ATENTIE! Incep inscrierile la gradi pt. 2010-2011

ATENTIE! Incep inscrierile la gradi pt. 2010-2011 | Autor: karligutza

Link direct la acest mesaj

Hello.. Stie cineva daca au inceput inscrierile la gradinitele de stat din BUCURESTI pt.anul 2010-2011? mi-a spus cineva ca a vazut o stire la Tv cum ca da, insa eu nu-s sigura.. Cat tine de obicei perioada inscrierilor si ce acte se cer? Multumesc pt.raspunsuri..

karligutza
sunt mamica Adelutei

edit:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

uitati aici ordinul ministerului:

IMPORTANT! În atentia directorilor gradinitelor - ref.: înscrieri la gradinita

sursa: http://www.isjcj.ro/htm/home.htm

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Citat:
citat din mesajul lui karligutza

Hello.. Stie cineva daca au inceput inscrierile la gradinitele de stat din BUCURESTI pt.anul 2010-2011? mi-a spus cineva ca a vazut o stire la Tv cum ca da, insa eu nu-s sigura.. Cat tine de obicei perioada inscrierilor si ce acte se cer? Multumesc pt.raspunsuri..

karligutza
sunt mamica Adelutei

Noi ne-am inscris in februarie insa am auzit ca unele gradinite deschid 'sezonul' de inscrieri in mai, asa ca nu stiu care e regula. Ca si acte, daca tin minte bine: copie dupa certif de nastere al copilului, dupa CI ale parintilor, adeverinta de serviciu de la unul din parinti, un certificat medical de la medicul de familie (stie el de care) si parca atat. Le-am pus intr-un dosar pe care am scris numele copilului si datele noastre de contact, acolo vei completa si un formular pe care ti-l dau ei si mai duci un certificat medical proaspat inainte sa inceapa efectiv.
sper ca n-am uitat nimic.
Te sfatuiesc sa mergi la gradinita unde vrei sa inscrii copilul si sa intrebi acolo cand poti sa aplici
succes

http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

multumesc frumos Tala... m-am lamurit... asta o sa fac, sa aflu exact politica gradinitei unde vom merge; abia ieri am ajuns inapoi in Bucuresti dupa 2 saptamani de vacanta, si aseara eram tare nerabdatoare sa aflu ce si cum.. o sa scriu si aici ce mai facem; cum vom fi procedat cu gradinita noastra... credeam ca e o regula pentru toate; dar vedem....

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Este o regula pentru toate gradinitele de stat, doar ca regula nu prea se aplica. Oficial nu a inceput perioada de inscriere. De obicei exista o perioada de reinscriere (a copiilor deja existenti) dupa care se stie exact numarul locurilor disponibile si se trece la inscrierea copiilor noi. Nu a inceput nici macar reinscrierea. Totusi, in mod neoficial, unele gradinite foarte solicitate au deja listele complete (copii cu frati mai mari in gradi, copiii cadrelor didactice sau pile - de multe ori de la inspectorat/primarie venite).
Daca viei o anumita gradinita mergi repede si discuta cu directoarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

asa e Anya, stiam si eu de chestiunea cu reinscrierea copiilor din fiecare gradinita; tocmai ce am sunat la gradinita unde vom merge sa ne inscriem si am primit acelasi raspuns; in plus mi-a zis ca perioada reinscrierilor nici n-a inceput, ca tine circa 2-3 saptamani, apoi se fac inscrierile celor nou veniti care la fel dureaza cateva saptamani (2-3)... surprinsa a fost interlocutoarea cand i-am zis ca fetita va avea 3 spre 4 ani... mi-a raspuns ca nu stie daca se formeaza si grupa mica! hmmmm.. sper ca asta nu e o mare problema...

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

si eu am sunat azi la inspectoratul de sector si mi-au zis ca poate saptamana viitoare sa fie informati de inspectoratul general despre perioada de inscrieri. Deocamadata nu stiu nimic.

am fost si la gradinita, nu era directoarea ( e vacanta am inteles) dar mi-a zis gardiana de la poarta ca s-ar putea sa nu faca grupa mica anul asta. E posibil asa ceva sau sunt vrajeli de descurajare?

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Culmea e ca nu sunt vrajeli de descurajare. Adica, pot fi si vrajeli de descurajare (asa le-am vazut si eu initial) dar este foarte posibil sa nu se faca grupa mica ci direct mijlocie. Si mie mi se pare o tampenie, dar daca oamenii isi tin copiii acasa sau stiu eu pe unde si ii inscriu la gradi de la 4 ani incolo, cum sa mai faca grupa mica cu copii de 4 ani? pe bune acum.

Am fost si noi azi la gradi sa o vedem si sa vorbim cu directoarea. Gradi de stat. Va fi o singura grupa mica cu 20 de locuri. Daca e cu prioritatile pe care deja le stiu (frati in gradi, etc) m-as mira sa mai apucam locuri. Mie mi-a spus directoarea ca inscrierile incep in luna mai si tin 2 saptamani. Nu stia exact cand. Am fost cu fetele dupa mine ca era in drumul nostru spre parc, unde nu am mai ajuns pentru ca nu au mai vrut sa plece de acolo.
Va tin la curent daca aflu ceva concret despre inscrieri.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Nu se stie inca nimic de perioada inscrierilor. Se va anunta de la inspectorat.

Nu este imposibil sa nu se faca grupa mica. La noi anul acesta s-au facut 3 grupe mici, 1 mijlocie si 1 mare. Pleaca doar 8 copii la scoala din toata gradinita, deci nu se poate face o grupa mica. Deci se poate.

mamik fericita de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Eu mi-am reinscris copii de 3 saptamani. Cred ca deja s-au facut liste si se fac insrieri peste tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

La Daria deja nu mai sunt locuri la grupa mica. S- a facut doar o grupa si au avut prioritate cei din grupa mare de la cresa. Mi se pare normal sa aibe continuitate.
Trebuie sa treci mereu pe acolo fiindca se afiseaza pe geam cand se fac inscrierile.
Bafta multa

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 16 + cu un mare dolofan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

brazuca, inscrierile vor fi cu siguranta in luna mai si vor dura in jur de 2 saptamani. Se va anunta de la inspectorat, dar deja se stie peste tot ca vor fi in luna mai si nu iunie ca in anii precedenti.

Apropos, Denisa ta merge deja la gradi? Daca da, felicitari!

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput