*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (108)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Pai.. ne tinem in ontinuare de nazbatii.. Suntem pe cale sa ne mai apara inca doi canini, cei de jos. Avem 12 dintisori si 4 maselutze. Dr spune ca dupa aceea vom lua o pauza. Sa speram.. ca a fost o explozie de la un an incoace.. si maraita... stari de irascibilitate. Dar trecem noi peste asta. Pai... Suntem bine, multmim de intrebare si toata ziua pe afara la joaca.. tot timpul facem poze... peste tot.
Sanatate multa tutror cozanaceilor.

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Monicus nu ne mai scrii nimic despre Ana neastamparata..

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Raportam si noi 100 de grame luate intr-o luna in care am tot bagat in ea cat am putut. A ajuns la 9,7 kg, nu e rau ca a urcat din nou pe curba ei de la nastere. De lungit nu s-a mai lungit. Si i-a iesit si o maseluta, aseara am vazut 2 coltisori in spate, cred ca o doare rau ca a vazut sticla de Ibuprofen si a cerut sa-i dau doza, s-a prins ca o ajuta.
Are si un ganglion la spate umflat.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 22+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Neata,

Otilia ma bucur ca albastrica ta frumoasa a reintrat pe curba...sa stii ca e bine si 100 gr intr-o luna, Bianca mea a laut doar 150gr in ultimele 2 luni, are abia 9.900gr insa s-a inaltat, are 83 de cm
Criss am vazur pozele cu Sofi...frumoasa, superbi ochi si minunat zambet, sa va bucurati mereu de ea asa fericita.
Elsels bine ai venit...hai mai incearca sa ne pui pozici cu gemenasii tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna,

Am fost la dr., am facut Varilixul, avem 10,800 kg si 82 de cm.Fontanela mare...recomandare medicala 10 zile la mare la soare, neaparat ...de unde bani...nu stiu...
Uleiul de peste a zis ca e ok, dar sa ia si Vigantolete in continuare.
Acum doarme de la 12, cand se trezeste papa supita si iesim in parc ca e tati liber .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

pentru mamici, pentru cozonacei!

Am vazut poze frumoase cu Sofia curajoasa, sus pe caprioara, domnisoara Ana cu palarioara, fetitele lui monicabo, doua raze de soare.

In privinta vaccinurilor, si noi am mers tot pe schema obligatorie, n-am facut nimic suplimentar, asa ca urmatoarea intepatura va fi la 4 ani.

Otilia, . Eu zic ca e bine ca a inceput sa creasca, ati depasit momentul stagnarii. Poate luna viitoare va lua mai mult. La ei acum depinde foarte mult si activitatea zilnica, agitatia, somnul, aparitia dintisorilor, nu numai mancarica. Teodora cu aceeasi alimentatie si aceleasi sclifoseli a crescut in februarie 400 gr si in martie 150. Clar mai sunt si alti factori. Felicitari pentru maselute, vezi recuperati la capitolul asta.
Ramo, felicitari pentru aparitia maselutei!
Elsels, bine ai venit!
Laura, eu zic ca inca nu-i de speriat greutatea puiutei, abia peste 3 anisori cred ca ar trebui sa-ti faci probleme. Parerea mea e ca ai limitat suficient alimentatia, prea multe restrictii pot sa-i dauneze din punct de vedere vitaminic. Teodora a crescut 1,2 kg de la un an, dar noi suntem la polul opus, la slabanoage.
Ocean, mai bine ca e osos, decat pufos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Mirtha intr-adevar sunt foarte multumita ca nu am pb cu Raphael cand e vorba de mancare. Nici macar cand are dureri de dintisori nu refuza mancarea. Acum e intr-o perioada dificila cu premolarii si doar vine mai des la imbratisat si ... urla cand vede periuta de dinti asa ca ultimele 2 zile nu l-am mai spalat. Azi dimineata nu a mai refuzat-o, deci l-au mai lasat durerile. Pana la urma a papatEva pesticul mult dorit? E greu cand cere ceva anume de mancat si dureaza cu preparatul
Criss e superba Paula, l-a luat pe Raphael la falcute. Acum e mai pufoasa si ea, iar zambetul . Iar tu socrela...esti trendy
Monicabo din poze ai zice ca ai 2 ingerasi de fetite, par atat de cuminti. Si legatura dintre ele se poate observa cu usurinta si din poze. Doua fetite scumpici si frumoase .
Oceanborn si al meu e slabut ca Thomas doar ca al meu in poze da impresia ca e mai plinut. Un pupic dulce si pt golanul Thomas, care norocul nostru ca e in Italia, altfel ne-ar fi suflta gagicutzele
Hera ma bucur ca a aparut bebe la eco, cat de curand o sa-i auzi si inimioara.
Oti mult succes la cura de slabire pt Ana si la cea de ingrasat pt Elisa.
Lauramiron bine ati venit din vacanta si drum bun la Cluj. Super ca o tineti asa in plimbari.
Ramo da' nu este de ajuns vigantolul pt fontanela?

