Minciuna sau deformarea realitatii?
Raspunsuri - Pagina 5
kariguld spune:
da tu ce vrei defapt cella? sa spunem noi daca mama minte? ce anume doresti de la acest subiect?
stii, toate lucrurile sunt destul de relative. daca vb cu soacra mea, tu in particular, iti spune o mie si una de povestiri despre mine, cumnata si toate neamurile de la Eva incoa. trebuie sa o crezi? desigur ca esti tentata sa o crezi, ca doar povesteste cu atata sinceritate.....dar iti spun eu ca nu-i adevarat nici macar 60% din ce spune.
nu pun la indoiala ce ai spus tu de mama in discutie, dar e bine atunci cand auzi ceva despre cineva sa cercetezi mai atent si sa afli informatii de la sursa, inainte de ati face tu o parere. nu mai spun, de a spune pe un forum public. ce garantie ai ca nu va afla de aceste mesaje? nici una!
ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
ceela spune:
Am citit despre autism, copiii privesc in ochi, vor sa vada alti copii, de obicei pe cei cunoscuti, vor sa iasa pe strada, nu sa stea izolati.
Am printat de pe net 4 pagini despre copilul de 5-6 ani, pentru cumnata, ea i le-a dat fratelui sa le citeasca, el spune ca nu le-a citi, si le-a dat sotiei.
A intrebat- cumnata ei azi daca le-a citit si ea spus ca nu a avut timp sa citeasca. atat. nici ca sa nu se bage, nici sa se supere, nimic.
roxy spune:
atunci daca autismul este exclus, si asta ma bucura , nu ramane decat sa intre in colectivitate pentru ca sa-si dobandeasca achizitiile necesare varstei.Daca gradinita nu vor face, atunci la scoala, pentru ca e obligatorie si va trebui sa-i dea , vrea nu vrea, dar poate pana atunci lucrurile vor evolua spre bine.
Carmenbr spune:
Mai, eu repet, eu nu sunt de acord cu barfitul. Mie mi se pare penibil ce faci tu aici. Sper sa ma insel, dar eu una nu as accepta ca cineva sa vorbeasca de mine si copiii mei pe un forum public. Punct. Daca e o mamica buna sunt sigura ca o intereseaza copiii. daca de voi nu vrea sa asculte, de medic poate ca ar asculta. Ok, poti sa minti doctorul si sa te duci la mai multi ca sa iei antibiotic daca asta vrei, dar nu poti sa pacalesti nici un medic ca un copil e normal, daca nu e. Autismul, mai ales la copii mai marisori se vede mai usor, e mai usor de recunoscut ca un copil nu e ok, decat unul micut. Nu pot sa cred ca nici un medic nu a vazut ca acesti copii nu vorbesc si sa nu ii zica mamicii. Medicul de familie se poate autosesiza daca chiar sunt probleme cu copiii si sa anunte autoritatile ca mamicia nu vrea sa acorde ajutorul necesar copiilor. E adevarat ca si autismul nu e usor de ajutat, dar totusi. Ma mir ca medicul nu face demersuri sa vorbeasca cu bunica macar, daca cu mama nu exista cale de comunicare. Chiar si mama si bunica sa nu accepte realitatea?! Mai greu de crezut.
Tu zici ca nu e o mama lenesa, ca e o mama buna, dar iei de buna parerea tatalui care la un pahar de tuica zice ca e fiica-sa lenesa si proasta. Si sotul nu da doi bani pe copii, ca daca i-ar pasa ar face ceva, nu s-ar aseza la computer seara si ar accepta ca nevasta-sa sa minta ca sunt ok copiii, daca lui i s-ar parea ca ceva nu e in regula. dar se aliaza cu soru-sa si cere trimitere la psihiatru. Brrr...ce familie are si fata asta. Toti comploteaza impotriva ei, pe ea nu o intreaba nimeni ce si cum. Ea fa-te tu prietena buna cu ea, castiga-i increderea 1-2 luni si apoi fa in asa fel incat sa accepte o consultatie la psiholog. Nu cred ca psihiatru diagnosticheaza autismul la copii.
ceela spune:
Maine se duc iar la medic de familie, doar asa pentru un consult. Sper sa fi citit cele 4 pagini si sa puna intrebari. Raspunsurile vor veni cu timpul.Poate incerca sa se minta si pe ea, nu doar pe noi.
Sunt convinsa ca, copiii cunosc, pot, vorbesc mai mult decat se vede din afara, dar copiii vor trebui sa iasa intr-o zi din curte, sa fie intelesi de ceilalti copii, de invatatoare, sa mearga in pauze la baie, sa manance singuri pachetelul, sa raspunda la intrebari, nu sa raspunda mama in locul lor intotdeauna. Si momentul asta sa nu-i prinda nepregatiti total.
ceela spune:
nu am dat nici un nume pe forum public. Nu am barfit-o la coltul strazii. Daca aveam intre cunostintele mele o persoana specializata sa-mi dea un raspuns nu scriam aici. Chiar daca ar citi aici si se supara pe mine, problemele ei tot nu dispar, dar daca exista 1 la milion sansa sa prind o idee, o cale, ceva ce sa faca bine copiilor, tot a meritat sa scriu.
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ceela nu am dat nici un nume pe forum public. Nu am barfit-o la coltul strazii. Daca aveam intre cunostintele mele o persoana specializata sa-mi dea un raspuns nu scriam aici. Chiar daca ar citi aici si se supara pe mine, problemele ei tot nu dispar, dar daca exista 1 la milion sansa sa prind o idee, o cale, ceva ce sa faca bine copiilor, tot a meritat sa scriu. |
eu te-am intrebat ce anume astepti tu de la topicul asta? ce doresti de fapt? asa concret si pe scurt daca se poate....la mine e 23:44. o ora in urma de RO.
ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!