Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 6
bumblebee spune:
Alea nedureroase, dupa cum au spus si fetele, se tuguie burtica (primele care le-am avut spuneai ca ies portocale de sub piele) ori intr-o parte, ori in alta, ori tot uterul, simti cum se tensioneaza, dar nu doare, e mai degraba neplacuta senzatia. Alea dureroase, daca nu aiurez, la mine cel putin, am durere destul de puternica, aproape ca la menstruatie (eu am avut parte numai de menstruatii f dureroase), burta e tare, dar nu tre' sa stai in picioare cand verifici chestia asta. Unele femei asociaza durerii de burta si dureri de spate (depinde de fiecare). la mine se intinde parca spre genunchi. E greu de descris, dar daca ai, nu prea cred ca le poti rata.
Nu stiu cat de bine am explicat, nu dati cu rosii![]()
Alina
23+ cu 
gargarita
matusa77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 adranaBuc, multumesc! Frumos nume ati ales pt fetita! Multumesc, Otilia! Apropos de contractii.. puteti sa ma lamuriti si pe mine cum sunt, cum se simt? Eu am observat ca mi se intareste burtica, nu ma doare.. simt asa un pic tensiune. Uneori mai am dureri foarte surde ca la menstruatie. Si inca ceva.. cum pot sa interpretez pe rezultatele de la analize daca am vreo infectie urinara? ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">23+ cu ![]() |
saptamana 24
Ducu
bumblebee spune:
Paula, eu primesc un patut pliant. Nu te mai gandi la nastere prematura ca iei bataita, aici cum o fi si voia lui DD, dar tu nu trebuie sa ne gandesti la bazaconii. Tu fa cumparaturi acuma ca sa te bucuri de primavara![]()
Alina
23+ cu 
gargarita
michelle1981 spune:
| citat din mesajul lui matusa77 MICHELLE ai facut si urocultura sau numai sumar de urina? saptamana 24 Ducu |
CELULE EPITELIALE PLATE - RELATIV FRECVENTE
FOSFAT AMORF - RELATIV FRECVENT
FLORA BACTERIANA - RARA
Sumar urina
pH 8 5.0-8.0
NITRITI NEGATIV NEGATIV
GLUCOZA NEGATIV NEGATIV
ACID ASCORBIC NEGATIV NEGATIV
DENSITATE 1010 1005-1030
PROTEINE NEGATIV NEGATIV
BILIRUBINA NEGATIV NEGATIV
UROBILINOGEN NORMAL NORMAL
CORPI CETONICI NEGATIV NEGATIV
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">23+ cu
matusa77 spune:
| citat din mesajul lui paula_m Bumblebee, Ce patuturi luati? Din lemn sau pliante? Mamicilor, ce recomandati? Ma pun pe cumparaturi, ma gandeam zilele astea, daca nasc prematur, ce fac, ca eu nu am cumparat chiar nimic... Paula, 24+ cu ![]() |
saptamana 24
Ducu
bumblebee spune:
Michelle, pai tie ti-a iesit stas analiza asta
Matusa, vezi ca va dau bataita! Fara negativism, ca si asa viata asta ne rezerva multe surprize neplacute. Eu stiu ca trebuie sa luam in calcul toate variantele, dar hai sa nu ne stresam bblasii, ca trec la pedepse![]()

Alina
23+ cu 
gargarita
matusa77 spune:
Sumarul de urina pare in regula dar UROCULTURA nu ai facut ca sunt doua analize distincte
saptamana 24
Ducu
beluistef spune:
Mihaela din cate am citit eu pare sa fie in regula
, atata timp cat au iesit in limitele normale, iar daca scrie NEGATIV... cred ca este de bine.
Referitor la nastere prematura recunosc ca si eu ma mai gandesc la asta
...mai ales ca am vazut ca la odiseele anterioare au fost atatia bebei care s-au grabit sa iasa mai repede. Ca la cea de mai-iunie...35 sapt.
Elena,
26+ cu
Stefan ( pentru al doilea... negociem
)
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Sheritra spune:
Ancuto, daca dr zice ca-i ok atunci e de bine, mama lor de contractii!
Io am frica colului, unde-s patita "pe viu"
daca as mai avea si contractii cred ca s-ar mai tine doar in cerclaj.
Ref la masina, asa este, am obs si eu ca ma ia cu Braxton daca stau in dreapta, daca conduc n-am nimic, joaca soriceii sub centura ca la hora. Nu-mi explic de ce, unde poate nu stau atenta la burtica ci la trafic, cert este ca ma lasa in pace!
Asa, cu durerile de picioare, va spuneam ca ma dureau de muream, zici ca mi le taia cu cutitul.
De cateva zile iau ceai de codite cirese (vorbea cineva pe aici de el) si chiar e bestial, n-am luat nik in greutate zilele astea, si nu ma mai dor icioarele chiar daca merg 15 min pe jos! Atata ca te pisi intr-o veselie, sa va luati stocuri de hartie igienica, si faci frate nu te incurci, asa ca-s tare happy
!
Acum astept sa-mi aduca sotul din ce;l special de gravide, poate-i si mai bun!
Shery
24
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)