Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Gata...sunt mandra posesoare a unei saltele Dormeo...mi-am comandat si scheletul patului...Doamne!! ce scumpe sunt saltele. M-am uitat si la alea pt copii si mi-a venit sa plang cand am vazut pretul
Cat despre miscari, vreau sa va spun, ca sambata, la munte nu am prea putut sa dorm aproape deloc si am avut surpriza sa constat ca nici bebelul meu nu a prea dormit, s-a foit incontinuu...acum sunt curioasa daca e asa activ in fiecare noapte.Oricum el se misca si ziua f mult.
Katalina, lista cu nr de telefon e pe gmail.Poti sa-l treci tu singurica

Paula, 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Katalina cum a zis si Paula este pe gmail in DOCS fisierul cu nr. de telefon. Poti sa-l treci singurica, dar daca nu te descurci poti da PM si te trec.

Eu raportez o stare fff urata, probabil si de la vreme...am niscai ameteli si dureri de burta...

Elena, 26+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Hristos a Inviat!

Am intrat sa vad asa pe scurt ce mai faceti, saptamana mea nebuna de la birou cu OPC-ul si clienti nebuni se pare ac a luat sfarsit, dreptatea (mea) a iesit la suprafata si totul se va termina cu bine; noroc ca am avut o avocata inteleapta, eu eram pregatita sa le amenint cu judecata pentru abuz in serviciu, insa cu vorba buna si o remarca diplomata despre faptul ca au fost inregistrate de camerele de supraveghere s-a terminat totul bine .

Vreau sa va mai citesc din urma, atat cat o sa pot, dar vad ca in general sunteti bine si ma bucur !
Bebe al meu misca din ce in ce mai tare, si abia astept sa-l vad la morfo fetala! Apropo de asta, katalina iti multumesc pentru impresiile despre Pop, si te felicit pentru cel de-al treilea baietel sanatos !
Eu merg luni la Pop, si macar stiu sa ma astept la faptul ca nu e foarte vorbaret, mi-l imaginam un batranel voios si vorbaret, dar am inteles ca a suferit un infarct si poate a devenit mai taciturn.
Cat ai platit pentru toata investigatia la Pop?
La Iosup mergi tot pentru morfo fetala?
E ok sa-l mai supui pe bebe la inca o juma de ora de investigatii din astea cu ultrasunete?

Ooana concediu placut!

Racusor, ti s-au umflat "clestisorii", adica piciorusele ?
Te ajuta gimnastica pentru gravide? unde mergi la gimnastica?

Mai revin

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

pe mine ma bate gandul sa nasc la euroclinic...nu m-am hotarat inca intre ei si medlife. Am zis ca dupa pasti merg sa vad cum e fiecare, sa discut de preturi si dotari,etc. Eu vreau sa nasc natural, doctorita mea e si la euroclinic...asta combinat cu faptul ca e usor mai ieftin la ei si sunt mai aproape de casa inclina balanta spre ei. La medlife pe de alta parte daca trebuie sa ma bage in cezariana pretul e acelasi, la euroclinici e semnificativ mai mare. Insa nu stiu daca ma costa in plus doctorita mea la euroclinic.
Daca doamne feri vine bibilu mai devreme de termen la polizu cu mine, confortul meu nu e atat de important daca e in balanta cu ingrijire profi pt prematri...sper sa nu fie cazul(asta e ultima paranoie)
Trebuie sa studiez problema(pe langa multe altele care trebuie studiate). Numai ca cel putin momentan am o lene de ma indoaie :) .

22+ Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

la medlife s-ar putea sa platesc in plus pt doctorita mea(sorry,neuronu de gravida).

22+ Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Maurice, ma bucur ca ai terminat cu problemele cu OPC-ul

Shery, eu poate sunt prea calma, dar la mine no-spa, scobutil, magneziu, nu ma ajuta f mult, contractii tot am, nu de speriat, adica mai multe intr-o ora, mai degraba cate una la cateva ore... dar doctorita mea nu prea pare ingrijorata, am colul lung si inchis, beton... totusi, tu zici ca nu e ok?

Alina 23+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Elena sa treaca ziua repede si sa te simti mai bine!

Paula, esti boieroaica, tre' sa dai de baut! Sa-l stapaniti sanatosi! Ai dreptate, niste preturi, de fapt, niste salarii ce avem de ne sperie orice investitie...

Alina 23+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Alina multumesc

Elena, 26+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Buna fetele,

Sheri,da ai drepate cu contractiile,dar sa stii ca totusi eu le am de muuuulte saptamani si cateodata dese,asa la cateva ore,si cu toate acestea colul meu e super lung,super inchis,super beton.Imi zicea dr din Ungaria ca daca ar fi sa se ia dupa cum arata colul,nici nu par gravida,asa bine stau.Iau Gynipral de 11 zile,plus Magneziul meu etern dar parca cateodata contractiile sunt la fel.Astept acum sa termin perfuziile cu Fe si ovulele si vedem cum stau dupa.Ca daca continua asa ,ceva totusi nu e ok,nu?De-abia astept sa iu perna aia,ca ma doare coloana e moorr!!!
AAAA inca ceva,banuiesc ca stiti sau poate nu: trepidatiile masinii pot provoaca contractii!!!!Am citit in mai multe locuri si mi-a spus si dr.Plus ca sapt trecuta am fost prin oras cu sotul asa rapid,sa-mi iau eu ceva lenjerie intima si din cauza drumului m-au apucat contractiile mai dese in masina.Cum opream motorul,sa nu vibreze masina,ma simteam mai bine.Sa stiti ca nu e de jucat!!!!Deci cele predispuse ,sa stati cuminti acasa sau max va plimati pe jos putintel.

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
22+ Carla Maria siMatteo Cristian

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Fetelor multumesc de sustinere.se pare ca e ok cu scugerile apoase,nu e lichid.As vrea sa nu ma mai panichez asa,sa fiu calma ca Sheri,dar ce sa-i faci?e prima sarcina,muulte necunoscute si de aici paranoia!

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
22+ Carla Maria siMatteo Cristian

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput