Abdomen extra-plat (22)
Raspunsuri - Pagina 8
Deus spune:
RAPORTEZ:
5,5 km pe banda, genoflexiuni, plie, ex cu gantere, mancat bine si sanatos, baut apa multa.Clientii mei sunt tare cuminti si imi ofera un program tare flexibil! Si cred ca in scurt timp o sa fie gata si sala asa ca o sa fiu in priza
Daca reusesc merg si in parc sa ma plimb sa-mi racoresc creierul:-)
Va tzuc
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
Allure spune:
aolica ce de-ati mai scris!
Conchita chiar ai avut insomnii, maica! de mult nu te-am mai vazut asa activa imi place...zici ca mai sint 6 saptamini pina la ziua Z (the big "Four O")?
Bafta multa la aplatizare atunci!
Masina de inghetata ce mai face?
Deus ce cuminte esti! Nu te abati nici la stinga, nici la dreapta. Ce mai! Exemplu!
Codrina, doctorii sint si ei oamenii, nu le stiu chiar pe toate dar stiu mai multe decit noi care una-doua gugalim si ne autodiagnosticam (si eu fac la fel, by the way..)
Eu cred ca problemele digestive au luat amploare enorma in ultimii 15-20 ani si se prezinta sub nenumarate forme, unele neidentificate, necategorisite, in urma introducerii pe scara larga a mincarii modificate genetic, tonelor de pesticide, poularii din ce in ce mai oribile si stresului la care sintem supusi non-stop. C'est la vie!
Noi ca noi! Sa vezi generatiile care vin dupa noi! Cine stie ce boli mai apar!
Eu cred ca tu esti alergica la anumite alimente, ar trebui sa incerci diverse diete, cum spunea Iarina care si ea tot aceeasi problema imi pare sa aiba. Elimina cei mai mari "offenders": lactate, fainoasele, soia, dulciurile, mezelurile, cerealele de orice fel, sucurile de orice fel.
Tine o cura de o saptamina cu orez brun + legume la abur sau la cuptor, salate verzi/ broccoli, conopida, chestii usoare si vezi ce se intimpla. Las ca ii dai tu de cap! Si eu sint in aceeasi oala cu stomacul decit ca nu ma balonez asa tare...al meu ghioraie ca nebunul daca ii dau ceva ce nu-i place.
Caro, bai calde cu sare ai incercat? Pune ceva caldurica pe zona cu probleme sa ajute la relaxarea muschiului; daca ai un "bean bag" pe care il vari in microwave, ori o patura electrica. La chestiile astea timpul este cel mai bun remediu dar orice ajutor cit de mic face diferenta chiar daca nu simti tu.
Chiquitita multumesc de intrebare Programul meu la servici de ieri a fost aglomerat si am fost asa de obosita seara ca n-am mai intrat nici pe forum...am picat direct pe yoga mat unde voiam sa fac niste strech, in schimb m-a luat somnul la sol
Azi sper la un program lejer ca ma cam dor maiinile
Ieri mi s-a intepenit calculatorul in timp ce faceam programul de cardio cu Tony...odata a amortit si n-a mai vrut sa miste nici mort. Noroc ca era pe sfirsite!
Ce lene imi e aaaaaazi! E o vreme afara de somn si vazut filme siropoase, nicidecum de exersat.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
codrina13 spune:
Nu prea cred ca am colon iritabil ca in afara de balonarea asta oribilaalte simptome nu prea am (scaun am avut normal, zilnic, de cand ma stiu, diaree in niciun caz, constipatie am avut in toamna vreo sapt si am mai avut o tura in ultima perioada, dar s-a reglat usor). Dar balonarea asta ma omoara, atat de dureroasa e, parca acuma nici nu mai conteaza aspectul fizic, ca arat rau cu burta umflata, cat disconfortul si starea de rau.
Nici nu prea are legatura cu ce mananc, orice, oricat de putin, chiar si un fruct pe stomacul gol, un iaurt, o bucatica de carne, o farfurie de supa, orice. AM tinut si post aproape negru, fara mancare, doar apa, si si asa seara eram balonata, nu asa de tare ca in zilele cu mancare, dar tot era o balonare acolo(in conditiile in care aveam scaun normal, zilnic). Ma pun la masa, mananc, oricat de putin, si cand ma ridic de la masa deja de la buric in jos am burtica umflata, zici ca mancarea trece direct in intestine(stomacul e deasupra buricului,nu? eu cam asa mi-am dat seama din poze. )Offff....
