Abdomen extra-plat (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui codrina13

Naturopat pe aici nu stiu daca gasesc.
SI la dieta cu lichide (apa+ ceai neindulcit+ 2 pahare suc de morcovi, telina, sfecla/ zi) tot m-am umflat un pic, nu asa tare ca la mancare, dar tot m-am balonat.
Sunt convinsa ca doctorii isi stiu -cat de cat-meseria, dar ce ma deranjeaza la dr e ca da doar din umeri ca toate analizele imi ies bine, dar eu ma plang...
In afara de dulce, si si pe ala l-am redus drastic, mananc sanatos, nu beau nimic acidulat, niciun fel de suc, doar ceaiuri si apa, mananc regulat, "cuminte".Fainoase nu prea mananc, lactate cate un pic d branza in salate, un chefir odata-de 2 ori/saptamana, soia nu, mezeluri nu...
Am avut o perioada foarte stresanta in toamna, apoi a trecut. ACum sunt mai stresata ca nu inteleg ce am (desi...ar putea fi un cerc vicios...balonarea si stresul, daca e pe motiv de stres)
O sa incerc sa caut mai multe detalii despre ce a facut tipa aia din emisiunea sanatoriul andaluz.

Stiu ca e frustrant , asta ne-a spus si noua proful cand am avut cursul de colon iritabil , ca e frustrant pt. pacient sa mearga sa-si faca toata anizele , totul sa fie bine dar el sa se simta aiurea. Si e frustrant si pt. doctor ca nu are ce sa ii spuna sa faca pt. ca nu se cunoaste un tratament deoarece nu se cunoaste cauza afectiunii.
Daca vrei iti trimit cursul meu de Colon iritabil , poate te ajuta cu ceva , trimite-mi pe PM adresa de mail .
Proful cu care am facut este printre putinii romani recunoscuti international ca doctori(trebuie sa faci o lucrare pe care o prezinti la nu stiu ce foruri , se face o comisie internationala si daca esti acceptat intri pe celebra lista care te face cunoscut pe tot globul asta )

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Codrina poate esti alergica la gluten...ai incercat sa tai complet alimentele cu gluten?

io nu-s mare fan al sucului de morcov...morcovii sint plini de zahar care zahar produce inflamatie; la pers sanatoase e ok, la cele sensibile...

eu iti recomand sa incerci argila ALGO (a ing Bocan)...pentru mine a facut minuni...se ia inainte de mincare si calmeaza stomacul si intestinele ca prin minune!! se face o cura de vreo 3 luni minim dar rezultatele sint instant! se ia cu juma de ora inainte de fiecare masa

vreau sa reiau si eu cura dar programul meu haotic mereu ma impiedica

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Codrina, sunt convinsa ca gasesti un homeopat in Tg Mures, imposibil sa nu gasesti...

Ia uite aici unul: http://www.homeopatie.alecu.ro/

Si sigur sunt si altii.

Mergi la inceput

stai un pic...homeopat e diferit de naturopat...dar pina la urma e bun si ala.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

daca nu exista naturopat, exista si homeopat, that is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Salut
Noi am fost intr-o vacanta in belgia...undeva la munte, in casuta ptr. copii..a fost tare frumos...de bine ce ne-am intors plecam in we amoros ...eu cu tati la bruxel...opera,restaurant bun si a doua zi targ de antichitati.noh..am zis in trei vorbe tot.
Sa stiti ca am facut sport...ora zilnica cu tracy si in lipsa salii am alergat,sarit coarda,topait in aer liber.Deci eu nu plec nicaieri fara laptop-ul cu tracy ...o iubesc pe fatuca asta.
so...toata lumea sper ca e bine...nu am apucat sa citesc...sper ca ati pus poze...sa am unde-mi clati ochii.revin mai incolo ...sa ma pun la curent cu ce barfiti pe aici.pupi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carolinah

daca nu exista naturopat, exista si homeopat, that is...

Caro

io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

mi-am pierdut msg cel lung scris :(
va pup, noapte buna si azi raportez sala si o sauna buna dupa. Uraaa!
Si mancat dupa manualul de nutritie, sa vaz cat ma tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

la mine orice tine pana la PMS cand duc o lupta cu mine colosala!
Imi fac eu histerectomie totala cat de curand ca nu mai suport mofturile astea in viata. Vreau 30 de zile bune intr-o luna nu doar 20! Imi fura din viata...calitatea. Deci am mancat de data asta mult, am sarit cu mult pe langa farfuria mea:-) salata asortata, peste, branza, gref rosu cu miere.

Caro - intai sa te faci bine dupa care sa treci la sport:-) secretul este sa asortezi, intr-o zi un circuit ca cel scris de mine, intr-o zi alergat in parc, in alta zi mers cu bicicleta, in alta zi exercitii dupa ceva caseta/program care-ti place tie. Altfel ajungi si in fitness la platou, poti sa faci zilnic si vezi ca esti tot in acelasi punct.

Allure tu nu bei AC? oare totusi alea nu ne-ar regla nebunia asta? Eu nu iau si nu am luat pana acuma fiindca nu-mi place ideea. Apropo la voi ce se aude de hormonii bioidentici. Din cate am auzit sunt cei mai tolerati si nu dau efectele secundare ca ce se foloseste pe scara larga.

Ema poze nu avem:-) dar avem fata frumoasa si declar sus si tare ca de acuma eu sunt clienta fidela la botox!Tu ai poze din vacanta?

Codrina, incearca sa scoti glutenul si sa mananci ca si Ema, portii f mici si f des.

Conchita , Lumi, Marina, Nikole, Onitza, etc. va

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

salut fetili

fusei o fata asa harnicuta azi..am facut curatenie, mancarica, am fost la controlul periodic(nota 10 pe linie am luat, pana si vederea cica e mult mai buna decat anul trecut), am fost sa imi iau si oriflame-urile
si am facut si sport cu Shaun..Max interval plyo, ala cu flotarile..grele rau dom'le

si mi-a venit si rochita..trebuie sa mai lucrez la maini pentru rochita aia si la picioare...multttttt plyo cu Shaun imi trebuie pana la nunta, ca e loc de mult mai bine
dar am o luna jum la dispozitie si cred ca am nevoie si de un bronz

Xio sa imi zici si mie cu ce autobronzant te dai tu acum??? se ia pe haine?? iti faci scrub inainte sa te dai cu ea??
m-am dat eu o data cu o crema autobronzanta de la Garnier parca, m-a facut neagra, dar pentru ca nu am facut scrub m-am colorat cu ceva pete si am scapat foarteeeeeeee greu de ea..nu se mai ducea si neam de pe mine

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24

Mergi la inceput