Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 5
anca_vlad spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sheritra Salutare delfinariu! Noi suntem bine, ne-am strans pe acasa, fetele sunt bne si cuminti, nici o contractie. Ref la panacare, asa este la a doua sarcina nu te mai sperii din orice, recunosti semnalele alarmante. Anca Vlad, insa tu ai grija la contractii, scurteaza colul si nu e bine, pe la spital nu dai o raita poate-ti face niste perfuzii, te trece pe gynipral ca sa scapi de ele\? Crede-ma ca nu-i de glumit, mai ales daca nu cedeaza la no-spa si scobutil. Bafta! Shery 24 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
Multumesc mult mult pt sfat, esti o draguta!
Din pacate e prea repede pt ginipral-stiu cum este cu contractiile am avut cu Vlad probleme 9am mai scris am stat 3 luni in spital de la 24s pana am nascut si am plecat acasa cu Vlad in brate-tratamentul a fost unul cu fff mult sulfat de magneziu diazepan scobutil papaverina no-spa si ginipral perfurii si capsule)
Acum doua s colul ave 37mm, duminica voi merge iar la masurat!
Anca +21s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
anca_vlad spune:
ma gandesc ca sunt si de la schimbarea de vreme-eu prin definitie sunt o fire solara-deh zodia leului si depind de soare la fel ca de apa!
imi amintesc ca si la vlad se pormeua cand se schimba vremea si presiunea atmosferica-si la brasov nici nu se schimba des!![]()
Anca +21s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Maurice, ma bucur ca ai terminat cu problemele cu OPC-ul ![]() Shery, eu poate sunt prea calma, dar la mine no-spa, scobutil, magneziu, nu ma ajuta f mult, contractii tot am, nu de speriat, adica mai multe intr-o ora, mai degraba cate una la cateva ore... dar doctorita mea nu prea pare ingrijorata, am colul lung si inchis, beton... totusi, tu zici ca nu e ok? Alina 23+ cu ![]() gargarita |
Tu nu cumva ai contractii tip Braxton? Din cele care fac burtica tuguiata si intr-o parte? Ele nu sunt periculoase, si cam asa se manifesta.
Cele naspa sunt dese, mai multe intr-o ora, dureroase, si burtica se face tare de nu mai simti bebeii. Atunci e de mers la spital,
Shery
24
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
racusor2010 spune:
Racusor in general in orasele putin mai mari, hai sa-ti dau un exemplu eu am fos5t in italia pentru ca decorez o casa si a trebuit sa merg la fabricile de mobila, si aveau langa fabrici magazine de copii bebei, am intrat era petit bateau o marca de bumbacuri exeptionale la preturi de 5 euro bucata iar in budapesta acelasi lucru 15 euro bucata! Magazinele le googaliti si aveti adresele, , dati avent, si luati adresa , dati chhicco si aveti adresa, in general aveti cam tot in acelasi complex, dar ar fi bine pt rabdare sa fi si tu acolo avand in vedere ca barbatii nu au rabdare, se pricep mai putin si cand vine vorba de raport calitate pret la lucruri despre care nu stiu multe dau cu bata'n bal5ta Leticia Doamne Ajuta-ne!!! 22+ cu ![]() |
mercic...daca ne hotaram sa mergem, am incredere in sot
cu rabdarea sta cam prost, intr-adevar, dar eu nu prea pot sa colind magazinele acum.....plus ca acum cum vrem casuta, avem si buget strict
mai analizam problema si luam o hotarare, ce sa facem
mercic

Bulina
26+ cu
poznas
bumblebee spune:
| citat din mesajul lui Sheritra Tu nu cumva ai contractii tip Braxton? Din cele care fac burtica tuguiata si intr-o parte? Ele nu sunt periculoase, si cam asa se manifesta. Cele naspa sunt dese, mai multe intr-o ora, dureroase, si burtica se face tare de nu mai simti bebeii. Atunci e de mers la spital, Shery 24 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
Pe alea nedureroase nu le pun la socoteala, daca-s bune, sa fie, dar am si din alea dureroase, de mi se taie si picioarele si intr-adevar, atunci cand ma ia valul nu mai simt fotbalistul. Nu ma ciupeste asta de uter
Cand le-am avut mai dese m-a vazut doftoreasa, dar na, ea a vazut multe, eu am patit multe...
Alina
23+ cu 
gargarita
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui maurice Racusor, ti s-au umflat "clestisorii", adica piciorusele Te ajuta gimnastica pentru gravide? unde mergi la gimnastica? 19+ |
Da, am clestisorii cam umflati
merg la Active Center, dar joi e prima sedinta. am fost doar la masaj si la testul de efort pana acum. iti zic joi seara cum sunt
ma gandesc ca e de la circulatie, pentru ca zilele astea am fost ok. mi-a zis doctorul sa iau o tableta de aspenter pentru ca am plecat la drum lung cu masina. pastiluta asta e pentru circulatie...si mi s-a parut ca nu mi s-au mai umflat asa tare...sau poate le-a facut bine aerul de munte
Bulina
26+ cu
poznas
michelle1981 spune:
adranaBuc, multumesc! Frumos nume ati ales pt fetita!
Multumesc, Otilia!
Apropos de contractii.. puteti sa ma lamuriti si pe mine cum sunt, cum se simt?
Eu am observat ca mi se intareste burtica, nu ma doare.. simt asa un pic tensiune. Uneori mai am dureri foarte surde ca la menstruatie.
Si inca ceva.. cum pot sa interpretez pe rezultatele de la analize daca am vreo infectie urinara?
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">23+ cu 
racusor2010 spune:
CD iubita, ce mai faci? daca ne mai citesti, sa intri sa ne spui cum mai esti! 

Bulina
26+ cu
poznas
anca_vlad spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Sheritra
Tu nu cumva ai contractii tip Braxton? Din cele care fac burtica tuguiata si intr-o parte? Ele nu sunt periculoase, si cam asa se manifesta. Cele naspa sunt dese, mai multe intr-o ora, dureroase, si burtica se face tare de nu mai simti bebeii. Atunci e de mers la spital, Shery 24 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
Sigur e cu tuguiatul burtii intr-o parte - la mine asa este in dreapta! se intareste in dreapta - dar ma denumereste de ce am si durere!
Anca +21s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT
paula_m spune:
Bumblebee, dau de baut, ce va doreste inimioara...sper doar sa scap de durerile de spate si sa dorm si eu normal.
Ce patuturi luati? Din lemn sau pliante? Mamicilor, ce recomandati? Ma pun pe cumparaturi, ma gandeam zilele astea, daca nasc prematur, ce fac, ca eu nu am cumparat chiar nimic...![]()
Paula,
24+ cu