Abdomen extra-plat (22)
Raspunsuri - Pagina 6
Deus spune:
mai XIO tu esti ca si cardiologii care fumeaza! pai bronzat excesiv acuma cat se bate atata saua sa priceapa iapa ca este plin de cancer de piele? plus oare de ce la orice fomrma de cancer le recomanda ca cel putin 2 ani dupa tratament sa nu se stea la soare?
Conchita - bicarbonatul de sodiu care la mine sta in baie pt scrub si dinti mie imi place ca-i foarte finut:-) cafeaua cel mai des o folosesc la corp si-mi place ca ramane pielea parca catifelata(din cate citesc se spune ca masajul cu cafea ajuta la celulita dar eu cred ca sunt povesti cu pesti) eu o folosesc recunosc cafeaua pe care o primesc si nu-mi place la gust.
esti tare cu pozaca sa ajungi asa trebuie sa urmezi urmatoarea dieta:
Cumperi argint coloidal, nu respecti prospectul ci bei de 100 de ori mai mult decat este permis. Cred ca in 6 saptamani se rezolva problema tacu urechile si coada nu te pot ajuta dar ma gandesc la ceva ca doar la ce sunt buni prietenii?
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
conchita spune:
Caro, imi pare rau sa aud cat te doare. eu iau glucosamina si ma ajuta, asa ceva ai incercat pana acum? e tot supliment ca magneziul (pe-asta il iei pentru spasmofilie cumva? ca asa suna spasmele musculare, si ar trebui sa iei si supliment de Calciu). de vreo cateva saptamani am schimbat pe glucosamina lichida ca s-o pot ingurgita si sa stii ca mi s-au mai lasat durerile de spate, iar genunchiul il si uit cateodata ca aproape nu ma mai doare deloc, nici cand il fortez din greseala.
Ele, pai zi tu. in saptamana aia, toata lumea cu doamne-doamne, numa' Xio sarbatorea pe-aici alea alea. :-))
Deus, sunt pe jos de ras, ce ma bucur ca imi esti prietena, ai grija de urechile mele. :-)) am retinut faza cu bicarbonatul si cafeaua, dar nu zisesi daca te dai asa pe uscat, sau le amesteci cu apa sa faci o pasta?
Deus spune:
Conchita
"am o problema la flotari si abdomene: imi incordez gatul fara sa vreau si dupa aia imi intepeneste, logic. nu reusesc sa-l relaxez, ziceti-mi si mie babeste cum se procedeaza, pretty please? "
trebuie sa te incalzesti bine si sa faci foarte constient exercitiile sa simti cum faci miscarea din abdomen nu din gat! in cel mai rau caz sa gasesti ex care nu-ti solicita f tare gatul si sa le faci tot pe acelea. Nu trebuie sa faci toate cele 1100 de modele de abdomene:-)
la flotari, incerca metoda de care v-am spus ca o practic cu anumit cliente : cate flotari faci tu corect?(cu genunchii pe sol sau clasic)
atatea flotari x 10 serii pe care le intercalezi cu cate 25 de abdomene (te intorci ca o clatita)
cand ai timp faci x 15 serii
la inceputul+sfarsitul programului de sport(abs+flotari) faci 30 de genoflexiuni, 30 plie si in felul asta ti-ai lucrat tot corpul:-)
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
XIO spune:
Deus , folosesc crema cu spf si stau la soare doar de la 7 dimineata pana la 10-11(la mare ) , cand merg la strand oricum nu stau cand e soarele mai puternic. Da' vreau sa fiu neagra , ce sa fac ...
Conchita , si mie mi-au aparut alunite, am una urata de tot pe care trebuie sa o scot. Toata vara am stat cu un motz de crema pe ea , nu o vedea soarele.
Si hai ca nu era saptamana aia ...
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
iarina spune:
Conchita te chinuie de multa vreme insomnia? Si functioneaza melatonina la tine? Am luat si eu si e frectie la picior de lemn...si cum ma chinuie si pe mine in anumite perioade - nu prea reusesc sa-mi dau seama de ce - sunt in cautare de remedii.
Deus spune:
iarina - eu daca beau cu 1 ora, 30 min inainte de culcare melatonina atunci ma loveste un somn ca de bolovan!
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
chiquitita spune:
Buan dimineata dragi doamne!
Nikole, sa iti traiasca papusica exotica! Sunteti o familie foarte frumosa! E normal sa fie Kevin gelos insa probabilii va trece!
Deus, ieri am baut apa plata numai cu lamaie in ea, asa mult mi-a palcut gustul iar seara muream de durere de stomac ca eu am gastrita. Si acum simpla mi se pare scarboasa insa as mai face o pauza de lamaie.
