ATENTIE! Incep inscrierile la gradi pt. 2010-2011

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iubu77

Dudu nu te lasa dusa de vorbele lor..
Intreaba la inspectorat de care gradinita apartii..nu ca zice ea ca au convenit sa incrie parte de strada cutare si cutare..ca nu e mosia lor acolo..si bag mana in foc ca sunt jumatate din copii care stau mai departe ca tine de gradinita..eu unde am depus dosarele le-am si zic vrea 2 asa diplomat..mie sa imi dea nr de inreg si daca imi refuza copilul sa-mi motiveze..

Problema la ea este ca daca nu vor sa primeasca copilul nu are nici un motiv sa faca scandal si sa insiste, pentru ca de la inspectorat i se va spune, mai mult ca sigur, ca daca cel mic nu are 3 ani impliniti nu are drept de inscriere.

Dudu, parerea mea este ca ar fi trebuit sa mergi cu o recomandare, poate ai vreo cunostinta cu copil la gradinitele respective. Din pacate asta e situatia cu copiii nascuti dupa septembrie, ti se spune ca asa e legea si nu prea ai drept de apel.

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

la noi s-au afisat rezultatele si matei e printre admisi ..azi, cand au afisat listele ne-au dat si foaia ce trebuie completata de pediatru.

am intrat fara niciun fel de spaga!

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexionut spune:

la ce gradinita l-ai inscris pe matei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

Si la 281 au afisat ca toate dosarele au fost admise. Erau 2 liste, cu 40, respectiv 50 de copii, dar scria ca grupele le vor afisa mai tarziu, prin iunie. Pana acum mi s-a parut foarte decent, amabilitate, fara coada, fara atentii, fara sperietori de genul nu sunt locuri, nu are varsta, etc. Am primit fisa medicala care trebuie adusa in prima zi de gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Imi poate spune cineva, unde anume se poate face o reclamatie referitor la inscriere la gradi?
Sunt plina de nervi, si am o ciuda pe directoarea de la gradi!
Am depus dosarul fetitei mele, indeplinind absolut toate conditiile(3 ani, locuind gard la gard cu gradinita, si avand si prioritate...fratele cel mare in grupa pregatitoare, pleaca ala scoala din toamna, si ma trezesc azi cu un telefon de la asistenta medicala de la noi de la gradi, precum ca nu a fost inscrisa!

Ce sa fac?De facut trebuie sa fac ceva...precizez ca vor fi 2 grupe mici, si cum naiba cum cei 45-50 de copii inscrisi la grupa mica au al 2lea membru la gradi, stau gard la gard cu gradi, si mai si au 3 ani indepliniti in sept?????????

Recunosc, cand l-am inscris pe baiat la gradi, am apelat la o cunostiinta a cuiva din minister(inspectorat-chiar nu stiu cine era), atunci nu indeplinea conditia de a avea 3 ani, si acum ma gandeam ca sigur nu vor fi probleme...deci nu pot sa cred!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaBianca spune:

Incearca sa vb. intai cu directoarea, poate totusi e o incurcatura si se rezolva. La inspectorat faci reclamatia.
Despre ce gradi e vorba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Sunt intr-o mare dilema, habar nu am ce sa fac ...

situatia e urmatoarea: avand in vedere nebunia cu inscrierea la gradinita, am depus dosarul pt inscriere la 2 gradinite :

1. gradinita cea mai apropiata de casa, care sincer arata cam rau, prima impresie a fost de scoala de corectie :(, are curte dar e despartita de strada doar de gard, deci copiii ar sta f aproape de noxe, praf ( in cazul in care sunt scosi afara), am intrat inauntru si toaletele mi-au lasat o impresie proasta ( 3 wc-uri la parter, de adulti, cu niste capace ingalbenite de vreme si zgariate), in rest clasele pareau ok, ca mai peste tot adica; nu am vazut bucataria

2. o gradinita putin mai departe, arata cladirea mult mai bine, au in spate o curte verde destul de mare, cu un loc de joaca frumos amenajat, am vazut pe geam bucataria ( era geamul deschis) si mi s-a parut mare, curata ; am intrat putin inauntru, wc-urile sunt de copii, mi s-a parut f curat, clasele ok, ca mai peste tot; e considerata cam cea mai buna gradinita din zona

la gradinita nr 2 s-a afisat deja ca au fost primite toate cererile, deci inseamna ca am fost admisi ( nu au fost puse liste). La gradinita nr 1 se va afisa luni dar probabil ca vom intra si acolo, mai ales ca de ea chiar apartinem cu casa.

tb sa recunosc ca sufleteste parca simt ca as duce fetita la gradinita nr 2 numai ca aici intervine problema distantei, e ceva mai departe, pe jos cu ea de mana cred ca am face cam 20-30 de minute, la prima cam 15 minute cred. Si acum intervine si problema lui bb mic, in toamna va avea un an jumate si cine va merge sa duca sau sa ia fetita de la gradi va trebui sa mearga si cu baietelul in carut, fie vant, ploaie, zapada....ca doar nu poate fi lasat singur in casa.

ce sa fac? ce ati face?

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Salutare

referitor la reclmatie se face la inspectoratul de sector? daca locuiesi in sect 1 vezi ca este pe titulescu langa scoala 3...

essea este grea decizia...ca inteleg ai vrea sa duci copilul la o gradi mai aratoasa..conditii mai bune..sunt de acord..dar si treaba cu distanta sa stii ca este importanta..eu am 2 copii..unul 3 si unul 1 an jumate..gradinita este la 10 min de mers pe jos..si cum iarna asta a fost grea am avut chiar si eu probleme cu mersul...cand era viscol zapada mare..ar sa mergi juma de ora.. si crede-ma timpul e important..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Iubu, asa e , ma gandesc sa nu fie greu, off grea decizie.

stiti cumva cand se duc cu listele la inspectorat? ca am inteles ca gradinita care ajunge prima il inscrie pe copil, a doua nu va mai putea ca ii gaseste cnp-ul in calculator........deci tb sa ma retrag de la una, dar nu stiu pana cand...

alinkav, si eu as face reclamatie clar! la inspectorat. incredibil! dar fratii copiilor din gradinita nu sunt primii inscrisi? ?

celelalte fete ce ati facut?

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Situatia noastra s-a rezolvat favorabil!
Motivul directoarei a fost ca sunt mult mai multi copii nascuti in mai/iunie...
Au intervenit educatoarele baiatului meu, asa ca a fost inscrisa...pe liste nu aparea...dar totusi am o ciuda pe ea...
Maine plecam in excursie cu gradi, si bine ca s-a rezolvat in bine, ca sincer mi-a pierit tot cheful la un moment dat!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput