Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 8
michelle1981 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Apropo de ceaiuri. Cine vrea sa nasca naturel, va recomand ceai de frunze de zmeur Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 22+ Iulia Alexandra |
Am trecut pe lista: codite de cirese si frunze de zmeura!
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">23+ cu
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui paula_m Bumblebee, dau de baut, ce va doreste inimioara...sper doar sa scap de durerile de spate si sa dorm si eu normal. Ce patuturi luati? Din lemn sau pliante? Mamicilor, ce recomandati? Ma pun pe cumparaturi, ma gandeam zilele astea, daca nasc prematur, ce fac, ca eu nu am cumparat chiar nimic... Paula, 24+ cu ![]() |
noua nasii ne-au spus ca cel mai bine e sa fie din lemn, cu 3 pozitii de reglare a saltelutei, in functie de varsta la bebe, si preferabil cu o fata detasabila...ca mai incolo sa se poata folosi si ca patut
nasii nostri au luat de la baby confort. sunt ok ca pret si calitate. de acolo au luat si salteluta si aparatori de saltea (pentru cand face cateva luni si incepe sa se intoarca, ca sa nu se loveasca)
aa, si citeam in "Mama si copilul" ca e bine ca distanta intre gratii sa fie de cel mult 7.5cm (sper ca am retinut bine)
Bulina
26+ cu
poznas
michelle1981 spune:
Eu ma gandeam sa luam patut pliant.. pt ca suntem plimbareti.![]()
Mihaela,
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui paula_m Bumblebee, dau de baut, ce va doreste inimioara...sper doar sa scap de durerile de spate si sa dorm si eu normal. Ce patuturi luati? Din lemn sau pliante? Mamicilor, ce recomandati? Ma pun pe cumparaturi, ma gandeam zilele astea, daca nasc prematur, ce fac, ca eu nu am cumparat chiar nimic... Paula, 24+ cu ![]() |
Eu daca as mai fi la prima sarcina si as avea o camera pentru copil as lua din cel transformabil, sa se faca din patut de bb patut de copilas.
Eu am aici unul de lemn si unul pliant iar la Bucuresti unul pliant ca era spatiul limitat intre calorifer-pat de mijloc si frontul de mobila de la capatul patului. Amandoua prezinta avantaje si dezavantaje, la cel pliant nu poti lasa o laterala, in cel de lemn desi am avut bureti pe lateral tot s-a mai lovit pe ici pe colo sau si-a prins piciorul intre gratii.
Acum la al treilea copil imi surade ideea sa pun bb in leagan, cam www.barnashus.no/nettbutikk/detaljer/barnerom/vugge/heltre-vugge.html" target="_blank">asa, ar fi varianta care ocupa cel mai putin spatiu in camera, plus ca bb sta inghesuit asa cum e obisnuit in burta si cand incepe plansul doar intind mana si imping putin.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 22+
Iulia Alexandra
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui Sheritra Asa, cu durerile de picioare, va spuneam ca ma dureau de muream, zici ca mi le taia cu cutitul. De cateva zile iau ceai de codite cirese (vorbea cineva pe aici de el) si chiar e bestial, n-am luat nik in greutate zilele astea, si nu ma mai dor icioarele chiar daca merg 15 min pe jos! Atata ca te pisi intr-o veselie, sa va luati stocuri de hartie igienica, si faci frate nu te incurci, asa ca-s tare happy Acum astept sa-mi aduca sotul din ce;l special de gravide, poate-i si mai bun! Shery 24 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
de unde ai luat ceai de codite de cirese? de la plafar sau ai avut to codite acasa?
pe mine ma dor gambele uneori de ma urc pe pereti plus fluctuatii de greutate de juma de kg de la o zi la alta (adica azi +0.5kg, maine inca 0.5kg

doar acum dupa Paste am avut aceeasi greutate ca acum 5 zile
Bulina
26+ cu
poznas
Otiliav spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui michelle1981
Am trecut pe lista: codite de cirese si frunze de zmeura! ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">23+ cu ![]() |
Dau si eu un paste de pe net:
Frunzele de zmeur
Zmeurul face parte din familia Rosacee. Frunzele lui sunt bogate in minerale, calciu, magneziu si fier
Frunzele de zmeur au fost private ca un panacea universal pentru sanatatea feminine. Ele erau introduce in alimentatia fetelor, odata cu prima menstruatie, pentru a le fi de ajutor pe parcursul schimbarilor prin care trec. Frunzele de zmeur usureaza crampele menstruale, reduce "poftele" si sangerarea excesiva.
Ceaiul din frunze de zmeur este folosit de mult timp pentru a mari fertilitatea. Femeilr insarcinate din China, Europa si America foloseau acest cei pentru a scapa de o serie intreaga de probleme associate cu sarcina. S-a observat ca pana si animalele gestante cauta aceste frunze.
In sarcina, frunzele de zmeur sunt folosite pentru a preveni greturile si sangerarile si pentru a imbunatati calitatea sangelui, reducandu-se, astfel, riscul de anemie. De asemenea acest ceai face ca colostrul sa fie mult mai hranitor.
De asemenea, ceaiul din frunze de zmeur este folosit in timpul travaliului, deoarece se pare ca substantele pe care le contine sunt un bun tonifiant pentru muschii pelvici si pentru uter.
Baut dupa nastere, ceaiul de zmeur, usureaza nasterea placentei, ajuta la refacerea uterului si previne sangerarile postpartum. Totusi, nu se recomanda pe perioada alaptarii, deoarece proprietatile lui astringente scad cantitatea de lapte produs.
La femeile ajunse la menopauza, ceaiul de zmeur pastreaza tonusul uterului si scade intensitatea bufeurilor de caldura.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 22+
Iulia Alexandra
michelle1981 spune:
Foarte interesant, multumim Otilia!
Sper sa gasesc aceste frunze pe aici...
Mihaela,
bumblebee spune:
Citisem si eu cu ceva timp in urma de ceaiul de zmeur, stiam ca in ultimul trimestru e bun de consumat, dar din ce am citit acum, cred ca e bun de la inceputul sarcinii.
Otilia

Alina
23+ cu 
gargarita
anca_vlad spune:
la plafar am vazut Frunze de zmeur!
extract din frunze de zmeur se gaseste si la plant extract1
Anca +21s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
racusor2010 spune:
v-am tot auzit de nastere prematura...eu tot sper ca racusorul meu sa stea pana la termen!
dar spuneti-mi si mie va rog ce poate determina nasterea prematura si cum putem evita asta...
am vazut ca ati zis de efort si exces alimentar...eu m-am hotarat sa stau acasa de la sfarsitul lui mai (o sa am 35 saptamani fix)
dar la controale doctorul nu poate vedea ca exista risc de nastere prematura? nu sunt semne? 
oi fi eu mai naiva si nestiutoare, dar eu asa credeam
acum m-ati facut si pe mine sa ma gandesc la asta...si dupa cate a patimit colega mea mea saraca cu bebe nascut la 36 saptamani 
Bulina
26+ cu
poznas

Alesia (30.10.2007)