Conchita, mama-mama cate stii! O sa pun si eu lapte batut pe mine. Ma bag si eu in seama cu cafeaua, eu o amestec cu ulei de masline si frec, cand sunt zeloasa, pe tot corpul, cand mi-e lene doar pe fata. Iese o piele minune -minune si o cada de cosmar. Uleiul ala fixeaza pefect cafeaua pe cada si freci, insa fericita ca e pielea frumoasa. Eu cu pielea, alt cosmar, branza-branza dar care ramane branza. Adica eu si daca ma ard/rosesc etc tot alba ajung, asa ca ma dau frumos cu lotiune de 50+ si stau sub umbrela si sper sa raman sanatoasa. E drept ca nu imi plac picioarele albe vara, insa pe ele mai dau cu autobronzant. E rau rau si ala? Tot ca soarele? Citisem undeva pe net ca nu mai dadeau voie la firmele producatoare de lotiuni sa mai scrie ca au 80, 90 sau nu stiu cate grade de protectie ca spuneau ca dupa 50 sunt la fel, nu le poti diferentia, si ca multe pun cifra mare ca sa cumpere lumea cand de fapt efectul e la fel. Mda, nu stiu cat de bine am explicat.
Lumi, mai mai ce bine arati! Cand aveti nunta aia pt care ai comandat haine?
Ema, vroiam sa te intreb, am vazut poza cu trambulina, de ce ai intitulat-o raiul si iadul, pe motiv de socrela?
Caro, imi pare rau ca te doare, spr sa iti treaca cat mai repede
Allure, cum mai esti, cum ai azi program la serviciu?
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iarina Conchita te chinuie de multa vreme insomnia? Si functioneaza melatonina la tine? Am luat si eu si e frectie la picior de lemn...si cum ma chinuie si pe mine in anumite perioade - nu prea reusesc sa-mi dau seama de ce - sunt in cautare de remedii. "Experienta este numele pe care il dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
am luat melatonina acum multi ani si a functionat. problema e ca imi fac curaj ca o sa iau melatonina cand sunt singura, desi mi-e frica, pentru ca as adormi bustean. avuseram si-un cutremur de 7.2, deci mai mare decat ala din haiti in ziua de Pasti, deci imagineaza-ti ca nu iau melatonina cand e sonia acasa, poate nu ma trezesc! dar are efect. in 15 minute, imi aduc clar aminte ca eram in lumea viselor si ma trezeam super odihnita si energica. alta teama e ca am cosmaruri si nu pot sa ma trezesc din ele. deci, depinde ce concentratie are melatonina ta. a doua chestiune, care ar fi cauza insomniei la tine. la mine stiu care-s cauzele, ca-s mai multe. :-)) nici sportul nu ajuta, ca uite-ma pe-aici ca un cocos somnambul, energizata la culme!!
Deus, multumesc, am incercat sa le fac din abdomen, dar gatul nu se relaxeaza si nici nu pricep cum s-ar putea, cand io-s rasucita acolo din tot corpul, un-doi, un-doi, faceti toti la fel ca noi, stii tu, abdomenele alea pe diagonala, cotul drept la genunchiul stang, etc. si ziceai ca-s 1100 de tipuri? vai, io stiu doar 999. :-))) cate flotari pot sa fac? asta e deja intrebare indecenta, dupa ce-am citit pe-aici numere de la un milion in sus! 30 pot sa fac normale, iar pe genunchi pot sa bat suta, cu amendamentul ca trebuie sa fiu foarte high sa am asemenea ambitie si cu invitatie la toata lumea sa-mi mancati coliva dupa aia.
Chiquitita, te mai vede omul si pe tine! :-)) laptele batut...hm, stii cum mi-a venit ideea? gasisem acid lactic pentru peeling chimic si era cam scump. asa ca am citit din ce pisici provine si ta-daaam, din lapte batut. pai asta-i ieftin!
da' Codrina pe unde e? am citit recent ceva despre balonare, espre am citit, si m-am tinut sa-i spun si na ca am uitat. dar am cartea - Home Remedies for Women. Codrina, daca citesti, zi-mi sa-ti zic.
carolinah spune:
Mama mia, Deus, daca fac ce zici tu cred ca mor! Ca eu pot face 15 flotari adevarate deodata (acum ma provoaca barbatu-meu la 20, da' nu prea ma tin incheieturile de la maini...). Bine, nu cred ca pot face mai mult de 5 serii de 15, deja la a 4-a imi tremura muschii pe mine...
codrina13 spune:
Nikole si albastreii
COnchita, sunt aici, va citesc,sunt la curent cu toate noutatile si pozele mai greu cu scrisu...Cred ca am dat intr-o depresie (sau o forma a ei oricum) ca nu am chef sa...vorbesc. Asta e ciudat ca eu sunt taaare vorbareata, dar de ceva timp nu mai povestesc cu nimeni ca nu am chef, nu stiu, am o stare ciudata rau. Cum ma simt asa de rau de la balonarea asta mi s-a acrit de viata