Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 9
michelle1981 spune:
Eu ma gandeam sa intru in prenatal la 31+.
Presupun ca orice provoaca aceste contractii poate genera o nastere prematura, nu?
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">23+ cu 
katalina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maurice Hristos a Inviat! Bebe al meu misca din ce in ce mai tare, si abia astept sa-l vad la morfo fetala! Apropo de asta, katalina iti multumesc pentru impresiile despre Pop, si te felicit pentru cel de-al treilea baietel sanatos !Eu merg luni la Pop, si macar stiu sa ma astept la faptul ca nu e foarte vorbaret, mi-l imaginam un batranel voios si vorbaret, dar am inteles ca a suferit un infarct si poate a devenit mai taciturn. Cat ai platit pentru toata investigatia la Pop? La Iosup mergi tot pentru morfo fetala? E ok sa-l mai supui pe bebe la inca o juma de ora de investigatii din astea cu ultrasunete? 19+ |
Buna Maurice.Sa o iau pe rind:Nu e vorbaret Pop,dar il poti intreba orice, iti raspunde zimbind.Am platit 580 lei pe 25 min(sau chiar 20
) de eco morgologica(eram putin nemultumita ca a fost cam scurt, dar daca totul a fost f ok,asta e, am incredere in el).La programarea pt Iosup voiam sa renunt, inca nu stiu ddaca o fac sau nu.
Ecografia nu dauneaza pt bebe.Dar nici sa abuzam.

Catalina
21+ 
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
Dragaica spune:
Neata si de la noi dragele mele.
Fetelor ieri am avut o zi miscacioasa rau de tot, au dansat toata ziua, la acupunctura abia am stat pe masa aia, zici ca dansau samba la mine in burta.
La culcare la fel nu am putut adormi, ce m-a speriat cel mai tare e ca simteam niste lovituri sincronice, ca si cum se zbatea puternic un muchi, apoi nimic dintr-o data.
Va dati seama cate ganduri, daca se zbate, daca are cordonul in jurul gatului 

pana la urma am adormit, acum abia m-am trezit si nu am simtit miscari, astept sa vad daca misca, maine dimineata la ora 8 sunt la doctor pentru ecografia morfofetala.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
20+ de
Tudor Sebastian si
Mara Beatrix
paula_m spune:
Eu m-am gandit la nasterea prematura, doar in contextul cumparaturilor...de felul meu sunt f optimista, dar si daca s-ar intampla, nu e chiar asa o mare tragedie, cred
.Eu m-am nascut la 8 luni , pt ca mama mea a vrut la colindat si a alunecat si uite asa m-am nascut eu pe 26 decembrie, dar sunt bine, sanatoasa si nu am avut nici o pb.
Paula,
24+ cu 
bumblebee spune:
Andreutza mami, acuma vezi, si-au luat revansa, te ingrijorai ca nu te zguduie destul
, oricum, e bine ca invata samba, e un dans f frumos, al meu am impresia ca invata sporturi extreme..
Alina
23+ cu 
gargarita
michelle1981 spune:
.. Si a mea face balet
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">23+ cu 
beluistef spune:
Am vazut ca discutati despre patuturi...eu am din lemn cu partea din fata detasabila pentru cand va fi bebe mai mare si poate dormi in el pana in jur de 5-6 ani. Ramane ca un pat mai mic cu 3 laterale.
Eu m-am gandit la prenatal de la 33 sapt. cu 2 de medical inainte...asta inseamna ca de la 1 mai sa nu mai vin la lucru. Acum sper sa rezolv cu medicalul si daca este in regula ...atunci am rezolvat problema.
Elena,
26+ cu
Stefan ( pentru al doilea... negociem
)
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Andreutza mami, acuma vezi, si-au luat revansa, te ingrijorai ca nu te zguduie destul Alina 23+ cu ![]() gargarita |
Da, da acum imi fac probleme de ce era asa de agitat si de ce dimineata nu misca

Doamne Sfinte .....http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
20+ de
Tudor Sebastian si
Mara Beatrix
paula_m spune:
Sa va mai intreb ceva...scaunul de masina poate fi folosit ca si scoica sau nu?
Imi fac lista cu ce tb cumparat si de aceea pun multe intrebari![]()
Paula,
24+ cu 
katalina spune:
Pt acasa avem patut din lemn cu o parte care se coboara, si pt plimbarici pat pliant.Ideal e cel din lemn,pt ca salteaua e asa cum trebuie:tare si rigida(a explicat fff bine Victo cum e cu ambele tipuri de patuturi).
Elena,Paula,mersi.
Catalina
21+ 
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)