"LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *191*"

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Hehe...pai Isabella va fi profesor universitar la Facultatea de Stomatologie si va scrie tratate de igiena orala revolutionare, care se vor vinde pe bani grei!
Da' a avut ceva motz!

...iar ca motz ala era tot parul ei lung

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Mihaela, si eu am avut tintari in camera Ilincai, dar mie mi-a fost teama de pastile, sprayuri, plasturi etc. si am incercat o "instalatie" de l-am spurcat pe tas-su anul trecut cind a cumparat-o. E o lampa cu un bec cu ultraviolete, i-am ascuns-o undeva dupa pat unde nu are cum sa o vada, si nici lumina nu ajunge la ea. Face o lumina slaba albastra, dar nu e ca si cum ar lumina camera, sa nu-ti inchipui ca e puternica. Ideea e ca cica lumina asta albastra atrage insectele, si chiar a functionat, adica din prima noapte in care i-am pus-o in camera nu a mai piscat-o nimic. O sa o iau si in concedii, ca merge si cu baterii.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Eu ma chinui de 40 de minute sa-l adorm, in fiecare moment imi zic "acum adoarme" si nimic.
Dodo, eu m-am plimbat pe blog ieri si nu le-am gasit. Seara cand am avut timp sa scriu, am uitat sa intreb inde sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Apropo de cereale, si Sophiphi a avut de-alea fara lapte, 8 cereale, scria si-n romana dar nu mai am cutia sa-ti zic ce erau, pisigri!:)) Acum are cereale cu pere si banane si gris, tot de la Milupa (grisul ala e de fapt tot 3 tipuri de cereale sub forma de fulgi). Si io le folosesc sa-i "ingrosh" iaurtul, fructele...sa fie mai consistenta toata treaba.
Partea proasta e ca scrie ca trebuie consumate in 3 saptamani de la desfacere, hai 4 maximum! Eeei, n-o sa vezi pe Sophiphi golind o cutie de-aia intr-o luna, chiar daca-i pun zilnic la o masa, asa ca dupa ce ca dau bani grei pe minunile astea sfarsesc la gunoi

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
11luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

Damian Codrut Andrei

Alexandru

Petru si Nicolae

1 ANISOR!!!

SI pt mamici.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

dau eu o ca tare dorm pe mine.

dodo pui da ce domnisoara frumoasa ai tu acolo, si cumintica tare. par sa fi avut mai mult, ca sigur statea la un coafat in toata regula.

pai pisigri, o fi buna lampa aia, dar afara ce facem?
ca de-acum e frumos si o sa ne prinda si seara pe-afara si inamicii ataca rau. culmea ca si anul trecut a fost piscata dar nu s-a intamplat asa .
si mi-e ciuda ca nu-i decat un tantar ratacit ca avem plase, dar ala face cat 10

bianca am si fenistil gel, am dat-o, dar nu se intampla mare lucru.
tu fata, da bagati "oleaca" de km. pai buc-iasi, apoi iasi-bran, bran-buc. eu una nu mai rezist in masina nici pana la braila la care4. de cativa ani am un rau de masina de mama mama.nu mai trece nici cu emetostop.

mi-a tras acum maria o muscatura de tzitzi....de mi s-a dus durerea pe sira spinarii.

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

noi avem niste gris care contine lapte de la topfer. ii mai dau uneori seara cu lingurita.
si mai avem de la nutriben 8 cereale care nu contin lapte si i le fac ori cu laptele meu, ori i le pun in fructe, in iaurt, in marul copt.

acum i-am facut lapte de vaca cu faina de orez si magiun pe deasupra. daca mai sta mult pe ganduri, i-l mananc eu, si-asa ea o lingurita, eu 3.

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata!

Am vazut-o pe Isabella, cuminte si frumoasa, vorba Mihaelei, statea si la un coafat!Mi-au placut si explicatiile mamei care ne-a facut astfel un mic istoric al dezmotzarii Isabellei.Iar tortul parea a fi gustooos...

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Mihaelacg,chiar ca te sperie o faza de genul celei cu centimetrul.Citind patania ta, mi-am propus sa fiu si eu mai atenta, ca-l mai lasam sa se joace cu cate un cablu, dar s-a terminat!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Buna dimineata,

dodo-pui - frumoasa foc dezmotata (si cuminticaaa rau)

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 11 luni

Mergi la inceput