu stiu cum e la voi, dar Pisilinca sta cuminte o tura de cartier in carut daca roade la un biscuite sau un covrig, dupa care vrea de minute pe jos. Asa ca...n-ar sta nici linga aparatul cu ultrasunete. Si noi am avut saptamina trecuta 8 piscaturi pe un obraz, vreo 5 pecelalalt, iar pe minute...fara numar. Arata micuta ca vai de ea. Dar...asta e. Nu stiu, poate e o aiureala, mie tintarii de afara mi se par "ok", ma incurca la maxim aia din casa, care-s pe teritoriul MEU si isi fac de cap o noapte intreaga. Da, am spus ca e o aiureala..
A, si afara mai exista un "mijloc de protectie natural", ca piticii sint mereu in miscare si-i mai alunga...pe cind peste noapte la somn...

oricum, eu cind eram mica eram alergica la tintari si faceam niste bube mari si dure si urite, groaznic. Mama imi punea noaptea linga mine o ceapa strivita sa mai alunge tintarii...alta metoda naturala si netoxica. acum vad ca am scapat de problema, nu ma mai umflu toata de la piscaturi.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

F. dulcica Isabella la dezmot. Si eu am cautat aseara pe blog, dar nu am gasit si m-am lasat pagubasa. De aia nu am avut niciun comentariu. Foarte istete alegerile fetei, bine ca a ales si carte si bani, ca Ana mea doar cu banu nenica.

Apropos ILINCA, baga si la noi o predictie, ca la vremea respectiva nu iti descoperisesi veleitatile de Omidee
Ana a ales parfumul, cheile de la masina si o hartie de euroi de care s-a lipit accidental foarfeca. E, ce zici?

Eu sunt cam supi. Ana e mucioasa. Incerca sa adoarma si nu putea, plangea si se ineca, asa ca am bagat aspiratorul cu batistuta. A fost jale, nici ser nu am putut sa ii bag. AM aspirat-o cu forta, apoi i-am pus Oftamezone, dar m-am simtit ca o criminala, ca urla groznic si eu o chinuiam, sa tineam, o tragem, ca sa ii bag alea in nas. M-am urat in momentele alea. Dar stiu ca e spre binele ei. A adormit suspinand la mine in brate si dupa vreo 20 minute cand am simtit ca s-a linistit complet am mutat-o in patut. Nici nu stiu ce sa fac, sa o scot afara? Febra nu are

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

La capitolul cereale noi papam seara in bibele cu lapte 2 masuri de cereale Nestle somn usor, cu flori de tei, iar dimineata mai papam in fructe diverse tipuri, fara lapte. Acum avem Milupa 5 cereale pt 8 luni. Mai luam Milupa orez cu vanilie pt 4 luni, Nestle 3 sau 5 cereale si cam asta a fost gama incercata. Dar dimineata mai sarim peste cereale, ca ii dau 1-2 biscuiti sa ii roada ea si eu jap cu lingurita pe langa ei

Pozele noastre

Mergi la inceput

pisigri - aparatul de care spun eu e mare cat ... un galbenus de ou si are o clamita cu care se agata de ceva (eu il agat fie de mine cand mergem singurele fie de carut cand suntem obosite de atata mers si ne tragem totusi sufletul)

avem 11 luni

Mergi la inceput

sper sa nu fie cu deochi... dar se pare ca balerina mea e singura ghiocica ce nu comenteaza la aspirat nasucul (trebuie sa ne evidentiem si noi cu ceva totusi, nuuuuuu?)
avem ritualul nostru: in fiecare seara inainte de masa de la 8.30 inainte de a ne schimba in hainutele de mancare (chiar asa... noi avem "costumatie" speciala pentru masa - adica salopetele ramase un pic mici si care nu o incomodeaza 1 h cam cat ne jucam de-a mancatul) o sui pe masa de infasat si cum iau spray-ul cu apa de mare cum se lasa pe spate pe pernuta. O pasai in fiecare nara si ne hlizim(cred ca o si gadila un pic) apoi asteptam cuminti aspiratorul. Sta linistita sa curat fiecare nara (mai protesteaza doar daca insist mai mult decat e cazul) si... gata.

avem 11 luni

Mergi la inceput

Oau Gianina, ce povestesti tu acolo. Bravo! Dar de ce o aspiri in fiecare seara? Noi doar cand avem probleme, altfel stiu ca stimulezi formarea secretiilor.

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

multam fetelor. am si gogulit dupa dispozitivul de la chicco si mi se pare ok. acum sa vad ce gasesc si in farmaciile noastre.

mi-am amintit de spalatul pe dinti. noi inca ne spalam doar cu apa. intentionez sa cumpar o pasta de dinti speciala, dar nu stiu de care. voi ce aveti? si vreau sa schimb si periuta pt ca avem din aia pe deget din silicon, iar eu cum is cu degetele subtirele mi se invarte periuta pe deget iar maria tare se mai distreaza cand o spal pe dinti.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput