Abdomen extra-plat (22)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pepene spune:

Am inteles. Doctorul a spus ca, desi grasimile pe care le mananci sunt bune, sunt prea multe?

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Deus, pai de la dr. oz citire am dat de dr. ornish, el il sustine. :-)) ce peste, ce nimic, este dieta vegetariana. parca niste lactate totusi, dar reduse.

Pepene, multumesc, tocmai asta e, ca medicul nu mi-a scris nimic specific, doar generalitate asta de-o zisei. eu nu mananc grasimi oricum, nu-mi plac, dar eram pe dieta MUFA, un fel de mediteraneeana - nuci, seminte, avocado, uleiuri de masline, etc, ciocolata neagra. 50% raw food, whole grains, carne slaba (pui, sea food), in rest legume si fructe, lactate cu masura.

Chiquitita, adica ai la dispozitie o saptamana sa mananci tot ce trebuie, nu trebuie sa acoperi zilnic lista de nutrienti? asta e ceva nou...

nimic

Mergi la inceput

Bineinteles ca generalul conteaza, dar generalul tau e mai bun decat al meu.

Nu in sensul ca ma ingras, sunt perfect multumita de greutatea mea, dar mi-am propus sa mananc din ce in ce mai sanatos. Dar ca tine tot nu reusesc

Citat:
citat din mesajul lui Deus

"Deus, ce sanatos mananci tu! Te admir tare de tot. Eu, desi ma straduiesc in mare, nu cred ca as reusi vreodata sa mananc asa. Bravo!"

sar si eu peste gard din cand in cand si nu ma deranjeaza:-) generalul conteaza

va doresc o seara buna

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui pepene

Am inteles. Doctorul a spus ca, desi grasimile pe care le mananci sunt bune, sunt prea multe?

cand am discutat, a zis ca alimentatia mea e corecta, am povestit mai sus cum ma hranesc, e dieta MUFA, nu-s o persoana grasa, sunt ok. cred ca de la stress mi se trage totul. mi-a dat foaia de iesire din spital pe care scria sa mananc "sanatos", atat. eu acum vorbeam despre alt doctor despre care am auzit la dr. oz in emisiune si care zice ca metoda asta aproape vegetariana cu 10% grasimi si deloc oua, carne, uleiuri, seminte, etc, poate vindeca afectiunile inimii, printre altele, ceea ce pana acum nu s-a crezut. si intrebam si eu pe-aici ce stiti voi, daca e riscant sa scadem la 10%...din cat am calculat, eu sunt pe undeva in jur de 20% grasimi obtinute exclusiv din ce-am insirat mai devreme. carne de porc nici nu mancam, mezeluri absolut deloc, foarte rar de vita, in general doar pui, peste, sea food, curcan, dar nici astea zilnic...

Mergi la inceput

Conchita,

personal, eu am impresia ca tu mananci foarte sanatos.

incearca eventual sugestia doctorului sa mai reduci putin din grasimi, si sa vezi efectele.

cu colesterolul, trigliceridele cum stai? uneori e si o predispozitie genetica si la astea, chiar daca mananci sanatos.

disclaimer: nu sunt doctor, doar din ce am mai citit si eu.

sper sa te simti mai bine cat mai curand. ce simptome ai tu?

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
citat din mesajul lui pepene

cand am discutat, a zis ca alimentatia mea e corecta, am povestit mai sus cum ma hranesc, e dieta MUFA, nu-s o persoana grasa, sunt ok. cred ca de la stress mi se trage totul. mi-a dat foaia de iesire din spital pe care scria sa mananc "sanatos", atat. eu acum vorbeam despre alt doctor despre care am auzit la dr. oz in emisiune si care zice ca metoda asta aproape vegetariana cu 10% grasimi si deloc oua, carne, uleiuri, seminte, etc, poate vindeca afectiunile inimii, printre altele, ceea ce pana acum nu s-a crezut. si intrebam si eu pe-aici ce stiti voi, daca e riscant sa scadem la 10%...din cat am calculat, eu sunt pe undeva in jur de 20% grasimi obtinute exclusiv din ce-am insirat mai devreme. carne de porc nici nu mancam, mezeluri absolut deloc, foarte rar de vita, in general doar pui, peste, sea food, curcan, dar nici astea zilnic...

nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Conchita - din cate am citit eu dr Ornish recomanda dieta asta vegetariana cand vrei sa-ti cureti arteree, la tine nu-i cazul.
Eu una spun ca dieta ta mediteraniana /mufa este o dieta absolut sanatoasa. Si eu am vazut o emisiune a lui dr OZ,au testat un tip de 135 de kg (carnivor) si fiindca avea toate afectiunile posibile i-au schimbat dieta cu una vegetariana. Intr-o luna avea totul scazut, de la kg la glicemie, etc si se vedea ca omul arata si se simte mai sanatos.Tipul asta avea arterele blocate in proportie de 90%...la tine nu-i cazul.
Bine, bine, dar acuma in general te simti mai bine?

