Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 7
anca_vlad spune:
nasterea prematura-eu spun doamne ajuta sa ajung 34-35s in conditiile date si spun multumesc!
sa fie 35s e bine sa nu fie mai putin!
nu dati cu rosii nu e pesimism e realitate!
Anca +21s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
michelle1981 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui matusa77 Sumarul de urina pare in regula dar UROCULTURA nu ai facut ca sunt doua analize distincte saptamana 24 Ducu |
Multumesc pentru raspuns fetelor!

Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">23+ cu
Sheritra spune:
Si ia nu va mai ganditi la nastere prematura! Noua n-o sa ni se intample asta. Am citit si eu la odiseea de mai-iunie, cica a fost de la excese asociate sarbatorii: curatenie, papa mult, etc. Noi in iulie ce excese sa avem o sa bem apa doar si=o sa gafaim de caldura!
Shery
24
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
Eseea spune:
fetelor, nu vrea nimeni o cutie si jumatate de gynipral ( le donez )? astept pm daca vrea cineva.![]()
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
matusa77 spune:
Eu n-am mai condus din noiembrie, de spaima, cred ca nu e intemeiata da de cand ai bazdagani pe creier
saptamana 24
Ducu
Victo spune:
despre patuturi..ar fi utile amandoua![]()
pe cel pliant il veti lua cu voi cd veti merge cu copilul in wk-enduri, la parinti, la munte/mare etc. e mai sigur sa il lasi in patut decat in pat normal, cica inconjurat de perne.
plus ca, din punctul meu de vedere, e mai bine pt toata lumea ca fiecare sa doarma in patul lui.(S doarme f prost cu noi in pat si noi de asemenea)
cel de lemn e ok pt ca 1: pui saltea serioasa pe el si doarme copilul pe ceva f drept, asa cum le trebuie lor.(Stefan nici acum nu accepta perna) si 2: le va fi de mare ajutor cd vor incepe sa se ridice, mearga, ca se tin de margini.3. poti monta carusel serios, pe care nu il poate distruge copilul dc trage de el.
am gasit stevie!am negociat cu batranica si mi-am luat 5 legaturi, am pus si la congelator.:) mi-a iesit un bors delicios!
am procurat si urzici..maine cred ca le gatesc,desi nu ma omor dupa ele, dar sunt sanatoase.
Paula
cu
Mihai 26+ si Stefan (30 oct. 2007)
anca_vlad spune:
Eu sincer vreau nastere la termen-ceva treaba am facut si eu dar asa batraneste-am mai amestecat odata in oala am mai stat intinsa 30 min si uite asa am facut papa pt paste si totul pus in oala si bagat in cuptor!
cat despre dulce-checuri si o praji cu branza pe post de pasca!
Asta-i tot abuzul pe care l-am facut!
In iulie poate ne vine vreo idee cine stie!
Voi plecati in concediu-noi ma vrea in iunie la sfarsit la Ocna Sibiului-oare am voie?
Despre patut la Vlad am avut de lemn acum o sa iau unul pliant!
Anca +21s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
matusa77 spune:
In legatura cu analizele la urina mie mi-a iesit sumarul de urina foarte bun, dar surpriza
urocultura avea 100.000 unitati deci infectie urinara, am refacut analiza de doua ori si a iesit la fel am luat o groaza de tratament maine refac urocultura sper sa fie bine.
saptamana 24
Ducu
Otiliav spune:
Alo, alo, pai ce facem? Ma corupeti si pe mine daca mai continuati asa.
Eu la prima sarcina cu col deshis la 16 saptamani aveam toate motivele sa stau cu calendarul in fata zilnic, mai taiam o zi, pana am ajuns in saptamana 42 ![]()

A doua oara am fost stresata ca la 26 de saptamani si-a rupt Ana piciorul asa ca fiind doar eu cu ea in Norvegia am ridicat 20 de kg de multe ori pe zi. Bagam No-spa si o luam pe Ana in brate pana la masina, etc.
Acum n-am nici un motiv de stres asa ca nu ma provocati.
Propun sa ascundem butoaiele sa nu sara cineva in ele.
Elena, 35 de saptamani e foarte bine.
Sheri ceaiul de cozi de cires e bun pentru rinichi. Eu am bagat la prima sarcina ca retineam apa, la eco morfologica mi s-a spus de rinichii mei ca am dat in hidronefroza. Acum am punga cu codite pregatita in dulap ![]()
Apropo de ceaiuri. Cine vrea sa nasca naturel, va recomand ceai de frunze de zmeur
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 22+
Iulia Alexandra
anca_vlad spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo despre patuturi..ar fi utile amandoua pe cel pliant il veti lua cu voi cd veti merge cu copilul in wk-enduri, la parinti, la munte/mare etc. e mai sigur sa il lasi in patut decat in pat normal, cica inconjurat de perne. plus ca, din punctul meu de vedere, e mai bine pt toata lumea ca fiecare sa doarma in patul lui.(S doarme f prost cu noi in pat si noi de asemenea) cel de lemn e ok pt ca 1: pui saltea serioasa pe el si doarme copilul pe ceva f drept, asa cum le trebuie lor.(Stefan nici acum nu accepta perna) si 2: le va fi de mare ajutor cd vor incepe sa se ridice, mearga, ca se tin de margini.3. poti monta carusel serios, pe care nu il poate distruge copilul dc trage de el. am gasit stevie!am negociat cu batranica si mi-am luat 5 legaturi, am pus si la congelator.:) mi-a iesit un bors delicios! am procurat si urzici..maine cred ca le gatesc,desi nu ma omor dupa ele, dar sunt sanatoase. Paula cu Mihai 26+ si Stefan (30 oct. 2007) |
Cum gatesti tu stevia?!
eu imi aduc aminte ca e buna si cu omleta?!
Anca +21s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT