Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 3
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui matusa77 Buna dimineta/Hristos a inviat (se spune pana la inaltare) si de la noi. Ma plictisesc ingrozitor, sunt in concediu saptamana aceasta, mai bine era la servici, vremea e asa urata. saptamana 24 Ducu |
off, as vrea si eu sa ma plictisesc acasa
Bulina
26+ cu
poznas
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui mov_79 am uitat sa schimb semnatura Fetele care aveti probleme cu tensiunea....cum v-ati dat seama si ce valori aveti? v-a trecut pe tratament medicamentos? eu am observat de vreo 3 zile ca am valori maricele (in jur de 130/75) si inainte aveam valori mici (100/60) sper sa nu se agraveze, am renuntat deja la cafea.... ![]() 26+ |
daca mai creste cred ca e bine sa ii spui si doctorului tau...sa nu intri in panica, dar e bine sa stie...mie mi-a zis ca de acum la fiecare control o sa imi monitorizeze tensiunea, doar ca la mine e mica (8/5 - 9/5), ceea ce e bine
Bulina
26+ cu
poznas
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Buna dimineata fetele, Adevarat a Inviat!! Cineva m-a intrebat de cumparaturi in viena, le fac acolo pentru ca preturile sunt mai mici la aceleasi produse, viena, germania, in genenral, sunt preturi mai mici! Dragaica si pe mine ma doare spatele cica de la greutatea din fata ! Nu mai stiu ce am vrut sa scriu O zi frumoasa sa aveti! Leticia Doamne Ajuta-ne!!! 22+ cu ![]() |
eu te intrebam
dar unde crezi ca e mai bine - viena / germania si ai idee cam ce magazine sunt si prin ce orase?daca vom face asta, va merge sotul 1 zi - doua maxim doar pentru asta, asa ca incercam sa vedem daca se merita sau nu...
mercic

Bulina
26+ cu
poznas
CarmenAlbu spune:
Otilia incercam sa ne obisnuim cu Leticia sa vedem cum suna, de fapt tot numele ei e Leticia Gerkens, si il avem scris si pe frigider si peste tot sa vedem daca e ea, inseamna bucurie din latina, Grace suntem asa si asa, mai avem o luna sa ne decidem!
Mai avem scris si EVA care inseamna viata dar sotullui nu ii prea place pt ca cunoastem o Eva prea de viata:-)!
Elena
, iti intorc complimentele acum la puterea a 3 a ca tu esti mai avuta ai deja 2 printese
!
Sotul a simtit acum 2 seri pentru prima data suturi serioase de la fetita nu putea sa creada!!
Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
22+ cu 
mov_79 spune:
bumblebee la multi ani pt sotul tau:)
cred ca va fi una din cele mai fericite aniversari pt el:)
26+
CarmenAlbu spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
eu te intrebam dar unde crezi ca e mai bine - viena / germania si ai idee cam ce magazine sunt si prin ce orase?daca vom face asta, va merge sotul 1 zi - doua maxim doar pentru asta, asa ca incercam sa vedem daca se merita sau nu... mercic ![]() Bulina 26+ cu poznas |
Racusor in general in orasele putin mai mari, hai sa-ti dau un exemplu eu am fos5t in italia pentru ca decorez o casa si a trebuit sa merg la fabricile de mobila, si aveau langa fabrici magazine de copii bebei, am intrat era petit bateau o marca de bumbacuri exeptionale la preturi de 5 euro bucata iar in budapesta acelasi lucru 15 euro bucata! Magazinele le googaliti si aveti adresele, , dati avent, si luati adresa , dati chhicco si aveti adresa, in general aveti cam tot in acelasi complex, dar ar fi bine pt rabdare sa fi si tu acolo avand in vedere ca barbatii nu au rabdare, se pricep mai putin si cand vine vorba de raport calitate pret la lucruri despre care nu stiu multe dau cu bata'n bal5ta
Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
22+ cu
bamboletta spune:
Fetele din bucuresti..zilele astea am drum prin bucuresti...as dori sa stiu daca graco are magazin de prezentare pe undeva...sau le gasesc doar pe internet? vreau sa vad unele produse de la ei..si vreau sa ma conving daca merita...
multumesc
Bamboletta
19+ si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
mov_79 spune:
maine ma prezint la doctorita de familie pt ca ginecologul meu e plecat in concediu
26+
katalina spune:
Am citeva intrebari:
1.Elena, tu mai tii acea lista cu nr.de telefon?Daca da, o sa-ti dau un PM.
2.Cine are de gind sa nasca la Euroclinic?
3.Ati vorbit deja vreuna din mamici la Cordblood?

Catalina
21+ 
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
Sheritra spune:
Salutare delfinariu!
Noi suntem bine, ne-am strans pe acasa, fetele sunt bne si cuminti, nici o contractie.
Ref la panacare, asa este la a doua sarcina nu te mai sperii din orice, recunosti semnalele alarmante.
Anca Vlad, insa tu ai grija la contractii, scurteaza colul si nu e bine, pe la spital nu dai o raita poate-ti face niste perfuzii, te trece pe gynipral ca sa scapi de ele\? Crede-ma ca nu-i de glumit, mai ales daca nu cedeaza la no-spa si scobutil. Bafta!
Shery
24
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)