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Conchita n-am inteles exact care e diagnosticul tau...care e problema concreta? Ai in familie istoric de probleme cardiace?
Intreb de curiozitate, nu sint in masura sa dau nici un sfat decit sa-mi dau cu parerea (neavizata)
Eu cred ca cea mai mare problema la tine nu e dieta ci stresul...tu esti ca mine, pui "la inima" totul...si cele mai mici rahaturi pe mine ma rascolesc si ma streseaza. Nu te cunosc prea mult dar din ce am citit pe forum scris de tine si tu esti cam la fel: suflet sensibil si fragil, te consumi ca luminarea...senzatia mea e ca indiferent ce dieta ai tine, stresul face mai multe daune in corp decit cea mai proasta mincare...

noi aici ne omorim cu diete peste diete peste gimnastici, uitind ca asta e doar o piesa din puzzle...omul e trup si suflet deopotriva...trupului ii dam mincare si sport din belsug, dar sufletul ce primeste zilnic? oare nu trebuie si el hranit?

de asta imi place mie yoga/ tai chi/ etc...imbinare perfecta de hrana pentru trup si spirit

ideea de exercitiu moderat este appealing dar nu e practica dupa 30 ani incolo cind muschii se atrofiaza daca nu-i lucrezi bine; nu cred ca va convine sa aveti un fund cazut si brate flescaite pe la 40 ani pentru ca sportul de baza a fost numai mersul pe jos si mai stiu eu ca "exercitiu moderat"...no pain, no gain, baby!
eu una nu vreau sa fiu slaba si flescaita peste 3-5 ani...vreau sa stea carnea tare si tzapana cit mai mult posibil, iar asta se face numai cu sudoare si efort, plus mincare moderata.

revenind la mincare, n-as renunta la nuci, avocado si ulei de masline in cantitati mici, pentru nimic in lume; grasimea iti da energie, tine de foame si iti da satisfactie...daca o scoti aproape complet cu ce satisfaci aceste nevoi? iti trebuie o vointa de fier sa rezisti tentatiilor care vor veni... in plus, grasimile monosaturate parca erau sanatoase pentru inima? acum sint rele?? (ma rog, poate ca 10% in plus nu face bine chiar daca sint "sanatoase" in cazul unor patologii anume)

e complicat. banuiesc ca daca ai o problema de sanatate majora care chiar iti pericliteaza viata in lipsa unei diete stricte, atunci trebuie sa maninci ca sa traiesti, n-ai incotro.
nu stiu in ce categorie te incadrezi tu, asa ca nu ma pronunt.

in plus nimeni nu-ti garanteaza nimic. e ca la loto. depinde ce bilet tragi.

nah...nu sint prea optimista ca am avut o zi cam naspa
miine sper sa ma trezesc mai vesela.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

nu pot sa nu remarc marea absenta pe scena: Luminita?
de cind cu clatitele alea buclucase, n-a mai aparut...
sper ca ti-e bine! ce mai face Shaun? dar bonsaiul?

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

nu mi-e somn, am baut un ceai verde concentrat pe la ora 5 pm si acum fac de garda
barfa de ultima ora: Kate Hudson si-a pus silicoane
pina la urma a cedat "presiunii" din Hollywood...ce-i drept era cam plata!

http://www.usmagazine.com/uploads/assets/articles/32793-insider-kate-hudson-got-a-boob-job-in-march/1271274438_kate-hudson-290.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

ce tare esti Allure

da, Luminita a disparut si-a deschis magazin de facut clatite!

eu sunt obosita ca am dormit prost si putin, am mancat aseara cam multe seminte si fiindca nu-s obisnuita bila mea s-a suparat pe mine.
Asa ca, pentru a ma curata de cele rele sunt deja (ora 10 dim) la al 3-lea litru de apa cu lamaie. Curatam tot si nu mai fac prostia cu semintele.

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

sal'tare lume..eu-s ok, mi-a fost doar atunci rau, dupa aia gata..ati vazut drac mort? ca eu nu
magazin de clatite nuuuuu..nu=mi mai trebuie asa ceva

Shaun face bine..si eu pe langa el si-n ritm cu el, ca altfel nu se poate

Bonsi al meu e un superbbb,toata ziua il pozez, il bibilesc,mi-e tare drag de el
l-am dat afara pe terasa de cateva zile(doar noaptea il bag in casa) si i-au explodat mugurasii,avem o gramada de frunzulite noi, e minune in miniatura si o adevarata terapie pentru suflet si psihic
de atata drag intentionez sa imi mai cumpar inca un bonsai, dar de data asta unul care face floricele

am retinut si eu o treaba din ce s-a scris pe aici, cum ca sportul intens reduce metabolismul??? come on(ca sa nu zic Bullshit), asta chiar ca e prea de tot, daca si sportul incetineste metabolismul..

eu de cand cu Shaun, nu mananc nici mai mult, nici mai putin..tot la fel cum am mancat mereu..am zile cand mananc serios, am zile cand nu mananc aproape deloc(ma iau cu altele si uit, asta e) si culmea culmilor ca ajunsei la 48 de kg, nu am stagnat si mai am si carnurile tari pe mine(daca as merge doar pe jos si as manca salate ma indoiesc ca as avea tonusul asta)
so, mai bine domnii doctori sa isi vada de medicina si de specialitatea lor

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24

Mergi la inceput