*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (108)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Frateee, ce roman am scris mai sus!

Iata si pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Neatza va invit la o

Bertha ce m-am delectat cu frumusetile tale de la prima ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

neatza!

fluturasha multam de cafea . Azi am servit-o mai tarziu.

Bertha foarte frumoase pozele. Ioana e o scumpa si ce caciulita frumoasa are ea. . Lory tot ce e gen fes le trage de pe cap de nu se vad. .

Noi am fost ieri la plimbare cu tati. Ce bine a fost . Ne-am plimbat prin parc, pe malul marii, am stat la terasa. Mai vreau asa week-end-uri cu vreme frumoasa

Avem eveniment mare astazi - se naste finutul meu - am niste emotii. Abia astept sa-i vedem si pe mama si pe bebe. Sa se nasca sanatos.

pupici pt toata lumea

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
http://community.webshots.com/user/loryd81

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elsels spune:

am reusit sa punem cateva poze cu noi
http://family.webshots.com/slideshow/577314955KoNpTf

Elena - mami de gemenei Mihai si Gabriel (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Elsels gemeneii tai sunt minunati, sunt asa de frumosi si cretulini si par tare maricei.Imi place la nebunie cum merg ei cu masinuta si mai ales cum isi fac curat in camera...genial .
Bertha m-au incantat si frumusetile rare ca de-obicei.Ioana e asa de frumoasa, si la fel si ea,pare mai mare decat varsta ei....yo cred ca fim-ea e prea mica si pricajita si de-aia mi se par mai mari alti copii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ralukutzza

Elsels gemeneii tai sunt minunati, sunt asa de frumosi si cretulini si par tare maricei.Imi place la nebunie cum merg ei cu masinuta si mai ales cum isi fac curat in camera...genial .

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008

multumesc, raluca.

Mergi la inceput

Gabriel a scapat de febra de sambata dupa-amiaza, dar azi am luat-o de la capat cu Mihai. Tot maselutele ne dau batai de cap.
Trecem noi si peste asta.

Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu sunt acasa in medical toata saptamana. Nici calmante nu pot lua, nici la fizioterapie inca, de abia cand se mai lasa muschii contorsionati. Am indicatie sa merg cat mai mult si sa rabd
Am primit si rezultatul Anei la radiografie, nu este os acea protuberanta. Trebuie sa mergem cu ea iar la medicul de familie sa ne dea trimitere la ecografie, n-a vrut sa-mi dea azi trimitere la ecografie fara sa fie Ana prezenta.

Bertha, bine ca ai aparut, imi dai emotii. Deci asa,Ioana rontaie copanelul, are si cu ce, are si nevoie daca vrea sa escaladeze sertare. Ce primavara si frumos la voi, tot sa faceti parada modei . Cum a fost drumul cu masina?
Elsels, ce comori de baieti, si mai lucreaza si in echipa la aspirat.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 23+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Otilia of saraca de tine cate pe capul tau ! Sa treaca repede durerea de spate si sa nu fie nimic complicat cu ecografia Anei .
Elsels sa-ti traiasca baietii cretulini chiar ca par mai mari !
Anca am vazut ce tortulet dragut a primit Z si ce poze frumoase ati facut la tara , i-a crescut destul de repede parul .
Bertha ce dragut ai imbracat-o pe Ioana si ce de diiiinti are , niste frumosi copiii tai ca de obicei !
Aleinad am vazut si la voi poze de Pasti ..cu un iepuras mic si dragalas cu ochisori frumosi

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Am intrat sa citesc ceva frumos, sa vad bebei frumosi si veseli pentru ca sunt bulversata, incerc sa-mi revin si nu reusesc sa ma adun. Am venit de la inmormantarea colegei de banca din clasa a zecea, vestea a cazut aseara ca un trasnet. Si, inca nu-mi vine sa cred, tot astept sa ma trezesc din cosmar.
Imi cer scuze pentru off-topic.

Mergi la inceput