Semnalati probleme tehnice aici
Raspunsuri - Pagina 6
andacos spune:
Tot eu ca uit de fiecare data!
La rubrica"sunt in panica"mie imi apare de exemplu ultimul mesaj ca fiind al Ilincai M desi acolo
nu este niciun subiect postat!Deci mie imi ramine ca fiind ultimul mesaj postat ,desi subiectul la care nu s-a postat n u mai exista!
Sper sa se intzeleaga ce vreau sa spun!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
szivarvany spune:
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'
Timeout expired
/forum/log.asp, line 764
inca imi apare cand vreau sa citesc la jurnale
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
anca_27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_27 Ma chinui sa-i activez unei prietene mesajele private si nu-mi iese. Ma simt proasta, m-am invartit prin profil personal de-am ametit. Am intrat si la mesaje private, mi-am trimis mie un PM, a mers, l-am primit. Dar ea, cand scrie, tot nu-i apare ca fiind activ PM-ul. Unde gasesc/gresesc? Multzu! Mami de Sara (8 dec 2008) ============ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici .......................................... Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea... |
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
Eseea spune:
Anca, dai click pe mesaje private in coloana din stanga. Cand iti deschide pagina, ai o coloana orizontala sus in dr cu outbox, new pm...ultima e options. dai click, se deschide alta pagina si ai acolo activeaza mesaje private.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
anca_27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eseea Anca, dai click pe mesaje private in coloana din stanga. Cand iti deschide pagina, ai o coloana orizontala sus in dr cu outbox, new pm...ultima e options. dai click, se deschide alta pagina si ai acolo activeaza mesaje private. |
Eseea, multumesc tare-tare!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
kid spune:
S-a rezolvat problema cu mailurile de notificare la primirea de mesaje private.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
andacos spune:
Sunt probleme cu forumul?
Am incercat sa intru si n-am reusit,imi dadea eroare indiferent pe unde "incercam sa intru"!
Acum vad ca am reusit insa nu e ok,se incarca foarte greu,dupa ce s eincarca paginile sunt ...deformate,nu stiu exact cum s aspun!
Dana
andacos spune:
Desi mesajul vad ca a aparut,mie nu mi s-a incarcat pagina ci mi-a dat direct eroare!
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005'
[DBNETLIB][ConnectionOpen (Connect()).]SQL Server does not exist or access denied.
/forum/inc_header.asp, line 283