Semnalati probleme tehnice aici
Raspunsuri - Pagina 10
Laura25 spune:
Poza este prea mare. Foloseste un program de editare (paint sau ACDSee de ex,) sa faci poza cu dimensiuni mai mici.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
floaredemac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui floaredemac Daca scriu un PM unui user folosind butonul dintr-o postarea a acestuia, PM-ul meu nu ajunge deloc. Daca il scriu din paginea mea de mesaje private, destinatarul il primeste. E vreo smecherie pe care nu o pricep eu? Am patit-o de nenumarate ori pana mi-am dat seama, dar e f deranjant. In outbox nu arata nimic, ca si cand nu as fi scris mesajul respectiv. Multumesc. |
Nicio parere? Sau nu am stiut eu sa explic problema foarte clar.
denizel spune:
floaredemac, eu stiu ca pm-ul ajunge in inbox-ul destinatarului, dar, da, uneori se intampla sa nu apara si la tine in outbox :).
Si, la fel ca la tine, daca il trimit scriind eu username-ul, imi apare intotdeauna in outbox.
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
theo_2004 spune:
As dori sa mai adaug un bb la semnatura. si nu mai stiu cum
Imi explica cineva va rog?
Multumesc anticipat
mami de theo (7.11.2004)
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
floaredemac spune:
Intri in Contul Meu, apoi Editeaza Profil, apoi Optiuni profil. Acolo e semnatura si o poti actualiza.
Revenind la problema cu mesajele private, in continuare acelasi fenomen...
denizel spune:
Nu pot intra la subforumul Check in. Imi apare:
A fost o problema
Nu aveti acces la acest forum.
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel Nu pot intra la subforumul Check in. Imi apare: A fost o problema Nu aveti acces la acest forum. ~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~ |
Si la mine exact acelasi mesaj!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
arleena spune:
buna, as vrea sa-mi sterg numarul de telefon dintr-un post mai vechi. Subiectul este inchis si nu pot edita mesajul. Va rog sa ma ajutati