Allure spune:
Codrina, un naturopat bun ai incercat?
Dieta cu lichide ai incercat-o? Tine o zi numai cu apa, ceaiuri, suc de legume, prefereabil din cele cu mai putin zahar si vezi daca te mai balonezi...
Cu stresul cum stai?
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
XIO spune:
http://www.youtube.com/watch?v=GiS2RsYHA_E
Aici kickbox
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
Deus spune:
Allure - as vrea eu sa nu ma abat si sa fiu ca un general de armata:-)
sar si eu peste cal, ma simt vinovata, ma cert si revin pe drum...
Acuma de exemplu sunt in plin PMS asa ca mi-e foame desi am mancat...tocmai am mancat niste masline ai acuma sug niste dropsuri mentolate sa ma amagesc
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
carolinah spune:
Deus, asta sigur ca reusesc sa fac. Tonifiaza bine chestiile astea, in aceasta formatie, numar etc?
Eu fac acum numai sport al mintii ca sunt tot mai intepenita, din motive de nemiscare incep sa ma doara si alte zone din spate. Adica nu misc ca sa nu am doara acolo, ca atare intepenesc pe alte parti...
Groaznic, ce ma plang ca o baba, dar daca am tot facut zilnic aproape sport, acum ma foiesc fara...
Allure spune:
La subiectul cu bronzul, stiu ca nu e sanatos dar mie imi place cind am bronz pe piele Si eu ca Xio nu stau la ore nepotrivite.
Anul trecut cind m-am intors din Bahamas aveam un bronz de ziceai ca sint spray-ata cu aur . Bronz ca ala n-am mai avut niciodata. Cred ca soarele de acolo e diferit de orice zona am mai fost...pe bune.
Si psihic vorbind, vreo luna-doua am plutit de fericire numai cind ma vedeam in oglinda Merita.
Lotiunile de protectie solara sint asa de controversate...Cica lotiunea incalzita pe piele de soare poate provoca boala de cancer
Nu stii ce sa mai crezi! Mi se pare cam aiurea sa te acoperi de chimicala aia! Eu dau numai pe fata cu putin smack sa protejez obrajii care deja dau semne de "brown spots" in rest la plaja am dat cu ulei de masline...cica ar fi bun
codrina13 spune:
Naturopat pe aici nu stiu daca gasesc.
SI la dieta cu lichide (apa+ ceai neindulcit+ 2 pahare suc de morcovi, telina, sfecla/ zi) tot m-am umflat un pic, nu asa tare ca la mancare, dar tot m-am balonat.
Sunt convinsa ca doctorii isi stiu -cat de cat-meseria, dar ce ma deranjeaza la dr e ca da doar din umeri ca toate analizele imi ies bine, dar eu ma plang...
In afara de dulce, si si pe ala l-am redus drastic, mananc sanatos, nu beau nimic acidulat, niciun fel de suc, doar ceaiuri si apa, mananc regulat, "cuminte".Fainoase nu prea mananc, lactate cate un pic d branza in salate, un chefir odata-de 2 ori/saptamana, soia nu, mezeluri nu...
Am avut o perioada foarte stresanta in toamna, apoi a trecut. ACum sunt mai stresata ca nu inteleg ce am (desi...ar putea fi un cerc vicios...balonarea si stresul, daca e pe motiv de stres)
O sa incerc sa caut mai multe detalii despre ce a facut tipa aia din emisiunea sanatoriul andaluz.
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deus Allure - as vrea eu sa nu ma abat si sa fiu ca un general de armata:-) sar si eu peste cal, ma simt vinovata, ma cert si revin pe drum... Acuma de exemplu sunt in plin PMS asa ca mi-e foame desi am mancat...tocmai am mancat niste masline ai acuma sug niste dropsuri mentolate sa ma amagesc devii ceea ce practici www.de-azi.ro http://oscarfriends.wordpress.com/ Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque. |
sa ma fi vazut si pe mine azi-noapte pe la 10 cu nasul in oala de mincare de urzici intingind cu paine si apoi o felie de cataloup (amestec total interzis) drept pt care am visat numai aiureli
dar macar mincasem salata cu peste in timpul zilei si quinoa dimineata
pms-ul asta e foarte urit! macar sintem 2-3 pe aici in acelasi timp si ne consolam reciproc