Incerc sa pun si eu niste poze cu golanasul meu scumpic, cat mai doarme ca pe urma..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Poze cu golanasul :

http://good-times.webshots.com/photo/2666061050104281140TgjmDW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

salutare mamici

hop si noi pe aici fuguta.
Am vazut poze frumoase cu Raphael. Are niste ochisori de te fixeaza si 2 fete cucuiete de Monicabo dulci, dulci.

Legat de vaccinuri - aceeasi schema obligatorie o urmam si noi.

Laura pupici de la noi pentru tine si fete . Aceeasi problema o am si eu cu Lory. Am impresia ca fetele noaste sunt trase la indigo. Doar ca e 1 luna diferenta intre ele. Mult la o masa nu mananca dar ar manca incontinuu. Si spuneati ca incep preferintele culinare - pai a mea nu mai vrea broccoli si peste de la o vreme si supa trebuie sa aiba crutoane ca altfel dupa 3-4 lingurite striga GATAAAAAAA . Cu spanacul, mancarica de fasole verde sau tocanita de legume la fel - cateva lingurite si nu-i mai trebuie. Nu m-am stresat prea tare ca nu mananca mai mult ca dimineata mananca bine fructe, iaurt, branzica proaspata. Dar ce sa-i fac de mancare ceva care nu are la baza cartofi, paste, orez (ca astea sunt preferate)? AAA, si am cantarit-o pe Lory cand am fost la ai mei - 13,300 Kg deci de la 1 an a luat 1,6 kg iar inaltimea - 87 cm. Nu stiu ce sa zic daca a luat mult sau nu. Pe la doctor vom ajunge abia luna viitoare asa ca pana atunci ne dam doar cu presupusul.
Daca aveti retete gustoase cu legume va rog dezvaluiti-le ca asa mai ies si eu din incurcatura

Va pup
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
http://family.webshots.com/album/577165973zWQbhz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Uraaaa, a mancat supa cu taietei, un morcov si carnita din supa. desert: jumatate de ardei copt cu putin ulei de masline.

babyzapi l-am vazut pe Raphael, imblanzitorul de trigri, dulce tare. sora ta??? eu am crezut ca esti tu vopsita bruneta, semanati f bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Otilia ,Babyzapi multumesc sunteti dragute
Miki tricicleta o avem din ceva en-gros de jucarii din Bucuresti , ca si pret cu 110 lei a ajuns la noi la Deva , dar merita ca-i place sa stea in ea ...la o plimbare am trecut peste o groapa si s-a desprins ceva la ea - asa s-a suparat Sofi ! a stat langa tati pana a reparat-o , inca ii mai si dadea piesele cazute pe jos numai sa-i faca iar trici .
Monicus am vazut si noi filmulet cu calusei si pe Ana stand atenta pe ei
Monicabo ce dragute sunt ele amandoua in tot ce fac !
Lauramiron lasa ca vine vremea buna si o tine Catica tot la un alergat pe afara si mai slabeste ea
Oceanborn daca veniti cumva luna viitoare si ne intalnim promitem sa va lasam pe trici noastra ...ooo victorie ! deci a revenit la sentimente mai bune cu mancarea !
Babyzapi ce a crescut Raphael ! si ce bucle are .Am vazut si ce-l mai iubeste pe tigrisor ..dar si pe mami

ps.Ralukutzza multumim de complimente , pupam si noi inotatoarea mica
Aleinad uram cu intarziere La multi ani ! sa fi sanatoasa si sa ai numai bucurii ! Distractie placuta in weekend !

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi

Mergi la inceput