ATENTIE! Incep inscrierile la gradi pt. 2010-2011
Raspunsuri - Pagina 21
CameliaBianca spune:
Mie mi-au dat fisa medicala desi directoarea mi-a spus ca n-avem sanse dar asa era procedura, cand sa iesi din cladire te oprea dna de la cabinet si iti dadea fisa.
dudu200705 spune:
Eu mi-am inscris baietelul la 3 gradi...si, sincer, nu stiu daca vom avea sansa la vreuna. La prima au primit dosarul spunand sa venim la sf. lunii pt rezultate (se vor afisa); la cea de-a 2-a, directoarea mi-a sugerat sa-l insriu la o alta gradi ca, desi ei sunt cel mai aproape de casa noastra au convenit sa inscrie doar copiii de pe partea aceea de strada (cei de pe partea noastra sa mearga la acea gradi pe care ne-o recomanda ea)...totusi mi-a luat dosarul spunandu-mi ca avem sanse reduse...Am plecat spre a 3-a...cea recomandata ca apartinand de noi- directorea de aici mi-a spus ca mai bine-l dam la cresa...ca in sept va avea 2 ani si 11 luni...adica e prea mic de gradi. Mi-a oprit si asta dosarul...dar sunt socata de ping-pongul la care suntem supusi. Asa ca...e ff posibil sa nu fim niciunde... (acestea sunt cele mai apropiate gradi de casa noastra).
Mami lui Dudu. 05.10.2010
crissteo spune:
Stie cineva de ce s-a schimabat procedura de inscriere la gradi? In aprilie cand am mers sa ne interesam era un afis mare pe usa unde scria ca cererile de inscriere se depun in perioada 17-21 mai si era o lista de acte necesare pentru inscriere. Cand am depus cererea, ne-a primit o doamna educatoare( dna directoare nu era) numai cererea, actele nu mai erau necesare. Nu am primit nr de inregistrare si nici nu am aflat cate locuri pentru grupa mica sunt pentru ca " nu se stie cati se reinscriu". De ieri incerc sa gasesc la telefon pe cinewva de la gradi sa ma lamureasca si nu reusesc. Oare despre ce vorba? Ati patit asa ceva? Multumesc.
iubu77 spune:
Dudu nu te lasa dusa de vorbele lor..
Intreaba la inspectorat de care gradinita apartii..nu ca zice ea ca au convenit sa incrie parte de strada cutare si cutare..ca nu e mosia lor acolo..si bag mana in foc ca sunt jumatate din copii care stau mai departe ca tine de gradinita..eu unde am depus dosarele le-am si zic vrea 2 asa diplomat..mie sa imi dea nr de inreg si daca imi refuza copilul sa-mi motiveze..
iubu77 spune:
mykimario sa stii ca io nu am dat nimik la nici o gradi...si totusi sper sa fim pe lista la 1 macar..ca io altfel mor in dinti la inspectorat cu ei..
roli25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mykymario sunt deja inscrisi cei care au fost recomandati de cineva,au fost prin cunostinte si relatii....sau cu mici atenti...si le-au dat raspunsul pe loc.......eu am fost la 5 gradinite si la nici una nu mi-a spus ca suntem deja inscrisi si nici fisa medicala nu mi-a dat nimeni.Au zis ca in cazul in care vom fi acceptati va trebui sa venim in august sa ne dea fisa ptr pediatru. |
Mie mi-a zis sa vin in august direct cu fisele completate de pediatru si cu carnetele de vaccinari. Depinde de gradinita si de directoare. Dar, inainte sa-mi spuna asta s-a uitat la domiciliu care e langa gradinita.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
alexionut spune:
Si mie mi s-a primit numai cererea l-a amandoua gradinitele unde am inscris copilul mi s-a explicat ca dosarele le vor primi numai daca copilul este pe lista de admisi.
Oricum eu sunt f revoltata de ceea ce se intampla in sistemul nostru de invatamant.Sunt obiligata sa-mi inscriu copilul la o gradinita care inainte era aproape de noi dar acum s-a mutat la o distanta destul de mare ( cam 3 statii de autobuz)asta in conditiile in care eu am vrut sa-l inscriu la o gradi care era numai la o statie departare dar....nu se poate ca nu apartinem de ea.Nu stiu ce sa ma fac pt ca nu exista mijloc de transport direct pana la respectiva gradinita si este f departe sa mearga copilul pe jos pana acolo.
dudu200705 spune:
multumim de incurajari, IUBU! 
Doar prima mi-a dat nr de inregistrare...a doua mi-a zis pe gura ca suntem nr.82 si ca nu ne da nimic la mana...sa venim sa vedem la sf. de luna ca se afiseaza. Iar a treia...tot nimic...cea care ne-a recomandat cresa
Oricum am de gand sa le cer socoteala si voi face contestatie daca nu obtinem loc la niciuna.
Asteptam saptamana viitoare rezultatele...
Mami lui Dudu (05.10.2007)
Jasmin012 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CameliaBianca am sunat acum si zice ca au grupa mica si ca s-au terminat inscrierile... da' mai veniti, ca au mai venit parinti :) |
La gradinita unde va merge fiu-meu scria clar la intrare ca perioada de inscrieri este de 17-30 mai.
Eu l-am inscris in prima zi, deci pe 17, si la orele 10-11, cand am fost eu, nu erau decat vreo alte doua mamici, pe punctul de plecare deja, iar cat am sta acolo nu a mai venit nimeni dupa mine. Curios... credeam ca o sa fie nebunie mare, ma si pregatisem sufleteste pentru asta....
Una din mamici a intrebat de grupa mijlocie si i s-a spus ca nu se va face grupa mijlocie anul asta, la gradinita lor. Am auzit si eu ca la alte gradinite nu au grupa mica.
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas