"LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *191*"
Raspunsuri - Pagina 19
Pisik06 spune:
Noi ne spalam cu Nenedent. Periuta avem una de la Aquafresh, stage 1, care merge de la 4 luni, este din aceea cu par, ca de adulti.
Dar Ana nu sta nici la spalat, tine gura stransa, trebuie musai sa ii dau ei periuta. Iar ea o molfaie, o roade, dar numa de spalat nu
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
mihaelacg spune:
si noi punem ser seara de seara aproape. chiar daca nu aspiram mereu, dar o facem si cand nu are nimic ii punem ser sa-i spalam nasucul
ii dam o clatire![]()
din 10 martie 2009, mami fericita de 
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
Pisik06 spune:
Bine ca sta. A, si acum am luat o alta periuta, ORAL-B, tot stage 1, ca ailalta s-a cam ciufulit de atata spalat![]()
Pozele noastre
Gianina34 spune:
pisik - 
dupa vastele noastre patanii de tot felul (cu internari sau fara
) , printre altele, ni s-a spus cat este de important sa nu fie mucusori in nasuc (pt pericolul pt gat si urechi) asa ca suntem constiincioase. Nu am iritat nimic in aproape 1 an de zile si nici secretii mai multe nu a produs. Doar ca, desi exersam suflatul nasului
(mai avem un pic de lucrat la capitolul asta) aspitratul de seara ramane baza pentru 1-2 mucusori mici-mici.
am uitat sa va mai povestesc ceva![]()
saptamana trecuta m-am stresat rau ca avem ceva la urechiuse; isi tinea mana la ele, se tragea de ele, tinea capul pe o parte....
am fost la control la orl si mi-am linistit piticii; bine-nteles ca nu are nimic, probabil ca o necajesc asa-zisii zulufi - 2-3 fire rasucite![]()
dar ... ce e important de stiut: trebuie testat neaparat auzul (aici am scapat ca am facut operatiunea atunci la nastere
) si trebuie controlate in fiecare an urechiusele, nasucul si gatucul pentru ca, in caz de apare ceva, sa se poata interveni cat mai repede
am spus cum curatam zilnic nasucul si a spus ca-i ok
insa mi-a subliniat insistent sa NU folosesc betisoare pentru urechiuse
si... nu mai stiu ce vroiam sa mai spun... dar revin![]()
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 11 luni
anamariame spune:
Fetelor, de o ora ma chinui sa imi amintesc cum se cheama site-ul pe care ni l-a dat Ayla pentru photo frames. Daca ma poate ajuta cineva, raman datoare
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Fetelor, de o ora ma chinui sa imi amintesc cum se cheama site-ul pe care ni l-a dat Ayla pentru photo frames. Daca ma poate ajuta cineva, raman datoare ![]() Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Incearca http://picjoke.com/
Gigelica,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
gigelica20 spune:
Intru rapid sa postez morcovicii de azi si anticipat pentru zilele urmatoare....
Ela78 sa stii ca si Ianis a primit morcoviciul...tot anticipat![]()
Ghioceii de 8 aprilie:
Damian Codrut Andrei

Alexandru

Petru si Nicolae

Pentru mamicile lor Lysbeth, Alex2alex si Andreeeea un
si multe
.
Ghioceii de 9 aprilie:
Maria

Mihnea

Vlad Ioan

Pentru mamicile lor Iulia_30, Poohy09 si Miki1979 un
si multe
.
Ghioceii de 10 aprilie:
Maria Natalia

Nicholas Claudiu

Pentru mamicile lor Alina.n si Nicky09 un
si multe
.
Gigelica,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
Pisik06 spune:
GIANINA, f utile explicatiile tale. Si pe noi ne-a controlat ieri la urechiuse si a zis ca e totul bine. Mie tot pediatra mi-a zis sa nu o aspir decat daca e cazul, dar deja m-am obisnuit cu zece doctori zece pareri asa ca....noi sa fim sanatosi
Eu nu as putea sa o aspir in fiecare seara, cred ca ar veni protectia copilului peste noi garantat![]()
Ana inca doarme si eu tot nu mi-am rezolvat dilema daca sa o scot sau nu afara
Pozele noastre
Gianina34 spune:
si am facut si un control de rutina la ochisori - tot asa, trebuie facut o data pe an pentru a corecta din timp
aici nu mai e totul ok insa nici de speriat ca e frecvent la bebelusi si fie se corecteaza singuri fie ... vedem ce facem
avem o f mica diferenta intre ochisori - nu se formeaza imaginea in acelasi loc; nu-i vorba ca i-ar fugi vre-un ochisor sau ceva; eu uitandu-ma la ea vedeam totul in regula daaaar....
trebuie sa mergem la control la un an jumate
sa stiti ca este fff simplu controlul; medicul nici nu a atins micsunica; am tinut-o in brate si trebuia sa se uita la un aparat care-l tinea dr in mana cam la 1.5 m de noi. Era o figurina cu ochi si gurita
. Se capteaza imaginea, se transfera in calculator si iese gata interpretata
- nu-s tocmai tehnica dar sper sa intelegeti ce spun
ideea e ca nu-i traumatizant deloc pt bebe si ar cam trebui facut
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 11 luni
Gianina34 spune:
aoleuuu , uitai ce-i mai important:
La multi ani! absolventilor:
Damian Codrut Andrei,ghiocel de Lysbeth
Alexandru,ghiocel de Alex2alex
Petru si Nicolae,ghiocei de Andreeeea
pupacim si mamicile fericite