Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Sa va mai intreb ceva...scaunul de masina poate fi folosit ca si scoica sau nu?
Imi fac lista cu ce tb cumparat si de aceea pun multe intrebari

Paula, 24+ cu

Da Paula, scoicile au si un suport de prindere special pt masina,pe care il poti lasa fixat pe bancheta(unele au si isofix-un sistem nou de prindere).Probabil ca exista si scoici fara acest sistem.

Catalina 21+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

am vazut ca ati zis de efort si exces alimentar...eu m-am hotarat sa stau acasa de la sfarsitul lui mai (o sa am 35 saptamani fix)

Bulina 26+ cu poznas

si eu ma gandeam ca de la 1 iunie prioritatea mea sa fie bebe si sa ma ocup strict de conditia mea fizica, mers pe jos si gimnastica...plus o alimentatie mai echilibrata decat ce mananc acum la birou

Oana 26+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mi-am facut lista care arata cam asa:
1. patut lemn - cca 600 lei
patut pliabil - cca 500 lei
2. Carucior +scaun masina - cca 1200 lei
3. balansoar - cca 520 lei
4. cosulet nou nascut - cca 150 lei
5. cadita baie - cca 150 ron.
Preturile le-am luat de pe net.Astea sunt lucrurile care imi tb neaparat, apoi urmeaza cele mai marunte...Am uitat ceva din astea ?

Paula, 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

La grupul Elisei de la cozonacei au fost cateva mamici care au cumparat www.babybathshop.co.uk/acatalog/Tummy_Tubs.html?gclid=CI_dzLOW8qACFQUrDgod9WyAFw" target="_blank">Tummy Tubs pentru a imbaia copilasii. Pe youtube sunt o gramada de filmulete si mult info in general pe net. Se pot folosi mai mult timp decat caditele de la masutele de infasat care-s pentru maxim 6 luni.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 22+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

sa va zic si eu HRISTOS A INVIAT! sper ca ati petrecut bine si fara excese..

MICHELLE, LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI! UN BEBE SANATOS SI FRUMOS!

intru si eu sa ma plang... pe mine ma dor gambele, dar noaptea doar...asa, parca se contracta ceva aolo, in interior... nu sunt acei carcei, cum le spune... trebuie sa-mi misc labele picioarelor ,in toate pozitiile, ca sa imi revin din starea aia...nu stiu ce-o fi, dar trebuie sa intreb dr... mi-e frica de tromboza, la un eco Doppler dupa nastere, mi-a gasit varice pe venele profunde...sper sa nu fie bai din cauza asta... uffff...in plus ma dor oasele bazinului, la baza coloanei, de ambele parti... dar dureri taioase, ca niste cutite...mai ales dupa ce ma ridic din pat... abia merg pana imi revin...

na...ma plang si eu ca babele... sa speram ca ne revenim dupa nastere...

legat de patut, eu am 3 tipuri...dar Eric tot in patul nostru doarme... asa ca am de rezerva si pt asta micu...

scoica de masina sa fie pt grupa 0+, adica de la 0-13 kg(de obicei, depinde de firma)...

nu mai stiu ce-am vrut sa zic...am citit rapid, ati fost tare harnicute...

revin!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 26+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

salteaua, paula..:):) dc vrei de calitate, e vreo 2 mil lei.
patutul pliabil cred ca gasesti si mai ieftin, dc il vrei doar pt voiaj, n-are rost sa dai bani multi pe el.
lenjerii de pat, inclusiv 2 cearsafuri impermeabile.(au o fata cauciucata si nu intra pisu in saltea) eu pun intai acest cearsaf- pe care il schimb mai rar si apoi cearsaful normal, din bumbac.
la capitolul vanita de baie..eu nu am investit in ea, am folosit o vanita absolut normala.acuma fiecare va vedea cum se va descurca, noi i-am facut mereu baie impreuna, asa ca unul il tinea, celalalt il spala, deci copilul nu ramanea nesustinut in vanita.

Paula cu Mihai 26+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

andreea, mama..welcome to the club! :) las, ca in iulie scapam.
1 IUNIE e si la mine finishul la job, in speranta ca ultimele 2 sapt din mai vor fi asa, mai lejere..sa speram, dc nu, CM.

hai ca iaca 7 zile din aprilie au si trecut :):) vin imediat Rusaliile mai avem o zi libera..

ioi..nu credeam ca o sa ajung sa numar asa zilele si saptamanile..

anca, doar la borsuri folosesc stevia- la cel de fasole si cel de pasare.mie imi place sa fie asa mai acru, iar sotul..vad ca nu comenteaza, mancare sa fie :):)o pun la sfarsit, mai las sa dea cateva clocote si gata.

Paula cu Mihai 26+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:

Preturile le-am luat de pe net.Astea sunt lucrurile care imi tb neaparat, apoi urmeaza cele mai marunte...Am uitat ceva din astea ?

Paula, 24+ cu

paula, te rog nu te supara dar din punctul meu de vedere balansoarul nu cred ca te ajuta e o chestie care poate fi inlocuita fff bine cu cosulurul e putin rotunjit in patrea de jos si il poti legana si in el.

daca lui bb nu ii place, ai investit niste bani asa...

sincer mi s-ar parea mai util scaunul de masa, Vladut a mancat in scaunul de masa pana la 5 ani si cand era bb asa dupa 7 luni era mai incantat sa joace acolo cu jucarii pe masuta scaunului!

-patut din lemn am vazut la 250 ron + salteluta 200 lei.

Cumparaturile pt bb o sa le fac din Europa!

Anca +21s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

cat despre concediu pre natal cica se poate lua de la 28s!

multumesc mult o sa cumpar si eu sa fac un bors!

Anca +21s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:

Paula, 24+ cu

La 1200 RON caruciorul poate fi carut sport cu scoica 0+ asa ca iese din calcul scaunul de masina 1+ care este pentru 9-18kg.
La ce te referi la punctul 4: cosulet nou nascut?

Lista mea de la primul copil cand eram in plina criza economica pentru ca ne cumparasem apartament arata cam asa:
- Patut pliabil simplu fara nivele, fara salteluta de infasat sau maimutoi atarnati si o saltea buna (a costat cat patutul )
- 2 lenjerii
- cadita de baie fara forma anatomica, simpla si cat mai ieftina (in nici un caz 150 RON)
Masina nu aveam, carutul l-am luat dupa nastere.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 22+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput